Kayınpederimin bana yaptığı bu kötülükten sonra ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı bahçede farklı evlerde yaşıyoruz. İki yıldır korona çıktı çıkalı onlarla mücadele ediyorum. Eşimle çok kez kavgalar yaptık çok kez nişanlıyken eşimle gorusemedim. Gözlerinde hep biz ben ve ailem suçlu oldu. Neyse o günleri sağ saglim atlattık. Ben bı enfeksiyon geçirmiştim üç ay önce o yine tekrarladı son iki haftadır tedavi oldum ağır antibiyotik kullandım. Neyse bu olaydan önce kayınpederim asi karşıtı onunla çok derin tartışmaya girdim falan. Korkmadan ölmeye kesinlikle inanmayan insan hatta aşı vurulmasin da eline sertifika alsın diye hasta olmak isteyen insandı. Eve giren çıkan belli olmadı ne zamandır. Bende en son yine rahatsizlaninca insana ihtiyacım vardı beraber mutlu mesut egleniyorduk. Ta ki bir akşam yemeğine kadar. O akşam kayınpederim raharsizlanmis. Ama iş dönüşü dışarıda çalıştığı için usutmusumdur dedi. Bizde yemek yiyip eşimle kaçtık. Evde test yapmış temiz çıkmış diye görümcemle de saatlerce oturduk. Sonraki günü kayınpederim şüpheli korona hastası çıktı. Diğerki gün kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden önce test yaptık eşimle negatif çıktık. Bugün dördüncü günü ne kayınvalidem ne görümcem ne eşimde hiçbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan. Çok da soğukta kaldım birkaç gün şimdi bende mi hastalanıyorum diye korkuyorum. Eşim ile de tartıştık kaç gün ben annemin evine gelmişim onu yalnız bırakmışım diye
Aşi olsa da bulaşirdi. Önemli olan sizin aşili olmaniz. Hafif atlatmak icin önemli. Kayimpederin kendi karari. Sadece keske annenize gitmeseydiniz . Onlara da bulaşmasin

Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı bahçede farklı evlerde yaşıyoruz. İki yıldır korona çıktı çıkalı onlarla mücadele ediyorum. Eşimle çok kez kavgalar yaptık çok kez nişanlıyken eşimle gorusemedim. Gözlerinde hep biz ben ve ailem suçlu oldu. Neyse o günleri sağ saglim atlattık. Ben bı enfeksiyon geçirmiştim üç ay önce o yine tekrarladı son iki haftadır tedavi oldum ağır antibiyotik kullandım. Neyse bu olaydan önce kayınpederim asi karşıtı onunla çok derin tartışmaya girdim falan. Korkmadan ölmeye kesinlikle inanmayan insan hatta aşı vurulmasin da eline sertifika alsın diye hasta olmak isteyen insandı. Eve giren çıkan belli olmadı ne zamandır. Bende en son yine rahatsizlaninca insana ihtiyacım vardı beraber mutlu mesut egleniyorduk. Ta ki bir akşam yemeğine kadar. O akşam kayınpederim raharsizlanmis. Ama iş dönüşü dışarıda çalıştığı için usutmusumdur dedi. Bizde yemek yiyip eşimle kaçtık. Evde test yapmış temiz çıkmış diye görümcemle de saatlerce oturduk. Sonraki günü kayınpederim şüpheli korona hastası çıktı. Diğerki gün kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden önce test yaptık eşimle negatif çıktık. Bugün dördüncü günü ne kayınvalidem ne görümcem ne eşimde hiçbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan. Çok da soğukta kaldım birkaç gün şimdi bende mi hastalanıyorum diye korkuyorum. Eşim ile de tartıştık kaç gün ben annemin evine gelmişim onu yalnız bırakmışım diye
Geçmiş olsun… peki anlayamadığım size yapılan kötülük nedir 🤔

Kayinpeder +corona = kadın cinayeti 🤦🏻‍♀️
Kafanizda herseyi bukadar abartirmisiniz ya gercekten hic kimseyle gorusmuyormusunuz da buladar kayinpedere cerlemeye basladiniz bende aşı oldum ama corona olmiycam anlamina gelmiyor.Adam yakalanmis bi sekilde Kendi ailesini cocuklarinida riske atmis ama bu onun elinde degil benim annem evde cikmiyor köyde yasiyor ama bütün köy sirayla covit oldu.sizin annenizin yanina gitmeniz cok ilginc evladina sahip cikti diyosunuz da siz evlat olarak annenizi tehlikeye atmissiniz bir ömür die imza attiginiz kocanizi kötü zmanda birakip kacmissiniz resmen 🙄Yani kayinpeder bisi yapmamis naptiysaniz siz kendi kendinize yapmissiniz duyar kasmaya calisiyosunuz ama haliniz icler acisi

Haha sen iyi misin ya, kac yaşındasın,senin kendi evin yok muydu?Cinayete nerden geldi olay .Ben es seçerken aklımı kullanırım, eşimle iliskim de aklımı kullanırım, senin gibi gidipte esimin ailesinin yanına asla oturmam.Esimin ailesinin ona ihtiyacı olduğunda da desteklerim.Kadin cinayeti eşimden bana gelmez sen merak etme.Cunku ben akli ile hareket eden bir kadınım bir de vicdanim var tabi

Yaş daha 23.

Kayınpeder aşıya karşı diye bu kadar kinle dolmak hiç sağlıklı değil yalnız, madem biliyordunuz ona göre de davranıp mesafeli duracaktınız. Siz tedbirinizi almamışsınız yiyip içip oturmuşsunuz sonra da belki covid halinizle kalkıp annenize geçmişsiniz. Duyduğum en saçma hareket bu yaptıklarınız.

Geçmiş olsun

Yapacak bir şey yok

Adam aşı karşıtı imiş pek çokları gibi ve bulaştırmış işte

Evde durun ve bir yere çıkmayın madem

Kayınpeder aşıya karşı diye bu kadar kinle dolmak hiç sağlıklı değil yalnız, madem biliyordunuz ona göre de davranıp mesafeli duracaktınız. Siz tedbirinizi almamışsınız yiyip içip oturmuşsunuz sonra da belki covid halinizle kalkıp annenize geçmişsiniz. Duyduğum en saçma hareket bu yaptıklarınız.

Ama annesi onu o zalimlerin ellerinde birakmak istememis fedakar anne olarak...

Koku sahibi kafayi kayinpedere takmis durumda, ama esinin bu durumu öyle kolay unutmayacagini daha farkinda bile degil. Ilk "krizde" kacip gitmis gibi görünüyor simdi, hic annesini bahane etmesin.
Umarım unutmayacak kadar omurgalı bir erkektir

konu sahibinin kafasının içi:
koronaya iman etmeyen kayınpeder korona olmuş,
koronaya iman etmeyerek bulaştırdığı için suçlu,
inansaydı bulaşmıyormuş.
konu sahibi inanıyor ondan annesine bulaşmıyor.
bir de korona olan kızınızı bağrınıza basmazsanız kadın cinayetine kurban gidebilir.
-bitti-

Sen kızını her şekilde kayınvalidesinin yanında birakabilirsin sonra kadın cinayetleri neden oluyor senin gibi erkek anneleri varken normaldir
Biz kızımızı 23 yaşında kaynanayla aynı bahçede oturacak şekilde evlendirmeyiz şekerim rahat ol sen 👍 bence su an sen annene yaptığın kötülüğe üzül ben en çok zavallı kadına üzüldüm. İnşallah kolayca atlatır.

konu sahibinin kafasının içi:
koronaya iman etmeyen kayınpeder korona olmuş,
koronaya iman etmeyerek bulaştırdığı için suçlu,
inansaydı bulaşmıyormuş.
konu sahibi inanıyor ondan annesine bulaşmıyor.
bir de korona olan kızınızı bağrınıza basmazsanız kadın cinayetine kurban gidebilir.
-bitti-
Konu özeti gibi olmuş😂😂

Temastan sonra kısa süre içinde test yaparsanız negatif çıkar. En az 48 saat beklemelisiniz. Virüsün de bi inkübasyon süresi var, hemen pozitif göstermez. Muhtemelen testi acele yaptınız o yüzden negatif çıktı. Şuan nasılsınız?

iki aşıyla evde yakınımızda kim varsa hepimiz geçirdik. Üç aşılı olanlar da. Omicron çok hızlı bulaşıyor. Herkesin bu virüse tepkisi de farklı oldu. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor insanların fikirlerine saygı göstermekle ilk adımı atabilirsiniz.

X