Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Kızlar sekerlileblebitozu nun kv si ölmüş ölüye sevinilmez de kadın ecelini mi arıyordu ne. Ayyy ben de sandalyeyi kafasına geçirseydin demiştim. İyi ki de ona karşılık vermemişsin ne derler "taş atmış vade yetmiş olur". Sen sebep olurdun

sekerlileblebitozu sen tatik olunca ailenin yanına gidip kafa dinleyip karar vericektin hani? Tamam boşan diyemem ama eşin bakacak sen herşeye rağmen hiçbir şey olmamış, eşin sanki sadece ufak bir hata yapmış gibi tavır yapıyorsun seni ciddiye almaz. İki gün sonra anasını da getirir dibine.. bence iyi bir dersi haketti. Dönerken kendi aileni de getir eşini güzelce bir uyarsın.

Ya umut ya da ego,belki düzelir umudu ya da ben kazandım diyebilme egosu, kv görümce şu bu değil ben kazandım bakııın boşanmıyorum hırsı...başka alternatif düşünemiyorum
Doğru tespit kardeşim. Birde boşanma olayı başarısızlık olarak algılanıyor. Boşanmalar doğal karşılanmadığı sürece biz sorunlu bir toplum olmaya devam edeceğiz.

Konunun hepsini okudum ama 70sayfayı okuyamadan gelişmeleri bilmeden yorum yapabileceğim..
Şoklarda okudum resmen şoklarda. Siz bunu nasıl kaldırabildiniz? Size yazık değilmi? Psikolojinize yazık değil mi? Yada minik bebeginize yazık değil mi? Çalışıyormuşsunuzda misss gibi neden bunlardan kurtulmuyorsunuz hemen şu dakka? Ben size söyleyeyimmi siz eşinizi sevdiğinizi söylüyosunuz aşık oldugunuzu söylüyosunuz ama bu olanlara dayanacak tek sevgi aşk olmayacagını çok çok iyi biliyorum. Aşkından geberseniz delirsenizde kimsenin bunları yaşadıktan sonra o aşkından eser kalmaz hiç bi aşk bunları yenemez ya inanamıyorum ben... Sizinki takıntı olmuş hemde fazlasıyla.. bi psikologa gitmeyi kendi sağlığınız için ihmal etmeyin lütfen. Çok güzel bi hayatınız cok güzel bi yaşantınız olabilir ilerde cok mutlu olabilirsiniz ama bu aileyle aslaaa inanmıyorum. İnşallah birkaç güne cok daha fena olaylarla buraya konu açmazsın dua edicem senin için

Çok katılıyorum

Kusura bakmada, tüm konuyu okumadim fakat onca olaydan sonra benim yanimda kalan bir kadina bende ne saygi duyarim, ne özür dilerim. Sen kendine saygi duymazsan hickimse saygi duymaz. Bundan 10-20 yil sonra sende römatizma ve cesitli hastaliklarin oldugunda, adama "sacimi süpürge ettim senin icin" dersen adam zerre tinlamaz. En fazla seni bosar ve daha genc modelini alir.

Bazen cidden anlamiyorum, kadinlar neden bu kadar dert cekmek istiyorlar??

Kusura bakma ama okurken ben sinir harbi yaşadım, yaşadıklarını eleştirmiyorum senide anliyorum ama 3 sene az bir zaman değil neden bu kadar sabrettin ? Kocan'dada iş yokmuş arkadaşım , sana bunlari yapicak o kenarda he tamam anne , tamam boşar gelirim anne, kocaniz bence erkekliğini sorgulamali. Demek'ki eşiniz yeterince sevmemiş ya da siz sevdiniz sanmişsiniz. Bu şekilde bir olay benim başima gelse , kesinlikle ana oğul birakirim baş başa kendi başlarini yesinler, umrumda bile olmaz . Bana o...pu dicek isterse başkasi olsun , elimde 5 dönderirim... Bence sen bu kocayi birak, darp raporu al, maddi manevi tazminat davasi aç, emin ol o parayla hem ev tutarsin , hem bebegine bakici bulursun, hemde calismaya baslarsin. Bence isler daha da karismadan kendi yolunu tut derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…