- 15 Kasım 2016
- 1.482
- 2.644
- Konu Sahibi sessizprenses98
Senin de kp den pek bi farkın kalmamış.Neden annenleri tehlikeye attın ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşi olsa da bulaşirdi. Önemli olan sizin aşili olmaniz. Hafif atlatmak icin önemli. Kayimpederin kendi karari. Sadece keske annenize gitmeseydiniz . Onlara da bulaşmasinMerhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı bahçede farklı evlerde yaşıyoruz. İki yıldır korona çıktı çıkalı onlarla mücadele ediyorum. Eşimle çok kez kavgalar yaptık çok kez nişanlıyken eşimle gorusemedim. Gözlerinde hep biz ben ve ailem suçlu oldu. Neyse o günleri sağ saglim atlattık. Ben bı enfeksiyon geçirmiştim üç ay önce o yine tekrarladı son iki haftadır tedavi oldum ağır antibiyotik kullandım. Neyse bu olaydan önce kayınpederim asi karşıtı onunla çok derin tartışmaya girdim falan. Korkmadan ölmeye kesinlikle inanmayan insan hatta aşı vurulmasin da eline sertifika alsın diye hasta olmak isteyen insandı. Eve giren çıkan belli olmadı ne zamandır. Bende en son yine rahatsizlaninca insana ihtiyacım vardı beraber mutlu mesut egleniyorduk. Ta ki bir akşam yemeğine kadar. O akşam kayınpederim raharsizlanmis. Ama iş dönüşü dışarıda çalıştığı için usutmusumdur dedi. Bizde yemek yiyip eşimle kaçtık. Evde test yapmış temiz çıkmış diye görümcemle de saatlerce oturduk. Sonraki günü kayınpederim şüpheli korona hastası çıktı. Diğerki gün kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden önce test yaptık eşimle negatif çıktık. Bugün dördüncü günü ne kayınvalidem ne görümcem ne eşimde hiçbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan. Çok da soğukta kaldım birkaç gün şimdi bende mi hastalanıyorum diye korkuyorum. Eşim ile de tartıştık kaç gün ben annemin evine gelmişim onu yalnız bırakmışım diye
O korona ya inanmıyordu diye korona yok mu oluyor.O inanmıyorsa siz de gitmeseydiniz.Ne saçma şey.Soyleseydi zaten gitmezdim. Koronaya inanmıyordu diyorum bir şey olmaz diyordu hep
Geçmiş olsun… peki anlayamadığım size yapılan kötülük nedirMerhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı bahçede farklı evlerde yaşıyoruz. İki yıldır korona çıktı çıkalı onlarla mücadele ediyorum. Eşimle çok kez kavgalar yaptık çok kez nişanlıyken eşimle gorusemedim. Gözlerinde hep biz ben ve ailem suçlu oldu. Neyse o günleri sağ saglim atlattık. Ben bı enfeksiyon geçirmiştim üç ay önce o yine tekrarladı son iki haftadır tedavi oldum ağır antibiyotik kullandım. Neyse bu olaydan önce kayınpederim asi karşıtı onunla çok derin tartışmaya girdim falan. Korkmadan ölmeye kesinlikle inanmayan insan hatta aşı vurulmasin da eline sertifika alsın diye hasta olmak isteyen insandı. Eve giren çıkan belli olmadı ne zamandır. Bende en son yine rahatsizlaninca insana ihtiyacım vardı beraber mutlu mesut egleniyorduk. Ta ki bir akşam yemeğine kadar. O akşam kayınpederim raharsizlanmis. Ama iş dönüşü dışarıda çalıştığı için usutmusumdur dedi. Bizde yemek yiyip eşimle kaçtık. Evde test yapmış temiz çıkmış diye görümcemle de saatlerce oturduk. Sonraki günü kayınpederim şüpheli korona hastası çıktı. Diğerki gün kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden önce test yaptık eşimle negatif çıktık. Bugün dördüncü günü ne kayınvalidem ne görümcem ne eşimde hiçbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan. Çok da soğukta kaldım birkaç gün şimdi bende mi hastalanıyorum diye korkuyorum. Eşim ile de tartıştık kaç gün ben annemin evine gelmişim onu yalnız bırakmışım diye
Annem aşılı benim o kendisi çağırdı fedakar anne olarak. Siz elin insanlari kızınızı göz göre göre hasta ederken hiç birşey yapmadan bırakırsınız. Hoş zaten şiddet olduğu halde birakiyorlar kızlarını koronaya ne kalmis
Haha sen iyi misin ya, kac yaşındasın,senin kendi evin yok muydu?Cinayete nerden geldi olay .Ben es seçerken aklımı kullanırım, eşimle iliskim de aklımı kullanırım, senin gibi gidipte esimin ailesinin yanına asla oturmam.Esimin ailesinin ona ihtiyacı olduğunda da desteklerim.Kadin cinayeti eşimden bana gelmez sen merak etme.Cunku ben akli ile hareket eden bir kadınım bir de vicdanim var tabi
Kayınpeder aşıya karşı diye bu kadar kinle dolmak hiç sağlıklı değil yalnız, madem biliyordunuz ona göre de davranıp mesafeli duracaktınız. Siz tedbirinizi almamışsınız yiyip içip oturmuşsunuz sonra da belki covid halinizle kalkıp annenize geçmişsiniz. Duyduğum en saçma hareket bu yaptıklarınız.
Belli diyeceğim ama bu da haksızlık olur aynı yaşta cok olgun insanlar da oluyorYaş daha 23.
Belli diyeceğim ama bu da haksızlık olur aynı yaşta cok olgun insanlar da oluyor
Umarım unutmayacak kadar omurgalı bir erkektirKoku sahibi kafayi kayinpedere takmis durumda, ama esinin bu durumu öyle kolay unutmayacagini daha farkinda bile degil. Ilk "krizde" kacip gitmis gibi görünüyor simdi, hic annesini bahane etmesin.
Oda tek bende kalmasın aileme de dağıtayim demiş biraz empati lazım bize başkalarını eleştirirken .Hayir kvde korona olmus konu sahibine gecmis sanirim
Adam paylasmayi seviyor napsinOda tek bende kalmasın aileme de dağıtayim demiş biraz empati lazım bize başkalarını eleştirirken .
Biz kızımızı 23 yaşında kaynanayla aynı bahçede oturacak şekilde evlendirmeyiz şekerim rahat ol sen bence su an sen annene yaptığın kötülüğe üzül ben en çok zavallı kadına üzüldüm. İnşallah kolayca atlatır.Sen kızını her şekilde kayınvalidesinin yanında birakabilirsin sonra kadın cinayetleri neden oluyor senin gibi erkek anneleri varken normaldir
Konu özeti gibi olmuşkonu sahibinin kafasının içi:
koronaya iman etmeyen kayınpeder korona olmuş,
koronaya iman etmeyerek bulaştırdığı için suçlu,
inansaydı bulaşmıyormuş.
konu sahibi inanıyor ondan annesine bulaşmıyor.
bir de korona olan kızınızı bağrınıza basmazsanız kadın cinayetine kurban gidebilir.
-bitti-