- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
-
- Konu Sahibi kubracan91
hımm ama ben kalabalık olmayı iç içe mıç mıç olmayı falan sevmiyorum bu yüzden belki de korkuyorum
benimde güzel olur inşallah karışmazlar bir de bekar görümce tehlike mi benim için21 yaşında çalışmıyor evde
çalışıyorum evet ama onlar da çalışma yok işte görümce falan da çalışmıyor ,Calisiyor musunuz? Eger calisiyorsaniz isinizden ayrilmayi dusunmeyin derim, kalabaligi sevmiyorsaniz. Cunku ayni binada sizi yalniz birakmamak adina yanlarinda olmanizi isteyebilirler surekli
bende öyle bir mizaçta değilim işte zaten ondan da korkuyorum annem de mesela sen yapamazsın aynı apartmanda kv bişey der terslersin sorun yaşarsın diyorBen zaten hiç 'annem etliye de karışır sütlüye de, bilgin olsun' diyene rastlamadım
Hepsinin annesi suya sabuna dokunmaz sözde ama ne hikmettir ki genelde tartışmalar birbirini kovalar
Seni bilmem
Ben aynı binayı kaldırabilecek mizaçta biri değilim
Kabul etmezdim, etmedim de zaten
aynen öyle şu an çok fazla bilmiyorum ailesinin içine girmedim daha ama ben tanışmadan biledim kendimi ailesine karşıBu biraz eşinize de bağlı. Karıştıran farklı illerde yaşasa da karıştırıyor. Aynı evde yaşayıp eşine laf söyletmeyen de var.
Biraz nişanlınızı bu konularda tartın, zaten kendini belli edecektir bu dönemde.
Ama bu siteyi takip ediyorsanız, nişanlılıkta huyunu göstermesine rağmen, evlenince değişir diye düşünüyor çoğu kadın, e daha kötüye gidince vah başıma.
Bence önyargılı olmayın, ama nişanlınızı takipte kalın :)
Eğer ki sağlam biriyse hiç de korkmayın, bu durumun avantajlarının tadını çıkarın.
Aranizda fazla yas yoksa iyi olur arada gelir konusursunuz diger turlu genc kizlar fazla sevmezler oyle zirt birt gelmeyiinşallah iyidir de sorun yaşamam en güzel günlerim zehir olsun istemiyorum çünkü zaten biraz ters biriyim açıkçası laubaliliği de sevmem
çıkıp bi yere gitme konusunda onları çok takacağımı sanmıyorum da dediğin gibi olursa kötü işte misal görümce sürekli bize gelirse falan
malesef böyle bir şansı yok başından söyledi zaten şartlarım imkanlarım bu diye , tüm işini yatıırımını oraya yapmış haliyle kolay değilistemiyorsan söyle sevgiline başka bir yerden ev tutsun herkes yürüme mesafesinde işe gitmiyor. Ayrıca insanına rastlamadıysan kanatların olup uçsan da bir işe yaramaz..
çalışıyorum evet ama onlar da çalışma yok işte görümce falan da çalışmıyor ,
bende öyle bir mizaçta değilim işte zaten ondan da korkuyorum annem de mesela sen yapamazsın aynı apartmanda kv bişey der terslersin sorun yaşarsın diyorama sevgilimin pek seçeneği yok bu konuda
öyle evet biraz ben bi yere giderken hiç ailemden izin almadım hesap sorulmadı bana sadece bilgi verdim haber verdim şimdi onlar çıkıpta karışırsa sorun çıkarAynı ev sıkıntı anladığım kadarıyla sen kendi halinde birisin böyle sorgulanmak istemiyorsun
Aynı evdeysen haber vermek zorundasın misafir geldiğinde inmek zorundasın yukarıda eşin ile tartışamazsın ses duyulur ertesi gün derdiniz ne sesiniz taa aşağı duyuluyor olur gizli saklı olmaz eşin ile çıkıp gezemezsin anaç olurlar
Herkes aynı olacak diye bir şey yok ilk başta tavrını koyarsan rahat edersin keşke bir eltin olsaydı daha iyi olur du ilk gelinler çekiyor hep
21 yaşında evet ama bir de abisini kıskanırsa falanAranizda fazla yas yoksa iyi olur arada gelir konusursunuz diger turlu genc kizlar fazla sevmezler oyle zirt birt gelmeyi
sokakta 100 erkeğe sormuşlar anneniz nasıldır diye 100 den de tek cevap gelmiş annem melek gibidir etliye sütlüye karışmaz diye,bu erkeklerin 99 nun hanımı ya yasta ya boşanma aşamasındaHerkese merhaba ,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgiliGüzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında
Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağızçünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .
bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorumnapıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde
Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Teşekkürler şimdiden
Mesafe her zaman olması gereken bir şey. Ancak bu put gibi bir suratla karşılarında dikilmek, her sorduklarına soğuk cevap vermek de değil tabi. =))evet tanışmadan önce kendimi ayarlamaak istiyorum işte mesafeyi ciddiyeti korumalıyım diye düşünüyorum ama ilk günden çok mu katı soğuk görünürüm
öyle evet biraz ben bi yere giderken hiç ailemden izin almadım hesap sorulmadı bana sadece bilgi verdim haber verdim şimdi onlar çıkıpta karışırsa sorun çıkarevet baştan tavrımı koymalıyım
21 yaşında evet ama bir de abisini kıskanırsa falan
benim servisim var birde iş saatlerim belli çok sıkıntı yokSiz işe nasıl gideceksiniz?
onu da anlıyorum işine yatırım yapmış evini de yapmış içini falan be kadar farklı bir yer dediysem de olmuyor pek şansı yok zatenBilmem
Ben sevgili ya da nişanlıdan çok kendimi bildiğimden
Asla dedim, seni bilemeyeceğim
İsteyen seçenek bulur, bi sürü ev vardır aynı civarda amaç sadece işyerine yakın olmaksa
Herkese merhaba ,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgiliGüzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında
Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağızçünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .
bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorumnapıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde
Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Teşekkürler şimdiden
kesinlikle onu istemiyorum zaten yani özellikle yeme-içme konusunda bir olmayacak bunu baştan söyledim sevgilime de ve annene de yeri gelirse bunu uygun bir dille söylerim dedim bende istemiyorum öyle orda oturmak yatmaya eve çıkmakDua et aynı evin içinde yaşamak zorunda değilsin.sana navizane tavsiyem sakın sabah gidip akşam yatmak için evine gitme bikaç saatliğine git.görümcemden ve arkadaşımdan biliyırum altlı üstlü oturuyorlardı evlerini otel gibi kullanıyorlardı.belli bir müddet sonra kv leri sabah gelip akşam gitmelerini üstelik evlerinin tüm işlerini onlaea yıkmaya başladılar
O zaman yaşayıp göreceksinbenim servisim var birde iş saatlerim belli çok sıkıntı yok
onu da anlıyorum işine yatırım yapmış evini de yapmış içini falan be kadar farklı bir yer dediysem de olmuyor pek şansı yok zaten