- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.245
- Konu Sahibi kubracan91
haklısın öyle tabi eşin bişey diyemedikten sonra sen kendini parçalasan ne olur ay inşallah öyle biri olmaz ezdirmez beni şimdi söylediklerini yerine getirir
biir reste bakar diyosun darısı başımaaa
hayırlısıyla inşallahh
misafire çağırmayı değil ama başlarda bir yere beraber gitme falan bence yaşadım. evlendiğimde izindeydim. şimdi düşünüyorum da eğer çalışmasaydım beni de sürerdi oraya buraya.
ve evet eş konusunda kesinlikle katılıyorum.
ilk zaman, şöyle bir hafta falan herhalde, o kadar bile olmamıştır, onlara çıkıp yemek yedik. sonra eşim artık gelmeyeceğiz dedi. eşim kendi yapsın, alışsın dedi. kaynanam ozamanların ilk zamanlarında bize yine yemek taşıdı. ben işten gelir, yemek yapmaya koyulurdum. kapıyı çalardı elinde yemekler. yapıyorum derdim, zahmet etmeyin, yapma, direk yapma derdi yani.
bir gün tamam dedim, artık getirmeyin ben yapayım alışayım. artık çok nadir eşimin sevdiği yemek olursa falan getiriyor.
yani önemli olan cidden dur diyebilmek.
yoksa kendileri durmayı bilmiyor.
konu sahibi, sizede mutluluklar dilerim.
herşey gönlünüzce olsun İnşaallah.
benimde çalışmam önemli oldu bu konuda
ben onda toplasan 2 senede 10 kere yememişimdir yemek
bize yemek çıkartamıyordu ama balkondan yemek hazır diyordu tabii biz sallamadık
şimdi gayet güzel yapıyorum yemeklerimi hatta evlendikten sonra kocam 12 kilo aldı benden iyi bakıyorsun diyor