Kayınvalide İle Aynı Apartmanda

aynı mahallede oturmamak için verdiği dublex evi bile kabul etmedım ben.
melek olsa olmaz bana göre çünkü. bir şekilde kötü oluyor insan.
Ne kadar iyi olursa olsun, hatta kendi annem babam bile olsa aynı apartman değil aynı mahallede bile oturmam.
bende öyle diyotdum ama malesef işte imkanı yok . büyük konuşmamak lazım
mecburen eldeki imkanlarla bir tedbir alınacak:KK43:

Üç günlük ömrünü onların dertleri sıkıntılarıyla geçirme derim.
Bence evlenecek çiftler her iki tarafada uzak oturmalı benim tek istediğim bu.
Yeni bir hayat yeni bir çevre yeni bir düzen iki tarafa da en az bir dolmuşluk otobüslük uzak olmak en güzeli.
Tek sloganım:CENNETLİK KAYNANA YOKTUR, CENNETTE OLAN KAYNANA VARDIR.

Üç günlük ömrünü onların dertleri sıkıntılarıyla geçirme derim.
Bence evlenecek çiftler her iki tarafada uzak oturmalı benim tek istediğim bu.
Yeni bir hayat yeni bir çevre yeni bir düzen iki tarafa da en az bir dolmuşluk otobüslük uzak olmak en güzeli.
Tek sloganım:CENNETLİK KAYNANA YOKTUR, CENNETTE OLAN KAYNANA VARDIR.
işte bunun için anne babalar çocuklarına aynı apartmanda daire falan yapmaması lazım :KK12:
o da (sevgilim ) bir hevesle yapmış evinin içini işini kurmuş falan :KK43:

Ben yapamazdim. Kim olsa da gelin her zaman gelin oluyor. Ve erkeklere bu konuda hic guvenmiyorum. Ama baska imkaniniz yoksa kesinlikle sinirlari korumayi ogrenmeniz lazim. Ben.yeni gelinken hediyeler veriyordu esimin anne tarafi,el orgusu seyler, ben kirilmasinlar diye tesekkur edip kabul ederdim ama bi de teyzenin gelini var, o ben oyle seyler kullanmam diyip almiyordu, ama ne oldu, o cok kiymetlidir. Diyecegim o ki istemedigim begenmedigim seyleri yapma, kendi evinin duzeni olsun onu bozdurma, mesela aksamlar cay icmemeye karar verdiniz diyelim, biz aksam cay icmiyoruz diye.soyle. (ornek sacma olabilir ama aklima bu geldi).

Ben yapamazdim. Kim olsa da gelin her zaman gelin oluyor. Ve erkeklere bu konuda hic guvenmiyorum. Ama baska imkaniniz yoksa kesinlikle sinirlari korumayi ogrenmeniz lazim. Ben.yeni gelinken hediyeler veriyordu esimin anne tarafi,el orgusu seyler, ben kirilmasinlar diye tesekkur edip kabul ederdim ama bi de teyzenin gelini var, o ben oyle seyler kullanmam diyip almiyordu, ama ne oldu, o cok kiymetlidir. Diyecegim o ki istemedigim begenmedigim seyleri yapma, kendi evinin duzeni olsun onu bozdurma, mesela aksamlar cay icmemeye karar verdiniz diyelim, biz aksam cay icmiyoruz diye.soyle. (ornek sacma olabilir ama aklima bu geldi).
sevgiliminde söylediği aynı apartmandayız diye kendi hayatımız olmayacak mı sanıyorsun diyor erkeklere basit geliyo sanırım
öyledir zaten kötü olunca kıymetli olursun, evet sınırlar mesafeyi koymak gerekk:KK51:
Bircogunda oluyor ama benim de gördüklerim hatta kimisi yatmadan yatmaya gidiyor.
amannın evet o da var allah korusun :eek::eek::eek:

işte bunun için anne babalar çocuklarına aynı apartmanda daire falan yapmaması lazım :KK12:
o da (sevgilim ) bir hevesle yapmış evinin içini işini kurmuş falan :KK43:
Sevgili bulunur ama huzurlu günler bulunmaz.
İki gün sonra birbirinizi yediğinizde o sevginin yerinde yeller nasıl eser.
Versin o evi kiraya başka evde oturun.

Sevgili bulunur ama huzurlu günler bulunmaz.
İki gün sonra birbirinizi yediğinizde o sevginin yerinde yeller nasıl eser.
Versin o evi kiraya başka evde oturun.
söyledim ama mantıksızmış zaten bir sorun yaşanmayacakmış kendinden de ailesinden de eminmiş bu yğzden böyle bişeye gerek kalmyacakmış neden sıkıntıya girsinmiş boş yere :KK12:

2 senedir aynı apartmanda oturan biri olarak yorum yapıyorum
herşey kocanda bitiyor eğer o araya mesafe koyarsa hiç sorun olmaz
ama mesafeyi ayarlayamazsa işte o zaman yandın

bizim baştan feci geçti ilk zamanlar
her gelen misafire çağırmaya çalıştı
her yere giderken arama moduna girdi
bu 1 ay sürdü :)
en sonunda eşim resti çekti
o gün bugündür aramaz çağırmaz ve kesinlikle gelmez
ben çalışıyorum o yüzden de onların taraftan misafir bile gelmedi evime
gelmek isteyenleri de geri çeviriyor
ama dediğim gibi her iş erkekte bitiyor eşim rest çekmeseydi sorun büyürdü

he başka yerlerden yine sorun çıkıyor sonuçta kaynana :KK70: onunda yakınlık uzaklıkla çok alakası olduğunu sanmıyourm

sevgiliminde söylediği aynı apartmandayız diye kendi hayatımız olmayacak mı sanıyorsun diyor erkeklere basit geliyo sanırım
öyledir zaten kötü olunca kıymetli olursun, evet sınırlar mesafeyi koymak gerekk:KK51:

amannın evet o da var allah korusun :eek::eek::eek:
Benim de başıma gelen olayı anlatayım.
Benimle evlenmek için görüşen biri vardı yani tanıştık. Konuştuk. Aile apartmanı varmış herkes aynı apartmanda yaşıyor. Benim fikrim net tabi olmaz bu iş hem de çok uzak bır şehir. Sabah erkenden kalkıp annesinin evine inilirmis sabah erken dediği 5.6.olur.Ve sadece gece yatmaya inilirmis. Bütün yemek kahvaltı. Çay vs annesinin evinde. Evin bütün alışverişi kayinpedere ait.Ben tabi kabul etmedim o çok ısrarlı idi ama olmadı.

he başka yerlerden yine sorun çıkıyor sonuçta kaynana :KK70: onunda yakınlık uzaklıkla çok alakası olduğunu sanmıyourm
haklısın öyle tabi eşin bişey diyemedikten sonra sen kendini parçalasan ne olur ay inşallah öyle biri olmaz ezdirmez beni şimdi söylediklerini yerine getirir :eek:

biir reste bakar diyosun darısı başımaaa:KK53:

Benim de başıma gelen olayı anlatayım.
Benimle evlenmek için görüşen biri vardı yani tanıştık. Konuştuk. Aile apartmanı varmış herkes aynı apartmanda yaşıyor. Benim fikrim net tabi olmaz bu iş hem de çok uzak bır şehir. Sabah erkenden kalkıp annesinin evine inilirmis sabah erken dediği 5.6.olur.Ve sadece gece yatmaya inilirmis. Bütün yemek kahvaltı. Çay vs annesinin evinde. Evin bütün alışverişi kayinpedere ait.Ben tabi kabul etmedim o çok ısrarlı idi ama olmadı.
ay oda çok fenaymış :KK57:
bunlarda öyle bişey yok en azuından erkenden kalmadıklarını biliyorum :))
o da ne öyle yaaa niye evleniyolarki o zaman beraber yaşayıp gitsinler :KK12:

misafire çağırmayı değil ama başlarda bir yere beraber gitme falan bence yaşadım. evlendiğimde izindeydim. şimdi düşünüyorum da eğer çalışmasaydım beni de sürerdi oraya buraya.
ve evet eş konusunda kesinlikle katılıyorum.
ilk zaman, şöyle bir hafta falan herhalde, o kadar bile olmamıştır, onlara çıkıp yemek yedik. sonra eşim artık gelmeyeceğiz dedi. eşim kendi yapsın, alışsın dedi. kaynanam ozamanların ilk zamanlarında bize yine yemek taşıdı. ben işten gelir, yemek yapmaya koyulurdum. kapıyı çalardı elinde yemekler. yapıyorum derdim, zahmet etmeyin, yapma, direk yapma derdi yani.
bir gün tamam dedim, artık getirmeyin ben yapayım alışayım. artık çok nadir eşimin sevdiği yemek olursa falan getiriyor.
yani önemli olan cidden dur diyebilmek.
yoksa kendileri durmayı bilmiyor.

konu sahibi, sizede mutluluklar dilerim.
herşey gönlünüzce olsun İnşaallah.

ay oda çok fenaymış :KK57:
bunlarda öyle bişey yok en azuından erkenden kalmadıklarını biliyorum :))
o da ne öyle yaaa niye evleniyolarki o zaman beraber yaşayıp gitsinler :KK12:
Aynisi ben de dedim ama anneme adamın yüzüne demedim. :KK45:saat 5 te kim kalkıp kahvaltı yapar:KK53:ha çok önemli isim olur sınav yada uzun yol erken kalkilir benim gibi uykuyu seven birisi 5 te ayakta. :KK53:

Herkese merhaba ,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere konu kv ile ilgili :eek: Güzel giden ilişkimizi Allah nasip ederse eylül ayında adımları atarak evliliğe doğru götürmeyi düşünüyoruz , şöyle ki eylül de tanışma ve isteme olacak ondan sonra nişan düğün bir kaç aya yapılacak inşallah yani uzatmıycaz çok fazla ailelerin haberi var şu an, ben 24 sevgilim 28 yaşında

Asıl konuya gelirsekte ben avrupa yakasında sevgilim ise asya yakasında oturuyor mesafe fazla ve evlendiğimizde ailesiyle aynı apartmanda olacağız:eek: çünkü evi ve işi orada hatta aynı mahallede ve kendi işi bu yüzden düzenini bozamıyor .

bu siteyi de sürekli takip ediyorum kv konularını çok görüyorum bu yüzden çok korkuyorum :KK17::KK17: napıcam bilmiyorum sevgilimin anlatmasına göre annesi etliye sütlüye karışmayan kendi halinde biriymiş ama ne kadar bir de bekar genç kız görümce var evde :eek:

Çok sorun yaşar mıyım ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum :KK51:

Teşekkürler şimdiden
soyle söyleyeyim canım. 4 katlı kendi müstakil apartmanımızda yasıyoruz en üst katta ben varım benim altımda eltim onun altında kv oturuyor. Ev müstakil kiracı yabancı falan olmadığı için çok rahatız daire kapısının üstünde falan bırakırız anahtarı. Eltime aynı soruyu sormuş olsan sakın kv ile aynı binada yaşama der sana. Çünkü öyle alıştırmışki kv onun evine,çat kapı girer 4 yaşında oğlu var hafta sonu herkes uyurken kv gelir çocuğu alır aşağı indirir. Ya da onları uyandırır hadi kalkın vs gibi eltim ayar olur ama saygıdan bişey demez. Kaynım desen hiç,umrunda,değil adam rahatsız bile olmuyor. Ama aynı kayın valide kapida anahtar olsa bile ben kapiyi acmadan girmez iceri. Evime geldiginde de oyle hic bi yeri kurcalamaz esimin de benim de tavrimiz nettir bu konuda. Yani kisacasi sen en basinda nasil yaklasirsan nasil tavir alirsan oyle gider ay saygidan bisey demiyim falan dersen tepen cikar.

X