Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

Bu biraz eşinize de bağlı. Karıştıran farklı illerde yaşasa da karıştırıyor. Aynı evde yaşayıp eşine laf söyletmeyen de var.
Biraz nişanlınızı bu konularda tartın, zaten kendini belli edecektir bu dönemde.
Ama bu siteyi takip ediyorsanız, nişanlılıkta huyunu göstermesine rağmen, evlenince değişir diye düşünüyor çoğu kadın, e daha kötüye gidince vah başıma.

Bence önyargılı olmayın, ama nişanlınızı takipte kalın :)
Eğer ki sağlam biriyse hiç de korkmayın, bu durumun avantajlarının tadını çıkarın.

istemiyorsan söyle sevgiline başka bir yerden ev tutsun herkes yürüme mesafesinde işe gitmiyor. Ayrıca insanına rastlamadıysan kanatların olup uçsan da bir işe yaramaz..

Calisiyor musunuz? Eger calisiyorsaniz isinizden ayrilmayi dusunmeyin derim, kalabaligi sevmiyorsaniz. Cunku ayni binada sizi yalniz birakmamak adina yanlarinda olmanizi isteyebilirler surekli
çalışıyorum evet ama onlar da çalışma yok işte görümce falan da çalışmıyor ,
bende öyle bir mizaçta değilim işte zaten ondan da korkuyorum annem de mesela sen yapamazsın aynı apartmanda kv bişey der terslersin sorun yaşarsın diyor ama sevgilimin pek seçeneği yok bu konuda

Aynı ev sıkıntı anladığım kadarıyla sen kendi halinde birisin böyle sorgulanmak istemiyorsun
Aynı evdeysen haber vermek zorundasın misafir geldiğinde inmek zorundasın yukarıda eşin ile tartışamazsın ses duyulur ertesi gün derdiniz ne sesiniz taa aşağı duyuluyor olur gizli saklı olmaz eşin ile çıkıp gezemezsin anaç olurlar

Herkes aynı olacak diye bir şey yok ilk başta tavrını koyarsan rahat edersin keşke bir eltin olsaydı daha iyi olur du ilk gelinler çekiyor hep

aynen öyle şu an çok fazla bilmiyorum ailesinin içine girmedim daha ama ben tanışmadan biledim kendimi ailesine karşı
yani sevgilim beni ezdirecek biri gibi durmuyor hani hareketlerinden laflarından falan ama inşallah öyle olur

Aranizda fazla yas yoksa iyi olur arada gelir konusursunuz diger turlu genc kizlar fazla sevmezler oyle zirt birt gelmeyi

istemiyorsan söyle sevgiline başka bir yerden ev tutsun herkes yürüme mesafesinde işe gitmiyor. Ayrıca insanına rastlamadıysan kanatların olup uçsan da bir işe yaramaz..
malesef böyle bir şansı yok başından söyledi zaten şartlarım imkanlarım bu diye , tüm işini yatıırımını oraya yapmış haliyle kolay değil

Bilmem
Ben sevgili ya da nişanlıdan çok kendimi bildiğimden
Asla dedim, seni bilemeyeceğim
İsteyen seçenek bulur, bi sürü ev vardır aynı civarda amaç sadece işyerine yakın olmaksa

öyle evet biraz ben bi yere giderken hiç ailemden izin almadım hesap sorulmadı bana sadece bilgi verdim haber verdim şimdi onlar çıkıpta karışırsa sorun çıkar evet baştan tavrımı koymalıyım
Aranizda fazla yas yoksa iyi olur arada gelir konusursunuz diger turlu genc kizlar fazla sevmezler oyle zirt birt gelmeyi
21 yaşında evet ama bir de abisini kıskanırsa falan

sokakta 100 erkeğe sormuşlar anneniz nasıldır diye 100 den de tek cevap gelmiş annem melek gibidir etliye sütlüye karışmaz diye,bu erkeklerin 99 nun hanımı ya yasta ya boşanma aşamasında

evet tanışmadan önce kendimi ayarlamaak istiyorum işte mesafeyi ciddiyeti korumalıyım diye düşünüyorum ama ilk günden çok mu katı soğuk görünürüm
Mesafe her zaman olması gereken bir şey. Ancak bu put gibi bir suratla karşılarında dikilmek, her sorduklarına soğuk cevap vermek de değil tabi. =))
Bence içten ve samimi olun ama gereksiz laubaliliğe de gerek yok. Ayakları yere basan, kendi aklı kendine yeten, aynı zamanda saygıda kusuru olmayan biri olduğunuzu göstermeniz yeterli. Tabi bunlar ilk buluşmada, bir anda gösterilecek şeyler de değil. O yüzden zaman bırakın. Umarım sizin için her şey güzel olur.

benim kvalide 365 km uzakta yılda 2 kez görürüm oradan buraya beni sinir etmeyi başardıysa senin bazı durumlara hazırlıklı olman lazım..

hiç kafanda kurma akışına bırak. Tadını heycanını çıkart bu günlerinin. Yok görümce yok kaynana boşver salla gitsin.

Siz işe nasıl gideceksiniz?
benim servisim var birde iş saatlerim belli çok sıkıntı yok
Bilmem
Ben sevgili ya da nişanlıdan çok kendimi bildiğimden
Asla dedim, seni bilemeyeceğim
İsteyen seçenek bulur, bi sürü ev vardır aynı civarda amaç sadece işyerine yakın olmaksa
onu da anlıyorum işine yatırım yapmış evini de yapmış içini falan be kadar farklı bir yer dediysem de olmuyor pek şansı yok zaten

Dua et aynı evin içinde yaşamak zorunda değilsin.sana navizane tavsiyem sakın sabah gidip akşam yatmak için evine gitme bikaç saatliğine git.görümcemden ve arkadaşımdan biliyırum altlı üstlü oturuyorlardı evlerini otel gibi kullanıyorlardı.belli bir müddet sonra kv leri sabah gelip akşam gitmelerini üstelik evlerinin tüm işlerini onlaea yıkmaya başladılar

bende kv ile ayni apartmandayim iki katlı evi var ben alttayim o üstte...
çalışıyorum yemekleri kv yapar... evleneli 1 sene olucak..
benimde bekar görümcem var. cadalozdu ama hiç bişeyde demez bana. beni çektirmediler hiç.. bide hamileyim.
bişey diyemiyorlar üzerine titriyolar :)
Allaha çok şükür hiç bi sorunumuz yok.
sana kötü davransalar sende onlara iyi davran ki hiç bişeye gücendirme.. hiç bişey deme.. biliyorum burda sorunu çok yaşiyor.. Allah seni iyilerine layik etsin inşaALLAH için rahat etsin..

kesinlikle onu istemiyorum zaten yani özellikle yeme-içme konusunda bir olmayacak bunu baştan söyledim sevgilime de ve annene de yeri gelirse bunu uygun bir dille söylerim dedim bende istemiyorum öyle orda oturmak yatmaya eve çıkmak

tamamen esinin tutumuna bagli bi durum bana göre erkek esini yeri geldiginde savunmali ailesinden uzak tutmali.
mesafeli olursan sorun cikmaz diye düsünüyorum.

benim servisim var birde iş saatlerim belli çok sıkıntı yok

onu da anlıyorum işine yatırım yapmış evini de yapmış içini falan be kadar farklı bir yer dediysem de olmuyor pek şansı yok zaten
O zaman yaşayıp göreceksin
Biz ne desek olasılık olur
Ne sevgilini tanıyoruz ne aile yapısını

Markete bile giderken sorgulayan aileler de varmış
Gayet anlayışlı komşu gibi olan aileler de
Deneyip görmekten başka şansın yok o zaman, umarım net bi tutum içinde olmadığına pişman olmazsın

Bence kendi kişiliğinizi göz önünde bulundurmalısınız.
Aynen, hiçbir şeye karışmaz eşimin annesi. Kardeşi de son derece tatlıdır ama ben aynı apartmanda yapamam.
Kafama göre hareket etmeyi ve yalnız kalmayı seviyorum.
Sonuçta aynı apartmanda ne kadar mümkün olabilir.
Eğer büyük aileleri, sürekli gelip gitmeleri seviyorsanız düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…