- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
bende sizin gibi düşünüyorum cahil insanla tartışsan iyice boş konuşup sinirlerimi bozucak bende hep memlekete dönüücek diye sabrediyorum ama şimdi 1 ay önceden gelcek 1 ayda doğumdn sonra kalsalar 2 ay aynı evde nası geçicekayy neler var Allah yardımcınız olsun benden size tavsiye içinize atıp biriktirmeyin keninizi yıpratmayın ne güzel bebğiniz oluyor onu düşünün bu edepsiz nezaket bilmez adamın yaptıklarını mazur görün atın gitsin umursamayın boş verin saygınızdan asla ödün vermeyin zira böyle insanlar a en ufak bir imada bulunulsa yada cevap verilse ölene kadar konuşurlar ya hep yakınınızda olsaydı bunu düşünün
Hadi be.yuzsuzluge bak hakkatten millette ne kv ne kb lar var.okudukca sukrediyorum valla.bende kv aradim simdi.evdeysen sana gelecem yarin dedim.gel evdeyim dedi.kb la yuruyus yapiyolarmis.en son bayramda gormustum kendilerini.zaten 3 gundur benim annemlerde kaliyoduk.annem biraz rahatsizdi da.bende tek cocugum bakacak kimse yok.ben baktim anneme bugun geldik evimize.yarin gidiyim bari ozlemislerdir torunlariniVay arkadaş millette ne kvler var yaa. Ben 5 ay önce doğum yaptım, annem şehir dışından geldi, iki adımlık yerdeki kv bişey yapıp getirmeyi bırak bi meyve suyu bile almadı. Biz uykusuzluktan ölürken kendi geldi benim lohusa yatağıma uzandı, hiçbirşeye yardım etmediği halde yorulmuş hatun
canım kayınpedrm bilerek bilezikleri kuyumcuda bırakıyor nişan bozulsun diye almayada kayınpederim gitmedi eşim gitti kayınpederimn hiç umrunda degilkiNişan zamanı sizin bilezikler adamın yanında yok diye, nişanı yapmayıp adamı tekrar Yalova ya bilezikleri almaya göndermeniz ne kadar düşüncesizse, kayınpederinizin de diğer yaptığı her şey o kadar düşüncesizce... annenize yüz vermemesi bundan olabilir.Size orada hak vermedim bir tek... Diğer konularda haklısınız.
hımmm anladım canımcanım kayınpedrm bilerek bilezikleri kuyumcuda bırakıyor nişan bozulsun diye almayada kayınpederim gitmedi eşim gitti kayınpederimn hiç umrunda degilki
canım memleketini söylemiyim çünkü heryerin iyisi kötüsü var kayınvalidemle kayınpederim aynı memleketli ama işte birbirinin tersikayınpederinin memleketini merak ettim yanlış anlaşılmasın elbette memleketle alakalandırılmazi her yerin iyisi de var kötüsüde ama adam aşmış karanlıta oturmak flan
Hadi be.yuzsuzluge bak hakkatten millette ne kv ne kb lar var.okudukca sukrediyorum valla.bende kv aradim simdi.evdeysen sana gelecem yarin dedim.gel evdeyim dedi.kb la yuruyus yapiyolarmis.en son bayramda gormustum kendilerini.zaten 3 gundur benim annemlerde kaliyoduk.annem biraz rahatsizdi da.bende tek cocugum bakacak kimse yok.ben baktim anneme bugun geldik evimize.yarin gidiyim bari ozlemislerdir torunlarinigörememeyin
canım bizim adetimizde önceden takılcak altın belirlenir zaten altınları fln hep eşim aldı formalite olrak kayınpederime fln söylendi kayınpederim büyük diye onunla takı alınmaya gidildi eşimin altın için verdiği parayı bile harcamak istemedi kayınpederimAilenin kalkıp da iki bilezik dört bilezik olmazsa nişan olmaz yok bilmem ne demesi bana çok zavallıca geldi. Oğlum olsa, gelinim bu şekilde durumlar çıkarsa seni iki bilezikle mi sevecek iki bilezik için mi evlenmeyecek derdim açık açık. Annenize pas vermemesini doğal buldum bunlardan dolayı. Ama kalkıp ışığa bile karışması nefesimi daralttı. Yediğim yemekten sana ne be adam? Şimdiden sabır diliyorum. Hamile hamile çekeceksiniz bayağı anlaşılan...
canım seninki de fenaymış ama ben yatak odama karıştırmazdım Allahtan öyle huyuda yokBenim kayınpederim sizinkine o kadar benziyor ki bi an ben yazıyor muşum gibi geldi.Gerçi benim ki daha beter yeni evliyken memleketten gelip 20 gün kaldılar onu geçtim adamı yatak odamızda bütün çekmeceleri dolapları karıştırırken gördüm.Gizlice izledim bakmadığı bir yer bile kalmadı iç çamaşırlarım da var sonuçta çok ayıp değil mi?? amacı neydi bilmiyorum.Daha çoook şey var da burası senin konun diye yazmıyorum.Bende de doğum davası var tamamen aynı durumdayız o yüzden önerileri kendime söylenmiş gibi okuyorum.. :)
canım allah yardımcın olsun eşim durumun farkında olmasa bende tepkimi koyucam ama o da farkında babasının herşeye çok fazla karıştıgından kayınpederimle kavga edip eşimide üzmek istemiyorumbenim kayınpeder gibi basta 22 ayar set dedirtip kuyumcuya dügünde yeşil altın taksa napcaktınkii kayınbaban aynı benm kayınppeder denen zata benzermiş acaip cimri patavatsız gereksiz işin zor allah sabır versn ben artık beni millet içinde rezil etti ondan sonr tepkimi koydumda şimdi küsük konuşmuok çok rahatım
vala benim eşim beni üzüo ben neden üzmiyimki ama senin kiyle benim aramda çok fark var bana atmadıkları kazık kalmadıcanım allah yardımcın olsun eşim durumun farkında olmasa bende tepkimi koyucam ama o da farkında babasının herşeye çok fazla karıştıgından kayınpederimle kavga edip eşimide üzmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?