kayınpederim

Eşinizin size sabrınız için teşekkür etmesi de bir şeydir tabi - malum burdaki dertler çıtayı düşürüyor.

Gelmelerinden önce eşinize bu sefer sabredemeyeceğinizi belli edin bence o evde oturmanız ikinizin kararı neden sadece siz savunma halinde olmak durumundasınız ki her zaman, oğlun burayı uygun gördü baba onunla konuş lafı her defasında aynı şeyi duymaktan daha iyi değil mi, beğenmediyse gitsin oğluna sarsın.

Bildiğimiz tavuk yüzünden bile bu kadar vik vik edebilme potansiyeli varsa aklın yolu eve sokmamanız ama oğlundan tepki görmesi lazım tavrını değiştirmesi için. O da aman ağzımızın tadı bozulmasın şeklinde hareket etmeyi sürdürdükçe, ilerde çok teşekkür duymayacaksınız gibi geldi bana, çünkü ama babam böyle kabullen artıka varır bu işin sonu

Belkide doğuma az kaldığı için ses etmez kayınpederin.Torun geliyor sevinciyle olamaz mı olabilirr

Doğum için bu kadar erken gelinmez ki canım,doğuma değil gezmeye geliyorlar belli.

Senin de en zor haftalarin . Bırak hizmet etmeyi kendi isini yavaş yavaş yapıp bol bol ayaklarını uzatıp dinlenmen gereken bu dönem. Stres direkt bebeğe yansır zaten. Bak benim hamileliğim çeşitli sebeplerden çok zor geçti, simdi çocukla başedemiyorum çok hırçın huysuz. Eşine anlat güzelce, bak hayatım ben normalken gördün saygıda hizmette kusur etmedim ama simdi bu haldeyim yapamam de. Zaten yapmaya kalkışan bile bi iki gün dayanır vücudun. Hamile hamile hasta olmayasın.

annem yakın otuyor ama eşimle aramızdan bozulmasını istemiyor doğumdan sonra annem izin alıp bana yardım edicek ama doğuma kadar nası yapıcam bilmiyorum
Yalnız arkadaşım bu doğumdur kolay bir şey degil. O anki mutlulukla beraber sıkıntı stresi sen yaşayacaksın. Herşey yolunda gitse dahi sen doğum psikolojisiyle mantıklı düşünemeyip doğru düzgün hareket edemeyebilirsin. Emin ol bir erkekte bu durumu sen anlatmadan öngoremez. Iki aylık bir bebeğim var oturdum eşimle konuştum doğumdan sonra beni ne rahatlatacaksa hepsini söyledim. Önce annemler gelsin dedim bir aya yakın annem ablam dönüşümlü yanimda oldular. Daha sonra ben toparlandım kv geldi. O ilk zamanlar annen olmalı yanında ki seni en iyi o anlar çünkü. Eşimle aram bozulur diye hiç düşünmedim çünkü doğum yapan benim onca sıkıntılı zamanı geciren benim birde etrafın sıkıntısını cekemem dedim. Sende Eşinle otur konuş bile bile milletin sıkıntısını çekme. Emin ol kimse seni senden önce düşünmez sen düşüneceksin kendini. Bir anne olarak tek değilsin artık yavrunuzu da düşünmelisin. Sen sıkıntılı olursan yavrunda olur. Onun için en huzurlu ortamı oluşturacaksin.

niye bu kadar erken geliyorlar daha doğuma var. NE sinir bozucu bir tip kadın olsa daha iyi kaynana deriz en azından erkeğe hiç yakışmıyor yahu.

Ayyy okurken fenalık geldi, ne içten pazarlık ne kendini bilmez bir adammış. Eşinle konuş gelmesinler yada kv ile sorunun yoksa o gelsin. Açık açık söyle, lohusa lohusa kp yimi çekeceksin birde? Valla iyi sabretmişsin, seni sofradan kaldırmış, pişirdiğini beğenmemiş. Beğenmiyorsa gitsin dışardan yesin. Bir düşünsene kendi ailen bunların hangisini yaptı sana? Eşinle açıkca konuş, hep sabrettim ama dayanacak gücüm kalmadı, yeni doğum yapmış halimle babanın kaprisleriyle uğraşmak istemiyorum de. Hemde yeni doğum yapacaksın, rahat rahat pijamalarınla gezmek istersin, bebeğin sana alışacak, emzireceksin falan. Evde kp varken ne kadar rahat edilebilir ki?

valla benzer bir kayınpeder modeli arkadaşımda var.
onun da doğumunda geldi kayınvalide ve kayınpederi.
bebeği tutmasından, emzirmesine, yıkamasından, giydirmesine kadar her şeye karıştı.
kız evde ne aldığı pijamaları giydi ne rahat rahat yatabildi.
velhasıl lohusalığını yaşayamadı, üstüne de kavga kıyamet kopararak gitti adam.

umarım senin de böyle olmaz, eşine çok iş düşüyor

3 bilezik için nişan ertelemeye kalkarsanız
Adama da böyle hayatınıza çomak sokma hakkını vermiş olursunuz
En baştan hiç muhattap olmayacaktınız.
Yaptıkları terbiyesizlik ve bunu da kendinde hak görüyor.
Eşimin hatırı bilmemne kalmamış burada
Söyle eşine gelmesin bir daha
Gelecekse de efendi gibi otursun

bu kadar anlayışlı olmayın
Siz şimdi ilk kendinizi ve yavrunuzu düşünün
açık açık istemiyorum diyin

dün eşimle konuştum ailesinin gelmesi hakkında doğuma yakın ben pek ilgilenemem iyice agırlaşırım ayıp olur doğuma yaklaşınca gelsinler falan dedim eşimde onlar sana bakmaya gelicekler zaten senin o hamile halinle iş yapamıycanı zaten anlarlar geldikleri zamanda ben onlarla konuşucam senin yorulmaman gerektigini dinlenmen gerektigini anlatıcam dedi .bende bunun üstüne birşey diyemedim konu kapandı

eşimde onlar sana bakmaya gelicekler zaten senin o hamile halinle iş yapamıycanı zaten
keşke eşinize şuanda bakıma ihtiyacınız olmadığını söyleseydiniz
aslında mesele hizmet etmek ya da kendine baktırma meselesi değil
sadece hamileliğinizin bu son günlerinde evinizde rahatça hareket etmeniz ve huzurlu olmanız
bunu bu dönemde sana çok görmesinler...

realblue.. gelmesinler... neden geliyorlar... hamile hamile onlarla mı uğraşcaksın...

ayrıca kv gelsin de kp e noluyor... madem ev küçük, lohusa olcaksın... ne gerek var..

Geldiklerinde sizin sabrınız kadar, eşinizin doğruyu söyleyip söylemediği de test edilecek o zaman. Size gelebilecek her hangi bir kusur bulma lafını, o göğüslemezse öncesinde, teşekkürünün de kıymeti kalmaz. Kolay gelsin. Bol bol savuşturma cümlesi biriktirin en azından. umarım, sevinçten gözünüz hiç bir şeyi görmez o ayrı

yeni doğum yaptım 20 gün oldu şimdi kendini hiç germe bebeğini kucağina alınca hiç bir şeyi umursamıyorsun benimkide kulağına yanlış isim okudu neyse düzelttik
bende çok korkuyordum gergin geçeçek herşey diye ver cevaplarını oturt aşşağı kimsede gık diyemez sen lohusasın çünkü günlerinin tadını çıkart ben üzüldüm şimdi keşke eskileri düşünüp gerilmektense tadını çıkartsaymışım her anımın

Bnce durumunuzun iyi oldugunu kendinizi idare edebileceginizi ve onlarin simdiden zahmet etmemesini esinize anlatin uygun bir dille oda ailesine soylesin son ay zaten karniniz burnunuzda yatmak isticeksiniz yatamicaksiniz uyumak isticeksin uyutmucaklar yani surekli evde baskalarinin olmasi cok rahatsiz bence ...

bende nişanında yaptıklarına takıldım ..
ne biçim zihniyet .. gelin alıyorsun ..
onurum için bile takarım birşeyler ben olsam ..
neyseki konu kapanmıs ..

Esin senin yaninda, arkanda durdugu felan yok. Yani kusuruma bakmada, senin esin pasif ve asla seni koruyamiyacak. Korumus olsaydi babasina daha sert tepki verirdi. Senin kahvalti masasindan kalkmana izin vermezdi, babasinin seni üzmeni izin vermezdi,... Esinde yillardir babasinin otoritesinin altinda kalmis ve halen kaliyor. Sanada tek yaptigi sey o eziklik ile tesekkür etmek.

Simdide babasina karsi gelemiyor diye senden hizmet beklicek. Sen onun "onlar sana hizmete geliyor" demesine bakma. Esinde bal gibi babasinin karakterini biliyor. Sadece "siz gelmeyin" diyemiyor. Sende ayni esin gibi pasif oldugun için, o kayinpederi çekeceksin artik. Kayinvalidende hiiiçbirsey demez. O da artik biraz nefes alabildigi için, kayinpeder baskasina yogunlasiyor diye hatta sevinir ve o'da hizmet bekler senden. Bunlardanda sikayetçi olursan da esin "biraz dayin realblue" diyecek ve çok fazla "dirdir" ettiginde "eeeh, yetti artik, birazçik hizmet edersen ölürmüsün" e kadar gider. Sende ne bebeginden, ne lohusaliktan birsey anlamazsin.

Eger bunlari yasamak istemiyorsan dislerini göstermen gerekiyor ve restini çekmen gerekiyor. Nasil orda konuyu öyle kapattin? Bu adam kaç aydir hayatini zehir eden adam. Üstelik 30 hafta hamilelikte nereden görülmüste kayinpeder geliyor?? Asil "eger annenler geliyorsa, ben yokum, bende kendi annemin yanina giderim" deyip restini çekmen gerekiyor. Yoksa böyle "vah esim üzülmesin" "vah iyi gelin olayim" dersen, sen daha çook ezilirsin ve çook çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…