Kayınpederimin bana yaptığı bu kötülükten sonra ne yapmalıyım?

Alıp kaçmadım için ateş içinde beni doğuran annem sahip çıktı bana anneliği anlatamazsiniz. Anne baba bencillikle olmuyor
Anneniz niye sahip çıktı, sokakta mi kaldınız?Sizin esiniz de onların evladi degil mi,ben korona olunca ortadan toz olan evladı ne yapayim ben ?Bir tek siz evlatsınız bir tek sizin aileniz aile

Alıp kaçmadım için ateş içinde beni doğuran annem sahip çıktı bana anneliği anlatamazsiniz. Anne baba bencillikle olmuyor
hönk!!
dediğinizden hiç bişey anlaşılmıyor :)
bencillik etmişsiniz orada evinizde kalmanız gerekirdi
bencilliği nirvanaya çıkarıp temaslı olarak ailenize gitmişsiniz

annem beni burada bırakmadı diyorsunuz pardon kocaman kadın anne sözü ile mi hareket ediyorsunuz?
eşiniz haklı

Abooo ne fena gelinsin senn. Hemde 3 ayda bu fenalık. Bi de aşi karşıtı diye burda önden arka almaya calismaniz da şapka cikartasi.
Fitne fesatlık kötü birsey . O kadar düşünceli halinle koştur koştur ailene gitmişin. Sanırsın aynı evde yaşıyorsun. Eşinide babasına karşı doldur guzum sende gördüm o performansi. Pekii senin aileni dusunmeyisini ne edelim. Belki orda da senin gibi gelin varsa oda orayı kariştirir bizi hasta edebilir diye. O da ozaman anasının evine gitsin öyle ya.

Ben 3 aylık gelinken ne saftiriktim hemde çok haklıyken pismiştim . Oda iyi birsey değil herseyin ortası iyidir iyii

hönk!!

annem beni burada bırakmadı diyorsunuz pardon kocaman kadın anne sözü ile mi hareket ediyorsunuz?
eşiniz haklı
Onlar bile bile bana bulaştırırken sorun yok değil mi doktor bana açıkça bağışıklığın düşük dediğini eşim duydu siz bana neyden bahsediyorsunuz? Fitneci olsaydım baştan onların yanına yerleşmezdim çok da pişmanım zaten. Erkekler anne sözüyle hareket ederken sorun yok değil mi? Kadına değersizlik zaten sizin gibiler yüzündendir.

Onlar bile bile bana bulaştırırken sorun yok değil mi doktor bana açıkça bağışıklığın düşük dediğini eşim duydu siz bana neyden bahsediyorsunuz? Fitneci olsaydım baştan onların yanına yerleşmezdim çok da pişmanım zaten. Erkekler anne sözüyle hareket ederken sorun yok değil mi? Kadına değersizlik zaten sizin gibiler yüzündendir.
oradan taşının

hönk!!

eşiniz haklı
Annem aşılı benim o kendisi çağırdı fedakar anne olarak. Siz elin insanlari kızınızı göz göre göre hasta ederken hiç birşey yapmadan bırakırsınız. Hoş zaten şiddet olduğu halde birakiyorlar kızlarını koronaya ne kalmis

Fitne derken?
ben size nerde fitneci dedim :KK70:

kadını erkeği yok bu işin aynı şeyi eşiniz de yapsaydı koca adam anne sözüyle mi hareket ediyor derdim
eşiniz haklı
ve siz suçlusunuz
kp inizin suçu nerde hiç anlamadım
aşı olmadıysa olmaz size ne eğer bunu suç olarak düşünüyorsanız

Siz başkaları için çocuğunuzu saymayın elin kızı diye sonra saygı bekleyin aynı kafadasiniz. Annemin de oğlu var ama elin insanlarıyla kahve içecek diye gelinini çocuğunu tehlikeye atmıyor. Benim gibi gelin almazsınız olur biter
Allah yazdıysa bozsun zaten

Fitne derken?
ben size nerde fitneci dedim :KK70:

kadını erkeği yok bu işin aynı şeyi eşiniz de yapsaydı koca adam anne sözüyle mi hareket ediyor derdim
eşiniz haklı
ve siz suçlusunuz
kp inizin suçu nerde hiç anlamadım
aşı olmadıysa olmaz size ne eğer bunu suç olarak düşünüyorsanız
Asi bı örnekti sadece.
Aşı olan biri taşıyıcı olabilir, hastalanabilir. Size nasıl bir kötülük yapmış anlamadım. Aşı olsa kpnize virüs bulaşmazdı mı sanıyorsunuz?
Koronwdan ölenlere inanmayan insandan bahsediyoruz burda konu sadece asi degil

Annem aşılı benim o kendisi çağırdı fedakar anne olarak. Siz elin insanlari kızınızı göz göre göre hasta ederken hiç birşey yapmadan bırakırsınız. Hoş zaten şiddet olduğu halde birakiyorlar kızlarını koronaya ne kalmis
göz göre göre hasta etmek mi iyice saçmaladınız
Allah eşinize sabır kolaylık versin
kusura bakmayın da kızım temaslı olsa gel tabi demem bizlere de bulaşır çünkü kızlarım da zaten öldürseniz gelmez
ağır olurlarsa Allah korusun hastaneye yatırılmaları gerekir

Sen kızını her şekilde kayınvalidesinin yanında birakabilirsin sonra kadın cinayetleri neden oluyor senin gibi erkek anneleri varken normaldir
Haha sen iyi misin ya, kac yaşındasın,senin kendi evin yok muydu?Cinayete nerden geldi olay .Ben es seçerken aklımı kullanırım, eşimle iliskim de aklımı kullanırım, senin gibi gidipte esimin ailesinin yanına asla oturmam.Esimin ailesinin ona ihtiyacı olduğunda da desteklerim.Kadin cinayeti eşimden bana gelmez sen merak etme.Cunku ben akli ile hareket eden bir kadınım bir de vicdanim var tabi

Sen yakında boşanırsın merak etme annenle oturursun ilelebet

Asi bı örnekti sadece.

Koronwdan ölenlere inanmayan insandan bahsediyoruz burda konu sadece asi degil
madem dikkat etmiyordu sizde insana ihtiyacım vardı diyip gitmeyecektiniz
gittiniz olana razı olacaksınız.. onun yüzünden diye kimseyi suçlamayacaksınız
bide dönüp arkanızı koşa koşa gitmeyecektiniz

madem dikkat etmiyordu sizde insana ihtiyacım vardı diyip gitmeyecektiniz
gittiniz olana razı olacaksınız.. onun yüzünden diye kimseyi suçlamayacaksınız
bide dönüp arkanızı koşa koşa gitmeyecektiniz
Hayir yani evi zaten ayrıymış ,kapısını kapatıp oturacaktı.Oğulları ihtiyaçlarını alacakti,kötü olurlarsa da konu sahibi bir kase corba yapacaktı hepsi bu yani.Adamin asi olmaması ayrı bir konu ben de asi karşıtlarına kızıyorum ve mesafeli duruyorum.Sen git adamin bahçesine yerles sonra da şikayet et.Bir de iyi evlat pozlarında.Ben gecen sene ölümcül bir ameliyat oldum genede annemi yanima kabul etmedim ,ya benim yüzümden bir sey olursa diye ,kadıncağız üzüntüden zona oldu.Ama biz ne anlariz analiktan, evlatlıktan hepsi sadece konu sahibin de toplanmış bize kalmamış

Annen fedakar sen değilsin . Bencil mi deniyordu? Ne deniyordu? Siz ana kız böyle bağımlılık yaparsanız ev olaman guzum:KK4:

Yetişkin, evli barkli insansınız anneniz neden sahip çıkıyor? Kendi evinizde dursaydınız, gidip niye tehlikeye atıyorsunuz onları?
Olayı kadın cinayetlerine bile baglamışsınız anlamsızdır bir sekilde. 🙄

X