- 31 Ekim 2016
- 4.554
- 19.144
- 34
-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Seni hamile olunca görmek isterim yiğidimDolu demeyelim de, ciddi anlamda irrite oldum. 1 hafta sonra düğünüm var. Hamilelik banada yakın belki :) ama ben hamileliğimi insanları darlayarak geçirmeyeceğim. Gerekirse evimde otururum 9 ay@ikihece
Mesela ben.Ama siz cok buyuk konusuyosunuz su an. Su icip kusarken bu yazdiklariniz aklina gelmesin sonra. Cunku sudan bile tiksinen insanlar var hamilelikte. Tecrube etmediginiz seyler hakkinda insanlari kirarcasina yargilamayin derim.
Bende ayni senin gbiydim hersey kokuyodu esimde dahil kimse alinip kizmadi kavga etmedi hamilelik bu can tasiyosun sonucta senin elinde degil ki kocan bildigin odunmus ve kayinvaliden doldurmus onu bariz belliGünaydın. 12 haftalık hamileyim. Annemlerden de kayınvalidemlerden de ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Arefeden bir gün önce kayınvalideme gittik bayramın ikinci günü de annemlere gidecektik. Kayınvalidem sürekli hergün kızartma yapan sabah 6 da tavuk haşlayan birisi. Konuşurken miden bulanıyor mu demişti bende çok bulanıyor evde yemek bile doğru düzgün yapamıyorum genelde kahvaltılık tarzı yiyoruz sadece öyle bulanmıyor kızartma filan hiç yapamıyorum demiştim. Gerçekten de öyle hepsi doğru. Bunu konuştuktan iki saat sonra kalktı kızartma yapmaya başladı ve mutfağın kapısı filan açık bütün ev koktu midem bulandı. Eşime yalnızken çok kötü midem bulandı keşke biz gidince kızartma yapsaydı dedim. Ertesi gün sabah 6 da ocağa tavuk haşlamaya koydu. O saatte o kadar kötü koktu ki anlatamam. Eşime tavuğu sonra yapsa olur mu dedim çok kötü koktu dedim. Eşim sonra yap midesi bulanıyor dedi altını kapattı ocağın ama o saate kadar felaket koku sardı evi. Sonra dün bayram gezmesi yapıyoruz tabi her yer et kokuyor. Gezip geldik kayınvalidem de hem et ayıklıyor hem pişiriyor. Kötü koktuğu için mutfağa hiç girmeden direk oturma odasına girip kapıyı kapattım koku gelmesin diye. Bir süre sonra odaya eşimle KV geldi. Eşim KV nin yanında kokuyorsa kokuyor tek hamile sen değilsin bütün hamilelere kokuyor ama kimse şikayet etmiyor dedi. Etmediğini nereden biliyorsun beni Anlamıyorsun midem çok bulanıyor dedim. Sonra KV odadan çıktı bu tekrar söylenmeye başladı ben cevap verince de kes sesini diye bağırdı bana. O bağırınca bende bağırdım. Sonra topla valizini seni otogara bırakıcam dedi topladım beni otogara bıraktı gitti. Bende annemlere geldim. Arkadaşlar gerçekten midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı ürünleri hariç hiçbir şey yiyemiyorum ve kokuya gelemiyorum. Otogara giderken de sürekli bağırdı. Ben onu anne babasına rezil etmişim o da beni herkese rezil edecekmiş anne babasını üzmüşüm o da benimkilere çok kötülükler yapacakmış. Ben midem bulanıyor diye yalan söylüyormuşum tek hamile ben değilmişim. Benden başka kimse böyle değilmiş. Dilim çok uzamış o dilimi kesmesi gerekiyormuş. Ne yapayım ben şimdi? Şuan annemlerdeyim. O nerede bilmiyorum. Aynı durumda mide bulantısı olayında sizin Eşiniz de böyle mi tepki verirdi ne yapardı erkekler genel olarak böyle mi acaba.
Ekleme: bazı hususlar yanlış anlaşılmış sanırım.ben kimseye yemek yapmasın demiyorum. Tabiki yapacak. Ama az kokan yemekler yapabilirdi. Kızartmanın nasıl koktuğunu hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde tavuk haşlamasının da. Ayrıca dikkatinizi çekerim tavuk haşlaması sabah 6 da yapılıyor. Sabah o saatte tavuk haşlanır mı heleki hamile varken.
Ayrıca gezmekten geldiğimizde et ayıklar ve pişirirken kokuyor filan demedim. Sadece odaya gidip kapıyı kapattım eşim buna kızdı.
Yok yahu, o bir 'ah' bile etmeyecek. Asla kimseye dert yanmayacak. Asla anlayış beklemeyecek. Ne yaşıyorsa içinde yaşayacak. Hayal dünyası işteSeni hamile olunca görmek isterim yiğidim
Bu ettiğin lafları yemezsin umarım
Mesela ben.
Çok susadığım halde içemediğim için ağladığımı bilirim
Hamile olunca evime beklerim, şayet ben evimden çıkmayacağım :))))))Seni hamile olunca görmek isterim yiğidim
Mesela ben.
Lafımı yiyecek ne var pardon evimde oturur nazımı kocama yaparım kimsenin evine gitmem. Ayh o yemegi yapma bu yemegi yapma midem bulanıyor ayh basım dönüyor triplerine girmem. ben hamile olunca midem bulanmayacak demiyorum evimde çekerim millete prenseslik yapmam diyorum, ısrarla hamilelikte prenseslik taslarsın diyorsunuz yani, okSeni hamile olunca görmek isterim yiğidim
Mesela ben.
Umarım insanlık size benzemez ne diyeyim.Bende hiiiiç kalmadı. :) Lazim da degil.
Cok sükür biri de güzel bisey yazmis :) tebrik ederimKeşke araya eşinizi koymasaydıniz. Kendiniz kayinvalideniz ile konuşsaydınız. Midenizin bulandığını, ne yapman lazım geldiğini ona sorsaydınız.
Kendisini belki hamileliğinizin bir parcası olduğunu anlardı.
Bu konularda eşlerinizi niye araya koyarsınız anlamıyorum. Alın karşinıza anneniz gibi konuşun.
Komşumuz öyleydi,ağlayarak dudaklarını ıslatıyordu sadece.Bense,yemek yaparken,çocuklarımın yemeğin yedirirken tiksinmiyordum,fakat kirli tabaklara bakamıyordum asla.Eşim işten gelene kadar dayanamazsam gözümü yumarak tabakları suya tutuyordum,sonra gidip bulantıyla yatıyordum...Seni hamile olunca görmek isterim yiğidim
Mesela ben.
Topla eşyalarını deyip otogara bırakan,senin dilin çok uzamış kesmek lazim diyen üstelik te hamile karısına bunları yapan adam sizce haklı yani öyle mi?Birde iyi yapmış diyorsunuz pes yani!hay agzina saglik!
nazinizi gecirememissiniz, fazla naz bayagi usandiriyor malum. kaldi ki bayram gunu kadin gelenine gidenine hazirlik yapacak tabi, ne bekliyosun. kadin nasil caliskanmis ki bak sabah 6da kalkip tavuga girismis.
kocan haksiz diyenlere katilmiyorum, biktirmiicaksin iste adami. iyi yapmis.
Benim de parfüm, deterjan, yumuşatıcı, sıvı sabun, duş jeli, şampuan kokusundan bile bulanıyorduKardeşimin eşi hamileyken çok kötü geçirdi süreci ... koku hassasiyeti çok fenaydı .. parfüm bile rahatsız ediyordu, ben onlara giderken üzerimi değiştirir parfüm de sıkmadan giderdim ... görümceliğimden birşey eksilmedi bunu yaptım diye .. hamile bir kadını da üzmenin vebali vardır diye düşünüyorum
Bence biraz anlayışlı olmak lazım , 2 gün tavuk pişmese , patates kızarmasa ne olurdu ki ?
Benimde narlı bulaşık deterjanindan midem bulanmisti. Hala aklıma gelince midem bulanırBenim de parfüm, deterjan, yumuşatıcı, sıvı sabun, duş jeli, şampuan kokusundan bile bulanıyordu
İyi ki böyle tiplere denk gelmemişim beni de gömeceklermiş