- 16 Haziran 2017
- 67
- 53
- 18
- Konu Sahibi Soguksever
Herkese iyi günler iyi bayramlar dilerim. Yine başım sıkışınca size geldim. Bir ay sonra evleniyorum Allah izin verirse. Birkaç gün önce kayınvalide bir konuda yanlış anlaşılmanın verdiği bir belirsizliğe kapılarak 'demek ki senin annen yalancı' diye bir cümle kurdu bana. Annem mi yalancı diye sordum Evet diye kafasını salladı.Sonra zaten gittim bir daha konuşmadık. Olayın annemle hiç alakası yoktu fakat zaten her fırsatta annemi eleştirmek Ona keyif veriyordu Bunu gözlemlemiştim. Bayramda aramayı düşünmüyordum açıkçası anneme ettiği lafı kaldıramamıştım fakat bayramda nişanlımın dedesinin evinde karşılaştık ve soğuk bir şekilde bayramını kutladım başka muhabbete girmedim. Nişanlım karakter olarak çok düzgün bir insan fakat ailesiyle çalışıyor ve maddi olarak onlardan ayrı bir geliri yok bu da ailesine her işimize müdahale etme hakkı tanıyor maalesef. Düğünüme bir ay kaldı ben hâlâ anneme nasıl öyle laf ettirdim diye vicdan azabı çekiyorum fakat sırf bu sebepten hiç günahı yokken sevgilimden uzaklaşmak istemiyorum. Onlar iyi mutlu olsun fakat ailesi benden uzak olsun istiyorum. Lütfen bana yol gösterin nişanlımı üzmeden onlardan uzak durmamın yolu nedir? Şimdi unutur gidersem ilerde yine annem hakkında öyle konuşma cesareti bulur diye korkuyorum ve buna izin vermek istemiyorum.