Kayınvalide evinde kavga

:ukala:

Hicbir zaman yapmam dediğim şeyi yapmadım kararlarım düşüncelerim nettir prenses edalarına girmem diyorum büyük de konusurum, zaten karakterime ters :) konu sahibi karnını tutup yürüyenlerden tahminimce :KK71: Yine beni alıntılamışsınız, cok sevdiniz heralde beni :))

hanfendi kadının doğası bu zaten. erkeklerden ayıran önemli bi unsurdur hassas oluşumuz. ki hamilelik.. hormonlar tavan? ne kastınız ben çok güçlüyüm diye..maşallah amerikan güreşçileri gibisiniz mi diyelim ne diyelim

Evet ben kadının oncesini değerlendirmek için konularına baktım. Hamile olduğunu ogrendiğinden gün nazı prenses edaları başlamış bikere. Yok annem haberi aldıgında cok sevinmedi babama soylemedi ühühüh. Ve kayınvalidesinin daha içten sevindiğini, onu arayıp bulantılarının olup olmadıgını sorduğunu öz annesinin bunu yapmadığını yazmış. Kayınvalidenin kızartma olayını da kasten yapmadıgını anlıyorum. Kocasına alttan alttan ayh annende sabahın 6sında tavuk yapıyo ayh kızartma yapıyor ayh inadıma diye dırdırlanıyor. Üff çok itici.
Gittikçe çirkinleşiyorsunuz

Artık prenses triplerine girebilirim konunun prensesiysem, ayh camı acın midem bulanıyor :KK71:
Zaten konu sahibinden çok senin prenses tavrını görüyoruz maşallah. Hiç susmadın. Bütün ilgiyi üstüne çektin. En güçlü benim, ben kimseye naz yapmam vs diye diye ilgi odağı oldun. Ne kadar tezat değil mi? :rolleyes:

hanfendi kadının doğası bu zaten. erkeklerden ayıran önemli bi unsurdur hassas oluşumuz. ki hamilelik.. hormonlar tavan? ne kastınız ben çok güçlüyüm diye..maşallah amerikan güreşçileri gibisiniz mi diyelim ne diyelim
Prenses edalarına girmem demek güclüyüm demek mi, sizde baya bir prensessiniz anlasılan :)

Zaten konu sahibinden çok senin prenses tavrını görüyoruz maşallah. Hiç susmadın. Bütün ilgiyi üstüne çektin. En güçlü benim, ben kimseye naz yapmam vs diye diye ilgi odağı oldun. Ne kadar tezat değil mi? :rolleyes:
burda ilgiyi üstüme çeksem ne olacak, kişi kendinden bilir. Saatlerdir avukatlıgınızn sebebi buysa demekki :KK24:

Günaydın. 12 haftalık hamileyim. Annemlerden de kayınvalidemlerden de ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Arefeden bir gün önce kayınvalideme gittik bayramın ikinci günü de annemlere gidecektik. Kayınvalidem sürekli hergün kızartma yapan sabah 6 da tavuk haşlayan birisi. Konuşurken miden bulanıyor mu demişti bende çok bulanıyor evde yemek bile doğru düzgün yapamıyorum genelde kahvaltılık tarzı yiyoruz sadece öyle bulanmıyor kızartma filan hiç yapamıyorum demiştim. Gerçekten de öyle hepsi doğru. Bunu konuştuktan iki saat sonra kalktı kızartma yapmaya başladı ve mutfağın kapısı filan açık bütün ev koktu midem bulandı. Eşime yalnızken çok kötü midem bulandı keşke biz gidince kızartma yapsaydı dedim. Ertesi gün sabah 6 da ocağa tavuk haşlamaya koydu. O saatte o kadar kötü koktu ki anlatamam. Eşime tavuğu sonra yapsa olur mu dedim çok kötü koktu dedim. Eşim sonra yap midesi bulanıyor dedi altını kapattı ocağın ama o saate kadar felaket koku sardı evi. Sonra dün bayram gezmesi yapıyoruz tabi her yer et kokuyor. Gezip geldik kayınvalidem de hem et ayıklıyor hem pişiriyor. Kötü koktuğu için mutfağa hiç girmeden direk oturma odasına girip kapıyı kapattım koku gelmesin diye. Bir süre sonra odaya eşimle KV geldi. Eşim KV nin yanında kokuyorsa kokuyor tek hamile sen değilsin bütün hamilelere kokuyor ama kimse şikayet etmiyor dedi. Etmediğini nereden biliyorsun beni Anlamıyorsun midem çok bulanıyor dedim. Sonra KV odadan çıktı bu tekrar söylenmeye başladı ben cevap verince de kes sesini diye bağırdı bana. O bağırınca bende bağırdım. Sonra topla valizini seni otogara bırakıcam dedi topladım beni otogara bıraktı gitti. Bende annemlere geldim. Arkadaşlar gerçekten midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı ürünleri hariç hiçbir şey yiyemiyorum ve kokuya gelemiyorum. Otogara giderken de sürekli bağırdı. Ben onu anne babasına rezil etmişim o da beni herkese rezil edecekmiş anne babasını üzmüşüm o da benimkilere çok kötülükler yapacakmış. Ben midem bulanıyor diye yalan söylüyormuşum tek hamile ben değilmişim. Benden başka kimse böyle değilmiş. Dilim çok uzamış o dilimi kesmesi gerekiyormuş. Ne yapayım ben şimdi? Şuan annemlerdeyim. O nerede bilmiyorum. Aynı durumda mide bulantısı olayında sizin Eşiniz de böyle mi tepki verirdi ne yapardı erkekler genel olarak böyle mi acaba.
Ekleme: bazı hususlar yanlış anlaşılmış sanırım.ben kimseye yemek yapmasın demiyorum. Tabiki yapacak. Ama az kokan yemekler yapabilirdi. Kızartmanın nasıl koktuğunu hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde tavuk haşlamasının da. Ayrıca dikkatinizi çekerim tavuk haşlaması sabah 6 da yapılıyor. Sabah o saatte tavuk haşlanır mı heleki hamile varken.
Ayrıca gezmekten geldiğimizde et ayıklar ve pişirirken kokuyor filan demedim. Sadece odaya gidip kapıyı kapattım eşim buna kızdı.

Iki gun idare edilirdi, cok abartmissiniz.
Bayram ziyaretinde baska evlerde sanki yemek et vs kokmuyordu.
Heryerde gezip kv nin evinde kapilar kapatmalar, bildigin pis hissedirmissiniz kadina kendini.
Balkona ciksaydiniz cok bunaldiysaniz.
Benimde en nefret ettigim sey kapi baca kapatilmasidir.

Esinin yaptigi hos degil fakat kim olsa tepki gosterirdi.

Bide esiniz araciligiyla habire msj yollayacaginiza, annecim biraz midem bulandi, sana yardimci olamicam, temiz hava alsam iyi olur diyemediniz mi?
Hataniz cok.

burda ilgiyi üstüme çeksem ne olacak, kişi kendinden bilir. Saatlerdir avukatlıgınızn sebebi buysa demekki :KK24:
Bırak yahu resmen egonu tatmin ediyorsun saatlerdir. Başka kadınları aşağılayınca bir halt mı oldun sandın kendini? :KK70:

Sana piremses diyenlere de takilma tatlim. Oluyor yani oyle abartili durumlar.
Hamileligimin ilk 4 ayi agresif bir mide bulantim vardi. Yemek yapamiyordum hep kahvalti tarzi... Bimden A 101 den tiksinmistim mesela. O karton kutularin kokusunu o kadar siddetli aliyordum ki bogurerek zor atiyordum kendimi disari. Simdi gecti normal her sey. Bununla ilgili bir yazi okumustum. İlk uc ay organ gelisimi acisindan kritik. Alerjidir hastaliktir annenin gecirmemesi gerek. Vucut kendini korumaya aliyor komplike gidalar yememek adina. Daha duz siradan bir beslenme. Bebegi riske atmamak.
Olaylar soguduktan sonra al karsina guzel guzel anlat naz yapmadigini kendini kotu hissettigini onlardan anlayis bekledigini.
Normal zamanda kışt dediginde 3 Metre kacan tavuklar bile civciv beklerken gogh gogh saldirganlasiyor. Degisiyor dogamiz. Anlat boyle.

Gayet rahatım, eşime her türlü nazımı geciriyorum. Baskasına nazlanmay gerek duymuyorum böyle iyi :KK54:
hormonların yükselmesiyle gelişen duygusal ruh hali bazen eş dost tanımıyor. yolda gördüğün bir kediye bile ağlayabiliyorsun. insanız,kadınız. anlatabiliyorum umarım

durmagogebakalim durmagogebakalim ve elaide elaide siz ikiniz şu meşhur cicis kardeşlere benziyorsunuz.Hem bakış açısı hemde yaptığınız ilkokul seviyesi elestri ve sözde esprilerle..sahiden ya insanlar çift yaratılmış derlerdi de inanmazdim:KK53:
Ahahaah bak bu espiri iyiydi, tam kreş seviyesi :ukala: Bakış açısı demişken, kayınvalide ve eşi değilde gelini suçladık diye kv ve eşten yarası olanlar gocunup hücum etmis, şaşırdım mı hayır burda hep olan bişey:KK71:

X