Konu sahibi belki ki yeni evli ve daha feleğin çemberinden geçmemiş, burdaki kv konularını okusa belki biraz idrak edebilir, kv en iyisi bile beraber yaşanılmaz hoş aileden biri ile bile beraber yaşamak çok zordur , asla evde rahat edemez , asla bir düzeni olmaz ve zamanla acıdığı kv gözüne batmaya başlar, okuma yazma bilmemesi 3 çocuğu ile yaşayamayacağı anlamına mı geliyor yani , eltisi akıllı bir kadın ki şimdiden sorumluluk almıyor ama konu sahibi fazla iyi niyetli böyle giderse kv ve 3 gence kendisi tek başına bakacak eşiyle beraber , hayır yani daha yeni cenaze kalkmış ne bu hemen anneni bana getir mevzuları, kocaya yaranmak tatlı şirin gözükmek için geleceğini yakıyor farkında değil, erkekler kıt akıllıdır asla duracağı yeri bilmezler hele söz konusu aileleri ise , konu sahibi daha çok toy ve acemi , iyi gelin olmak için bu derece zor bir yükün altına girilmez ki zaten beraber yaşasalar kedi köpek gibi olacaklar ama farkında bile değil, sınırlı mesafeli ve yardımsever olmalı, yardım da maddi manevi destek olmaktır fakat gel beraber yasayalım demek nerden baksan büyük hata , kendi annesi dahi olsa beraber yaşamak çok zor, teyzelerim anneleri ile yaşayamadılar çünkü bir türlü memnun edemediler şimdi hepsi annesinden kaçar hale geldiler, bazen onlara diyorum ki yahu anneniz kv olsa napacaktınız diyorlarki ikisi de aynı derecede zor, o kadar yıprandılar ki Anlatamam, anneleri durduk yere küsüyor , alınıyor evde çocuklarının düzenine karışıyor, olur olmadık konularda fikir beyan ediyor, düşünün anneleri ama beraber yapamıyorlar o derece zor , kaldı ki kv ve 3 gençle yaşamak resmen zulüm..