kayınpederim

Kayınvaliden de geleceği için sevin kardeş.Onun yanında sana fazla eziyet edemez gibime geliyor.Yanlız gelmesi fena

Buna psikoljik siddet denir ve malesef tedavisi de telafisi de yok. Bu nedir ya. Allah sabrinizi artirsin. Gercekten bi cozumum onerim yok.

Esin senin arkanda anladigim kadariyla ne guzel iste masallah dogumunda yaklasiyor.hic bunlari kafana takma strese girme valla.ne derse desin kulak arkasi et ama saygili davran herzamanki gibi.mutlu ol catlat onu sende esinin arkasinda ol.bosver gerisini.bide hamile kadinin ve yakinda dogum yapacak kadinin yaninda erkegin ne isi var anlamadim.gereksiz onunda gelmesi.ben kb cok severim.iyi de anlasirim.bende dogum yaptim hastaneye geldi 10 dk durdu beni cocugu gordu gitti.zaten dogumdan sonra anneme gittim kaldim gelmedi hic kendi evime gelene kadar.cok anlayislidir benim kb.kv de ole.gun asiri geldiler anneme gorumcemle hep elleri dolu dolu.valla ben sansliyim allahima sukur.sende napcan takmican
cocuguna esine bakacan.mutluluklar size ve hayirli dogumlar insallah saglikla alirsin bebegini kucagina.:nazar:

zaten huysuz bir adammış karısı emin ol yıllardır çektiği için seni koruyacağına eminim.

Esin senin arkanda anladigim kadariyla ne guzel iste masallah dogumunda yaklasiyor.hic bunlari kafana takma strese girme valla.ne derse desin kulak arkasi et ama saygili davran herzamanki gibi.mutlu ol catlat onu sende esinin arkasinda ol.bosver gerisini.bide hamile kadinin ve yakinda dogum yapacak kadinin yaninda erkegin ne isi var anlamadim.gereksiz onunda gelmesi.ben kb cok severim.iyi de anlasirim.bende dogum yaptim hastaneye geldi 10 dk durdu beni cocugu gordu gitti.zaten dogumdan sonra anneme gittim kaldim gelmedi hic kendi evime gelene kadar.cok anlayislidir benim kb.kv de ole.gun asiri geldiler anneme gorumcemle hep elleri dolu dolu.valla ben sansliyim allahima sukur.sende napcan takmican
cocuguna esine bakacan.mutluluklar size ve hayirli dogumlar insallah saglikla alirsin bebegini kucagina.:nazar:
çok teşekkürler canım aynen eşim ezdirmiyor beni evde oldugu zamanlarda bende sonunda kendi evlerine gidicekler diye sesimi çıkartmıyorum çok şanslıymışsın kv kp konusunda

Siz de kendi anne babanızı çağırın sizi yalnız bırakmayacak birilerine haber verin yoksa doğum zamanı hiç rahat vermezler :( Allah kolaylık versin

esin senin yanind arkanda bu yonden çokk $anslisin
kayin pederinde huyu oyle demekki yapacak bisey yok
mecbur dayanip sabredicen ..

bu arada isim konusunu halledin onlar gelene kadar,n bu adam sana isimde koydurmaz bebege lohusaligini zehir eder vallahi

okurum canım çok severim
Milan Kundera ''VArolmanın Dayanılmaz Hafifliği'' Orada Tereza diye bir karakter var.4 ana karakterden biri. Bir de Sabina diye tam zıddı bir kadın var.Neyse gerisini anlatmayayımÇocuğunu beklerken keyifle okursun

kuyumcu olayi superdi
cok güldüm valla
adam kendini cok uyanik saniyor heralde

oncelikle sanslisin esin iyi biri ve yaninda
bu cok önemli
ve ne yap ne et doguma gelmesin bu adam
yoksa hersey burnundan gelir

Milan Kundera ''VArolmanın Dayanılmaz Hafifliği'' Orada Tereza diye bir karakter var.4 ana karakterden biri. Bir de Sabina diye tam zıddı bir kadın var.Neyse gerisini anlatmayayımÇocuğunu beklerken keyifle okursun
not aldım canım netten bakıcam

Vay arkadaş millette ne kvler var yaa. Ben 5 ay önce doğum yaptım, annem şehir dışından geldi, iki adımlık yerdeki kv bişey yapıp getirmeyi bırak bi meyve suyu bile almadı. Biz uykusuzluktan ölürken kendi geldi benim lohusa yatağıma uzandı, hiçbirşeye yardım etmediği halde yorulmuş hatun

kuyumcu olayi superdi
cok güldüm valla
adam kendini cok uyanik saniyor heralde

oncelikle sanslisin esin iyi biri ve yaninda
bu cok önemli
ve ne yap ne et doguma gelmesin bu adam
yoksa hersey burnundan gelir
kuyumcu olayına hala annemle inanamıyoruz zaten birde eşim kendsi babasına para verdi kendi çalıştıgı için gelemedi eşimle konuşucam bugün kayınpederm hakkında

ayy neler var Allah yardımcınız olsun benden size tavsiye içinize atıp biriktirmeyin keninizi yıpratmayın ne güzel bebğiniz oluyor onu düşünün bu edepsiz nezaket bilmez adamın yaptıklarını mazur görün atın gitsin umursamayın boş verin saygınızdan asla ödün vermeyin zira böyle insanlar a en ufak bir imada bulunulsa yada cevap verilse ölene kadar konuşurlar ya hep yakınınızda olsaydı bunu düşünün

Back