Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

ovvv çok fena :KK17:
aynen kesinlikle baştan konuşmalıyım baştan ne dersem o öyle gider çünkü bunları bende düşündüm söylerim de özel bir hayatımız olmalı yanii :eek:

benim annem de pek istemedi hem uzak diye hemde aynı apartman diye ama işteee :KK14:
Annenin sözünü dinle derim.

Herkese merhaba ,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgili :eek: Güzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında

Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağız:eek: çünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .

bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorum :KK17::KK17: napıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde :eek:

Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum :KK51:

Teşekkürler şimdiden

Tamamen kayınvalidene bağlı.
Benim evliliğimin bitme sebeplerinin başında karşılıklı evlerde oturmak geliyor.
Gelmedin, gitmedin, gelmedin, evin yolunu unuttun, gelmedin, gelmedin.
Sürekli beynimi yiyordu.
Ama aynı durumda olan bir arkadaşım var kadın öyle iyi ki.
Çoooook mutlu, hiçbir şikayeti yok arkadaşımın.
Huyu fenaysa 300 km öteden bile yetiyorlar.
Yine de temkinli olmaktan yanayım ben.
İmkanın varsa başka yerde otur derim.

Herkese merhaba ,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgili :eek: Güzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında

Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağız:eek: çünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .

bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorum :KK17::KK17: napıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde :eek:

Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum :KK51:

Teşekkürler şimdiden

Mrb cnm bende 25 yaşında 9 senelik evliyim 5 sene kayinvalidemlerle ayni evi paylastim ve 3.5 sene önce kayinvalidemi kanser hastalığında kaybettik diyeceğim o ki herseyine karissa bile sen hep iyilikle yaklas kimseye kulak asma oda senin bir annen keske kayinvalidem hayatta olsaydı da ömür boyu onunla yasasaydim:KK43: sen icini ferah tut sen hep iyilikle yaklas sonuc ne olursa olsun yarın bir gün sende anne olacaksın kim ne derse desin kulak dahi asma hep iyi yönden bak insan ne ekerse onu bicer unutma sağlıcakla kal.

Benim evliliğimin bitme sebeplerinin başında karşılıklı evlerde oturmak geliyor.
Sürekli beynimi yiyordu.
evet kv de kötüyse hiç farketmiyor

eziliyor gibi görünenler genelde kazananlardır belki bu dünyada belki yıllar sonra tamam vur basına al ekmegini öylede olma ama ezilmeyecem diye kötü ve şirret de olma
yok abartı da değil tabi ama ezilmeye niyetimde yok bu yüzden kötü gelin derse de kendi bilir çok düşünmem açıkçasıı
Birgün yanlarına git bak nasıllar eğer fena her işe karışacak biri gibiyse o zaman sevgilinle konuşacaksın
evet öyle yapıcam ortamlarını görürüm en azından
Ayy bizim gelin gibi yapma sakin :KK53: annem altta o üstte oturuyordu yemeklerini annemde yerlerdi bir bardağı bile kaldirmazdi sofradan kadın resmen hizmetciydi önünde neyseki tasindilarda anacigimda kurtuldu
yok yediğim tabağı tabiki kaldırırım da onların hizmetçiliğini yapamam Hoppa
Tanımadan bilemezsin, gerçi evlendikten sonrada değişenler var.
Biraz kumar gibi evlilik.
O yüzden hakkında hayırlısı
öyle malesef hayırlısıı
Canim ben esimin 2 cok yakin akrabasiyla ve kv.lerle ayni sokakta oturuyorum. Üç nokta :-)
Yasamadan bilemeyiz, yeri geldi ben kötü gelin oldum ama aramadan gelemiyorlar şuan. Eger kendini ifade edebilen, hayir demeyi bilen biriysen ok. Ama eşinin hatrina surekli sineye ceken, hayir demeye yuzu tutmayan sonra da pisman olup kendini yiyen bir yapin varsa sakin girme bu işlere derim :KK66:
aynen öyle haklısın baştan aman kırılırlar diye susarsam yarın ben kırılırım diye düşünüyorum , tabiki belkide bunlara gerek kalmaz inşallahh

Mrb cnm bende 25 yaşında 9 senelik evliyim 5 sene kayinvalidemlerle ayni evi paylastim ve 3.5 sene önce kayinvalidemi kanser hastalığında kaybettik diyeceğim o ki herseyine karissa bile sen hep iyilikle yaklas kimseye kulak asma oda senin bir annen keske kayinvalidem hayatta olsaydı da ömür boyu onunla yasasaydim:KK43: sen icini ferah tut sen hep iyilikle yaklas sonuc ne olursa olsun yarın bir gün sende anne olacaksın kim ne derse desin kulak dahi asma hep iyi yönden bak insan ne ekerse onu bicer unutma sağlıcakla kal.
evet ama sen bişey yapmadığın halde seni mutsuz ettiyse pişman olmanı gerektirecek bir durum olmaz bence , tabiki iyilikle yaklaşıcam da o da öyle yaklaşırsa
Sürekli beynimi yiyordu.
anladım malesef imkanım yok tedbir almaktan başka :110:

heh şimdi, çalışacaksan daha iyi, bütün günün evde geçmeyecek onlarla, akşam geleceksin zaten eve.. yemeği bir yapmayın derim.. ha bir de haftasonları da sürekli aile ile geçirmeyin gezin tozun. mesafeni koy sen, gerisi gelir
bende öyle düşünüyorum zaten yeni evlisin eşinle evinde yemek istersin , eşinle gezmek istersin rahat rahat onlar bunu anlamıyorsa da söyleye söyleye anlatıcaz artık Hoppa

Herkese merhaba ,

Teşekkürler şimdiden
Geçmiş olsun

aynı mahallede oturmamak için verdiği dublex evi bile kabul etmedım ben.
melek olsa olmaz bana göre çünkü. bir şekilde kötü oluyor insan.

X