Kayınpederimin bana yaptığı bu kötülükten sonra ne yapmalıyım?

Kötülük dediginiz aşı olmaması mi anlamadim? Bu onun kararı ancak neden bu kadar telaş yapip annenize gittiniz çok yanlış olmus. Benimde eşim geçen hafta pazartesi pozitif cıktı. Cuma gününden hastaydı. Bende çarşambaya kadar bir sey yoktu. Ailem çok ısrar etti illa bize gel daha bulaşmamıştır diye ama asla göze alıp onlari da riske atamazdım. Gitmedim. Çarşamba bende rahatsızlanıp test verince pozitif olduğumu gördük. Yani hemen çıkmıyor keske iyiyim diye gitmeseydiniz ailenize.

Merhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı bahçede farklı evlerde yaşıyoruz. İki yıldır korona çıktı çıkalı onlarla mücadele ediyorum. Eşimle çok kez kavgalar yaptık çok kez nişanlıyken eşimle gorusemedim. Gözlerinde hep biz ben ve ailem suçlu oldu. Neyse o günleri sağ saglim atlattık. Ben bı enfeksiyon geçirmiştim üç ay önce o yine tekrarladı son iki haftadır tedavi oldum ağır antibiyotik kullandım. Neyse bu olaydan önce kayınpederim asi karşıtı onunla çok derin tartışmaya girdim falan. Korkmadan ölmeye kesinlikle inanmayan insan hatta aşı vurulmasin da eline sertifika alsın diye hasta olmak isteyen insandı. Eve giren çıkan belli olmadı ne zamandır. Bende en son yine rahatsizlaninca insana ihtiyacım vardı beraber mutlu mesut egleniyorduk. Ta ki bir akşam yemeğine kadar. O akşam kayınpederim raharsizlanmis. Ama iş dönüşü dışarıda çalıştığı için usutmusumdur dedi. Bizde yemek yiyip eşimle kaçtık. Evde test yapmış temiz çıkmış diye görümcemle de saatlerce oturduk. Sonraki günü kayınpederim şüpheli korona hastası çıktı. Diğerki gün kesin onaylandı omikron varyantı olduğu. Annem beni orada bırakmadı. Anneme gelmeden önce test yaptık eşimle negatif çıktık. Bugün dördüncü günü ne kayınvalidem ne görümcem ne eşimde hiçbir şey yok benim boğazım agirmaya başladı bacaklarım falan. Çok da soğukta kaldım birkaç gün şimdi bende mi hastalanıyorum diye korkuyorum. Eşim ile de tartıştık kaç gün ben annemin evine gelmişim onu yalnız bırakmışım diye
Yani gezmis eglenmissiniz simdi suclu kp mi?

su an oyle bir surecteyiz ki onlemimizi alip hayatimiza da devam etmeye calisiyoruz mecburen.
Koronanin ilk yilindaki gibi evlere kapanmiyoruz cogumuz.

risk grubunda olanlar durumlarina gore daha uc onlemler aliyorlar haliyle.
Sizin de bu gecmis hastaliginiz onu gerektiriyorsa onleminizi siz alin, baskasindan cok medet ummayin derim ben.

bunun disinda bariz size yapilmis bir kotuluk yok.

Yapacaginiz sey de beslenmenize dikkat edip, bol bol vitaminli seyler tuketmek, gerekiyorsa takviye almak. Biraz spor. Klasik saglikli yasam formullerini uygulamaya calisin. Korona da olsaniz cabucak atlatirsiniz ins. Ama bosuna birilerini suclayip daha da moralinizi bozmayin.

Geçmişte size ne kötülük yapmışlar bilmem ama evleriniz aynı bahçe içinde ve onlarkorona oldu diye sizi kendi evinizden alıp kaçıran ailenizi anlamadım. Açık alandan evden eve falan bulaşmıyor yani bu hastalık. Evde kalsanız en azından hasta insanlara iki tas çorba bırakırdınız kapıya, eşiniz gayet haklı bence şu durumda

Kayınpeder hastalığını sizden gizlememiş. Madem hastaydı, üşüttüm bile dese yanına gitmeseydiniz. Biz öyle yapıyoruz, hasta biriyle testi negatif bile çıksa görüşmüyoruz. Burada temaslı olduğunu bile bile ailesinin yanına gidip kötülük yapan sizsiniz.
Aşı konusuna gelince de, aşılandığı halde enfekte olan, semptomsuz hastalığı yayan ve hatta vefat eden insanlar bile var. Yani adamın aşı durumu size bir kötülük değil. Aşılı olsaydı da bunlar olabilirdi. Gidin öfkenizi aynaya kusun. Hasta biriyle bile isteye oturmak sizin seçiminiz.

Eşim belirti gostermeye basladiktan 3 gun sonra test olup pozitif cikmisti ben de belirti yoktu ve negatiftim. Testten sonra ben de belirti vermeye başlamistim. Bu zaten söylenen bir şeydi. Kaç senedir bu hastalikla ugrasiyoruz yeni olsa bilmiyor olsaniz anlayacagim ogrenmek cok mu zor bunu?

Test yapip negatif cikti diye paldir kuldur baska eve taşınmak nasil bir şey, iyi bi de orayi hasta edeceksiniz simdi. Boyle bitmez ki

X