- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama eşinizde iş yok..
maalesef bitmeye mahkum bir ilişki
maalesef bitmeye mahkum bir ilişki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su an sevmiyorum tabi ki ama genel anlamda evetti.
ayni benim kayınvalidem öyle güzel oynuyorlar ki bazen acaba ben mi kötüyüm diyorum seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz ben henüz 5 aylık evliyim.ama ben düğün günü ve el öpmede senin 3 yıl sonra yaptıklarını en baştan yaptım kv....eşimde bana o ne derse desin sen bana laf getirmeyecektin dedi.umursamadım yine bildiğimi okudum kv yi umursamadım yokmuş gibi davrandım inada eşimle iyi oldum bazen nefret etsemde.sırf o kadının ikinci yüzünü çıkarmak için.Zaten olay bitti diye dusunmuyorum asil olaylar simdi basliyor aslinda. Arkadam kazilan kuyular, dolduruslar, huzursuzluklar yeni baslayacak cunku karsimdaki insan(!) basedemeyecegim kadar usta bir oyuncu!
iyi de tek sorun kv değil. eşini de uzaklaştır o evden. polise savcıya git. anası dövdü eşim teşvik etti, hayati tehlikem var de. uzaklaştırma kararı çıkart. yoksa ne eşin ne anası ders almaz, seni rahat bırakmazlar.Hanimlar bu kafayla dayak yer yer oturursun mesajlari olanlar var cok kirildim. Bosan diyebilirsiniz, bosanma da diyebilirsiniz. Ama boyle mesajlar insani kiriyor.
Bir de bisey paylasmak istiyorum. Gercek hayatta bizi ve kayinvalideyi taniyanlar veya olaylari bilenler, evliligimizi ve aramizdaki dialogu bilenler baska turlu yorumlar yapiyor. Isin icinden cikamadigim icin es dostla biraz paylasmistim. O kadindan kurtulduguna sevin, boyle bir olay olmasaydi ve iliskiniz surseydi daha cok pislik yapacakti diyor. Ve evet buna katiliyorum alttan alttan oyunlar oynayip kurt gibi kemirecegine gercek yuzunu bu sekilde gosterdi. Tabi ki bu durumdan memnun degilim cok utanc verici ama dayagi yiyip yiyip oturacak oldugumu dusunenler de cok ayip etmis. Bu isi kapattim diye bisey yok. Hukuki yoldan biseyler yapacagim. Evet darp raporu icin gidememis utanmis olabilirim ama uzlerin fotograflarini cekmis olmam zaten biseyler yapmak icin olan cabalarimdir. Rapor almak icin ayakkaplarimi giyip geri cikarmam da biseyler yapmak icin ugrasmam ve son anda vazgecisimdir. Cunku o kadinla mahkemede dahi karsi karsiya gelmek istemedim cunku benimle adil karsilasmayacak. Kimbilir ne camurlar ne pislikler atacak ve bu sefer de manevi olarak daha cok uzulecegim. Sirf bundan korktum. Fakat basja bir yol deneyecegim. Doktora gidip soracagim fotolar gecerli olur mu. Ya da bi avukata.. bunlar delil kabul edilir mi.. biseyler yapicam. Allaha havale ettigim dogru fakat evimde dayak yiyip oturarak degil. Sevgiler..
Burada yazılanlara kırılmayın Sayın @sekerlilebletozu. Sizin konuyu okuyunca insanların istemsiz tepkileri bunlar. Her yazılanı objektif değerlendirmeye çalışın. Şu anda derdiniz büyük. Başka şeyleri dert edip amacınızdan uzaklaşmayın bence. Dikkate alınacak önerilere yoğunlaşın.Hanimlar bu kafayla dayak yer yer oturursun mesajlari olanlar var cok kirildim. Bosan diyebilirsiniz, bosanma da diyebilirsiniz. Ama boyle mesajlar insani kiriyor.
Bir de bisey paylasmak istiyorum. Gercek hayatta bizi ve kayinvalideyi taniyanlar veya olaylari bilenler, evliligimizi ve aramizdaki dialogu bilenler baska turlu yorumlar yapiyor. Isin icinden cikamadigim icin es dostla biraz paylasmistim. O kadindan kurtulduguna sevin, boyle bir olay olmasaydi ve iliskiniz surseydi daha cok pislik yapacakti diyor. Ve evet buna katiliyorum alttan alttan oyunlar oynayip kurt gibi kemirecegine gercek yuzunu bu sekilde gosterdi. Tabi ki bu durumdan memnun degilim cok utanc verici ama dayagi yiyip yiyip oturacak oldugumu dusunenler de cok ayip etmis. Bu isi kapattim diye bisey yok. Hukuki yoldan biseyler yapacagim. Evet darp raporu icin gidememis utanmis olabilirim ama uzlerin fotograflarini cekmis olmam zaten biseyler yapmak icin olan cabalarimdir. Rapor almak icin ayakkaplarimi giyip geri cikarmam da biseyler yapmak icin ugrasmam ve son anda vazgecisimdir. Cunku o kadinla mahkemede dahi karsi karsiya gelmek istemedim cunku benimle adil karsilasmayacak. Kimbilir ne camurlar ne pislikler atacak ve bu sefer de manevi olarak daha cok uzulecegim. Sirf bundan korktum. Fakat basja bir yol deneyecegim. Doktora gidip soracagim fotolar gecerli olur mu. Ya da bi avukata.. bunlar delil kabul edilir mi.. biseyler yapicam. Allaha havale ettigim dogru fakat evimde dayak yiyip oturarak degil. Sevgiler..
sekerlileblebitozu hukuki olarak eşinden ayrılacaksan somut delillerin olması lazım. hala vücudunda darp izi varsa hala geç değil. Ayrıca sakın evden gitme evden gidersen ayrılma aşamasında evi terkeden olduğun için suçlu sen olursun. sanırım sadece darp raporun varsa evden ayrıldığında kanunlar senden yana. bir avukatla görüşüp olayın hukuki durumunu konuşmalısın o seni yönlendirir.Hanimlar bu kafayla dayak yer yer oturursun mesajlari olanlar var cok kirildim. Bosan diyebilirsiniz, bosanma da diyebilirsiniz. Ama boyle mesajlar insani kiriyor.
Bir de bisey paylasmak istiyorum. Gercek hayatta bizi ve kayinvalideyi taniyanlar veya olaylari bilenler, evliligimizi ve aramizdaki dialogu bilenler baska turlu yorumlar yapiyor. Isin icinden cikamadigim icin es dostla biraz paylasmistim. O kadindan kurtulduguna sevin, boyle bir olay olmasaydi ve iliskiniz surseydi daha cok pislik yapacakti diyor. Ve evet buna katiliyorum alttan alttan oyunlar oynayip kurt gibi kemirecegine gercek yuzunu bu sekilde gosterdi. Tabi ki bu durumdan memnun degilim cok utanc verici ama dayagi yiyip yiyip oturacak oldugumu dusunenler de cok ayip etmis. Bu isi kapattim diye bisey yok. Hukuki yoldan biseyler yapacagim. Evet darp raporu icin gidememis utanmis olabilirim ama izlerin fotograflarini cekmis olmam zaten biseyler yapmak icin olan cabalarimdir. Rapor almak icin ayakkaplarimi giyip geri cikarmam da biseyler yapmak icin ugrasmam ve son anda vazgecisimdir. Cunku o kadinla mahkemede dahi karsi karsiya gelmek istemedim cunku benimle adil karsilasmayacak. Kimbilir ne camurlar ne pislikler atacak ve bu sefer de manevi olarak daha cok uzulecegim. Sirf bundan korktum. Fakat baska bir yol deneyecegim. Doktora gidip soracagim fotolar gecerli olur mu. Ya da bi avukata.. bunlar delil kabul edilir mi.. biseyler yapicam. Allaha havale ettigim dogru fakat evimde dayak yiyip oturarak degil. Sevgiler..
Darp raporu almak icin bugun doktora gittim. Alamadim ve beni emniyete yonlendirdi. Avukata danismak icin bekliyorum.sekerlileblebitozu hukuki olarak eşinden ayrılacaksan somut delillerin olması lazım. hala vücudunda darp izi varsa hala geç değil. Ayrıca sakın evden gitme evden gidersen ayrılma aşamasında evi terkeden olduğun için suçlu sen olursun. sanırım sadece darp raporun varsa evden ayrıldığında kanunlar senden yana. bir avukatla görüşüp olayın hukuki durumunu konuşmalısın o seni yönlendirir.
iz kalmadığı için mi vermedi?Darp raporu almak icin bugun doktora gittim. Alamadim ve beni emniyete yonlendirdi. Avukata danismak icin bekliyorum.
eşi değilebilir illa evliliğini bitirmesine gerek yok. eşi değişip anne ve eşin sınırlarını koymayı başarabilirse ayrışmak zorunda kalmazlar küçük bebişleri var daha.
Birkac yerde iz kaldi ama onlar icin emniyet yonlendirmesumi lazimmis. Hastane raporu icin de izler silik ama sansini dene dedi. Yani olmaz gibi seyler soyledi. Fotolarla caliscam artik.iz kalmadığı için mi vermedi?
inşallah o terbiyesizlere iyi bir ders verirsin.
inşallah avukatın iyidir de hakkını alırsın. sakın kocana acıma. o sana hiç acımadı.Birkac yerde iz kaldi ama onlar icin emniyet yonlendirmesumi lazimmis. Hastane raporu icin de izler silik ama sansini dene dedi. Yani olmaz gibi seyler soyledi. Fotolarla caliscam artik.
birdaha yapmayacaksa değişecekse, söz verirse, yuvayı dağıtmak yerine yuvaya şans verilebilir. bebiş annesi babası ayrı mutsuz olduğında daha iyi büyümiycek. hele ki kızcağız o kadar şeyde hala eşini seviyor. eşi de seviyorsa büyün bunları geride bırakıp yeni bir hayata başlayabilirler. birşeyleri yıkmak dünyanın en basit işi. ama yapmak en zoru.adam çayı şekersiz içmesi konusunda değişmeyecek. karısı dayak ve hakaret yemiş adam destek olmuş. küçük bebiş var diye söylüyoruz zaten. böyle bir ortamda büyüyen çocuktan ne hayır gelecek. hala kadın dayak da yese çocuğu için sussun otursun zihniyeti söz konusu demek ki. burada bile!
sorun bu zaten. eşi sevmiyor saymıyor. varsa yoksa anası. konu sahibi eşini seviyor ve en başından beri taviz veren uğraşan o. kocasının sevgisine verdiği karşılık kv den dayak yemesi, o...pu muamelesi görmesi ve bunlara rağmen pislik herif konu sahibini kasıtlı dayak yemekle suçlayacak kadar adi. karısını ve çocuğunu seven düşünen normal insanlar böyle davranmaz.birdaha yapmayacaksa değişecekse, söz verirse, yuvayı dağıtmak yerine yuvaya şans verilebilir. bebiş annesi babası ayrı mutsuz olduğında daha iyi büyümiycek. hele ki kızcağız o kadar şeyde hala eşini seviyor. eşi de seviyorsa büyün bunları geride bırakıp yeni bir hayata başlayabilirler. birşeyleri yıkmak dünyanın en basit işi. ama yapmak en zoru.