- 5 Ekim 2020
- 13.586
- 36.394
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aylık bebeğim var . Perşembe günü eşim fln bebeğimle gideceğiz annemi de götüreceğim yemek fln yapar bari ..Bu tarz hastalarda crp yükselmesi deliryum yapıyor böyle bir şey oldu muhtemelen. Geçici. Sabredin
Görümcenin işi zor. Siz gitseniz yardıma?
4 aylık bebeğim var . Perşembe günü eşim fln bebeğimle gideceğiz annemi de götüreceğim yemek fln yapar bari ..
Belki dozu yeterli degil. Veya baska ilac a gecilmeli?Söyledik bakıcı kısmını kaynanam kabul etmiyor sana yardımcı olur dedim babam istemezmiş .. bütün ilaçları var hepsini kullanıyor ..
görümce iyice gitmiş zaten babasını itip kakıyormuş
Dubleks evi . Üst katta kalacağız zaten domuz gribi oldular kaynanam kayınpeder iyileşmişler ama .. biz bebeğimle üst katta kalacağız olmadı annem bebeğime bakar ben yardım ederim kaynanamaO kargaşa içinde annene gerek var mı?
Onca insan nasıl kalacak
Bende söyledim ama ileride daha kötü olacak dedim bilmiyorum kimse bakmazmış bakımevinde ..Tekrar konusup bakimevine ikna olmalarini saglayin. Demans biri ile bir sure sonra evde ilgilenmek imkansiz.
Hastaneye yatis yapilmadi degil mi? Cünkü hastane ortami kesinlikle demans biri icin uygun degil.
Rutin onemli. Tanidik esya filan.
Gorumceyide anliyorum ama inadi biraksin. Demans biri ordan oraya suruklenmez. Siz alip size goturseniz yine cok zorluk cekersiniz. Adamada yazik
Öyle de ne bileyim hem eşimi yalnız bırakmak istemiyorum. Hem kayınpederimi babam olmadığından mıdır nedir ayrı bi seviyorum . Hem torununu görsün ya ne olur ne olmazOyyy çok ufakmış hiç gitmeseniz de olur
Ya bir sürü ilacı var bir sürü doktora götürüldü ama bilmiyorumBelki dozu yeterli degil. Veya baska ilac a gecilmeli?
Siz bebeğiniz ve anneniz insanlara daha da yük olmaz misiniz?Yanlış anlamayın beni lütfen.4 aylık bebekte uyku gerilemesi başlar.E anneniz onlar için ne de olsa yabancı biri.Evde bakmakta ,zorlandiklari bir hasta var.esiniz gitsin yardım etsin.size de anneniz yardım eder gerekirse.O kadar insana yemek yedir içir bile bir dert.4 aylık bebeğim var . Perşembe günü eşim fln bebeğimle gideceğiz annemi de götüreceğim yemek fln yapar bari ..
Kalacak yer var dubleks evi . Annem kaynanam iyi anlaşır . Yemeğini yapar en azından yada bebeğime bakar ben yaparım . Neden yanlış anlayayım ben belki başka fikir veren olur diye açtım ..Siz bebeğiniz ve anneniz insanlara daha da yük olmaz misiniz?Yanlış anlamayın beni lütfen.4 aylık bebekte uyku gerilemesi başlar.E anneniz onlar için ne de olsa yabancı biri.Evde bakmakta ,zorlandiklari bir hasta var.esiniz gitsin yardım etsin.size de anneniz gitsin.O.kadar insana yemek yedir içir bile bir dert.
Ya bilmiyorumDemans,Alzheimer bunlar çok çok zor hastalıklar. Hele bakana daha bi zor. Bakıcı denmiş ama gücünüz yeter mi bilmem yakın zamanda bi tanıdığım 45 bine tut öyle az paralarda istenmiyor yani. olabildiğince alttan alın derim. Allah yardımcınız olsun
Muhtemelen eşim de söyledi bulalım bi bakımevi kimse bakmaz dedi .
Yardımcı kısmını bende söyledim . Kaynanam için anne temizliğini yapsın yemeğinizi yapsın diye . Kabul etmiyor , baban herkesin yaptığını yemez dedi . Sana yardımcı olur dedim gelsin yarım gün gitsin dedim kabul etmiyor ..
görümce iyice sinirleri bozulmuş zaten . Babasına bağırıyormuş itip kakıyormuş o derece ..
Kendi iyi mi bakiyormus? Sinirler tavan.. itip kalma sonra vurmayada baslar.Bende söyledim ama ileride daha kötü olacak dedim bilmiyorum kimse bakmazmış bakımevinde ..
E ama onlarda buna hayır ona hayır diyip duruyorlar.Sonrada piskolojileri böyle mahv oluyor iṣte.Babasi zaten hasta bagirarak itip kalkarak zaten birazda delirecek adam.Madem göndermeye kıyamıyorlar yardımcı şart.Herkes biryere kadar sabr edicek zaten böyle agır hastalıklı birisine sabr etmek çok zor herkes yüz göz olucak sonunda.Muhtemelen eşim de söyledi bulalım bi bakımevi kimse bakmaz dedi .
Yardımcı kısmını bende söyledim . Kaynanam için anne temizliğini yapsın yemeğinizi yapsın diye . Kabul etmiyor , baban herkesin yaptığını yemez dedi . Sana yardımcı olur dedim gelsin yarım gün gitsin dedim kabul etmiyor ..
görümce iyice sinirleri bozulmuş zaten . Babasına bağırıyormuş itip kakıyormuş o derece ..