çok çirkin olmuş, sizin gibi birinin böyle bi muameleyi, eşiniz ve ailesinin de sizi hakettiğini düşünmüyorum
fakat..
onların yaptığının yanında devede kulak kalır ama neden eşinin eski fotoğraflarına, yok tatile gidip gitmemesine, eşylarını eşinizin annesinin kullanıyor oluşuna takıldınız? yani sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. fotoğraf olayında da özgüvensiz davranmışsınız?ne demek bana kompleks yapma dedi demek ki beni beğenmiyor? olur mu böyle bişey. siz kendinizi beğeniyor musunuz önemli olan bu? bu laftan sizin dediğiniz anlam çıkmaz. siz biraz üstüne gitmişsiniz yersizce
eşiniz ve ailesiyle siz başedemezsiniz. daha küçücük bi bebeğin yanında sigara içilmeyeceğini anlayamayan bi insana (ve içmedim diye yalan söylüyorsa üstelik) ne öğretmeyi planlıyorsunuz? incelik nezaket saygı edep? hangisi:) imkansız:)
bi de şu var neden kimseye haber vermeden nikah yaptınız?siz değer görmedim diyorsunuz fakat siz de evlendiğinizi aynı gün ailelerinize söyleyerek onlara değer vermemiş olmuyor musunuz? ben anne olsam çocuğum böyle birşey yapsa çok kırılırdım.
kredi çekme konusunda da eşiniz sizin izniniz olmadan kendi kendine kredi çekemez. sizin de imzanız olmak zorunda eşiniz olduğu için. böyle birşeye izin vermeyin.özel hayatınıza müdahale etmelerine izin vermeyin.sınırlarınızı çizmezseniz herke ssizi didiklemeye devam eder.siz paranızı kazanıyorsunuz çok şükür ki ekonomik özgürlüğünüz var.
eşinize gelecek olursa olaylar gerçekten bu şekilde cereyan ettiyse üzgünüm ama eşiniz size destek olmak şöyle dursun kafanıza kafanıza balyozu indiriyor. bence çözüm kesinlikle eşinizin annesiyle görüşmemekten geçiyor. hem sizin ve bebeğinizin pskolojisi için hem de aile hayatınızın devam edebilmesi için. yoksa eşiniz annesine bir sınır çizemeyecek kadar yetersiz. size yardım etmesi ise imkansız