Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı? Yardımm. Rica ediyorum okuyun. Herkesin fikrine ihtiyacım var.

Canım ben 3 ay beraber yaşadım il değişikliği yaptık ev bulana kadar kvnin 3 katlı villasında kendi odamızda kaldık . Odamda tuvalet banyo herşey vardı. Dünya tatlısı bir kaynanam var. 2 yıllık evliyim asla hiç bir şeye karışmaz ben ne alsam giysem asla sormayan biriydi. O eve taşındığımız dakika her şey değişti. Odama girmeler eşyalarımın yerini değiştirmeler banyomdan eşya almalar … yemeğe inmek zorundasın kendine ait bir zaman yok. Onun misafirleri gelince onlarla oturmak zorundasın akşam hep beraber o çay sohbetine kayılmak zorunda oluyorsun. Yani benim kv bile karıştıysa bana ki ben o 3 aylık sürede kocamla boşanacaktım burnumdan geldi yalvardım dava aç diye. Sonra ev bulduk taşındık 3 ay sonra ilişkimi düzeltebildik . Yeni yeni kendime geldim psikolojik olarak da çok yıprandım. Bu arada küçük bir bebeğim var benden gizli bebeğe tatlı yedirmeler mi dersin değişik bitki çayı içirmeler mi dersin ısrarla bebeğimi paylaşma dememe rağmen profil yapmalarını mı dersin…. Şimdi ayrı evimdeyim mesafemi de koydum. Sen sen ol dünyanın en iyi insanı bile olsa kaynanayla aynı evde yaşama. Eğer sevgilinin böyle bir fikri varsa kesinlikle olmayacağını bence belirt. Ben kaynanamla aynı evde yaşamayana kadar dünya tatlısıydı. İlişkimizin gördüğü zararlar benim psikolojimi demiyorum bile. Terapiye ihtiyacım vardı ama bebekten dolayı gidemedim. Çok şükür kendim toparlandım

Kesinlikle aileye bağımlı hiçbir insan evladından hayır gelmez, evlenirsen tepene çökecek eşin ve anası, yol yakınken dön...

Iste adam kesin olarak yolunu yapiyor anasino yanina almak icin. Coook iyi düsün coook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…