Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı? Yardımm. Rica ediyorum okuyun. Herkesin fikrine ihtiyacım var.

Bence yaş almaya bile bakmaz bu. Karı koca evlendiği andan itibaren kv karı koca nereye giderse gitmek ister. Ee adam zaten reddedemez, konu sahibi mecburen her yere kv ile gider.

En basiti, sabah duş alınsa kv " siz birlikte mi oldunuz?" diye sorar veya böyle bir şeyi ima eder.

Konu sahibi arkadaşlarını, akrabalarını rahatça eve davet edemez, evin içinde isteği kıyafetle dolaşamaz.

Mesela konu sahibi banyoya girince evde sadece kocası olsa veya kimse olmasa unuttuğu bir şey varsa banyodan çıplak çıkar, istediğini alır, tekrar banyoya girer. Ama kv varken bu zor. Şimdi kimisi bu yazdığımı abartılı ve komik bulur ama bu bile öyle harika bir rahatlık ki.

Arkana bakmadan kaç

Böyle bir fikrin yoksa direk ilişkiyi bitir. İsterse 40 odalı saray olsun kv ile yaşamak istemiyorsan bu fikrin hiç değişmeyecek. Ev üstüne ev olmaz. Burada kaynana konularını oku aynı evde yaşayanların ders al. Senin zamanına da yazık

Bizim bir tanıdık var. Kadın geliniyle altlı üstlü oturuyor. Bu arada gelin, evlendiğinden beri mesafeli. Yani saygıda kusur etmiyor ama her yere kv yi götürmüyorlar. Kv yi evlerine nadiren çağırıyorlar.

Kv ise öyle kötü biri değil, fitne fesat yok. Ama ona rağmen gelin hanım evinde kendi çekirdek ailesi arasında bir kutlama yaptığında veya kardeşini eve davet ettiğinde kv " bizi neden çağırmadı?" deyip kendi kendine dertleniyor.

Sizin durumu düşünemiyorum bile.

Aslında gerçekten ilgilendirmemesi gerekiyor fakat işte çok işin içinde. Tutamıyorum bir türlü onu. Ben söylüyorum zaten dengede olmalı diye fakat işte bu dengeyi kurabileceğine inanmıyorum. Açıkcası bende istemem kv durumunu hiçbir şekilde fakat aynı evde yaşamaktansa aynı site aynı apartman ayrı kapılar daha cazip geliyor. Bana da ayrılmaz gibi geliyor. İnşallah ayrılmaz.

Zaten böyle olacağını biliyorum çünkü abisi evli ve onlar için gelmiyorsunuz vs vs lafını yapıyor.

Zaten böyle olacağını biliyorum çünkü abisi evli ve onlar için gelmiyorsunuz vs vs lafını yapıyor.
Bilerekte lades demeyin her zaman böyleler,helede aynı evin içinde olunca çok daha zor olur.
Bir yere gitseniz triplenir ben neden yokum diye özel hayat kalmaz.

Evet ama konular netleşmediği için şuan ayrılamıyorum. Zaman kaybı diye çekiniyorum biraz. Bana net şekilde ben annemle yaşayacağım dese zaten o zaman çizerim yolumu fakat demiyor. Kesinlikle benim yuvam olmadıktan sonra ben napayım sarayı. 1+1 bile yeter.

Oldu bittiye getirtip seni kafalayacak
Bu mevzu dün çıkmamıştır anasının kuzusu adamdan hayır gelmez karısına

Adamın ailesinin sorunlu olması büyük bir sorun. Bir yorumda yazıldığı gibi düşünüyorum; onun anne babasının anlaşmazlığı senin evliliğini çok etkiler. Milletin kötü evliliğinin veya ayrılığının ceremesini en çok sen çekersin.

Sevgilin aynı evde yaşama konusunu açmasa belki farklı düşünürdüm ama durum şu an böyle görünüyor.

Kesin bir şey demiyor, çünkü aklındaki olduğu gibi söylerse senin bunu kabul etmeyip ayrılacağından emin. Ayrılık olmasın diye yuvarlak konuşuyor.

Bu ülke ata erkil yaşamdan ne vaz geçer o zaman normale döner .

Gerçekten öyle. Bazen öylesi denk geliyor fakat benimki anneye düşkün olduğundan nadir evimize mi çağırırız bir şüpheliyim. Benim birde bağlarım kuvvetlidir kardeşlerim gelir, arkadaşlarım gelir. Kayınvalidemle aynı evde arkadaşlarımla mı oturacağım. Korkunç cidden.

İnsan belli bir yaştan sonra aynı evde kendi anne babasıyla bile yaşayamıyor. Çünkü her yetişkinin ev düzeni, istekleri farklı oluyor.

Çünkü kocasından alamadığı ilgiyi çocuklarına empoze ederek kendine pervane çocuklar yetiştirmiş. Kocasının yerinde çocukları var, işe de yaramış
Kocaman ev tutayım sen de gel anacım diyor. Bu zamana kadar anasına sahip çıkıp çocuklar babasından ayırıp ayrı ev açmamışlar da evlenince yanına alıyor ne kadar ilginç. Sevgilisine sormadan annesine soruyor, karı koca yaşayacakları eve annem gelsin diye alt yapı yapıyor.
Gelin beni istemedi diye zaten kadın gıcık kapacak
Annem sana fazlalık oldu diye vır vır oğlan konuşacak
Sürekli o bu kötüleniyor, hadi baba kötü abi kötü abinin eşi kötü? Ne ara tanışıldı da kötü oldukları anlaşıldı. Kötü ise abinin eşi ne demeye bebe yapmışlar. Bir sürü yanlı manipülatif bilgi var. Annem mağdur acıların kadını ki olabilir de ama bu hayatı bile isteye defalarca seçen de o ama olsun. Annem gelecek bu eve diyecek oldu bitti yapacak işler dönülmez noktaya gelsin diye bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…