kayınpederim

Nişan zamanı sizin bilezikler adamın yanında yok diye, nişanı yapmayıp adamı tekrar Yalova ya bilezikleri almaya göndermeniz ne kadar düşüncesizse, kayınpederinizin de diğer yaptığı her şey o kadar düşüncesizce... annenize yüz vermemesi bundan olabilir.Size orada hak vermedim bir tek... Diğer konularda haklısınız.

kayınpederinin memleketini merak ettim yanlış anlaşılmasın elbette memleketle alakalandırılmazi her yerin iyisi de var kötüsüde ama adam aşmış karanlıta oturmak flan

bende sizin gibi düşünüyorum cahil insanla tartışsan iyice boş konuşup sinirlerimi bozucak bende hep memlekete dönüücek diye sabrediyorum ama şimdi 1 ay önceden gelcek 1 ayda doğumdn sonra kalsalar 2 ay aynı evde nası geçicek

Hadi be.yuzsuzluge bak hakkatten millette ne kv ne kb lar var.okudukca sukrediyorum valla.bende kv aradim simdi.evdeysen sana gelecem yarin dedim.gel evdeyim dedi.kb la yuruyus yapiyolarmis.en son bayramda gormustum kendilerini.zaten 3 gundur benim annemlerde kaliyoduk.annem biraz rahatsizdi da.bende tek cocugum bakacak kimse yok.ben baktim anneme bugun geldik evimize.yarin gidiyim bari ozlemislerdir torunlarini

canım kayınpedrm bilerek bilezikleri kuyumcuda bırakıyor nişan bozulsun diye almayada kayınpederim gitmedi eşim gitti kayınpederimn hiç umrunda degilki

Şu kayınpederlerin doguma gelmesine gıcık oluyorum ne işin var lohusanın yanında karnı burnunda kadının yanında densizlik işte ben kendi babam bile gelsin istemezdim en fazla bir yada iki gün kal çek git işte yok illa b... Kunu çıkaran kadar kalacaklar ayyy çok sabırlıymışsın arkadaşım feci uyuz oldum k.pederine

kayınpederinin memleketini merak ettim yanlış anlaşılmasın elbette memleketle alakalandırılmazi her yerin iyisi de var kötüsüde ama adam aşmış karanlıta oturmak flan
canım memleketini söylemiyim çünkü heryerin iyisi kötüsü var kayınvalidemle kayınpederim aynı memleketli ama işte birbirinin tersi

Ailenin kalkıp da iki bilezik dört bilezik olmazsa nişan olmaz yok bilmem ne demesi bana çok zavallıca geldi. Oğlum olsa, gelinim bu şekilde durumlar çıkarsa seni iki bilezikle mi sevecek iki bilezik için mi evlenmeyecek derdim açık açık. Annenize pas vermemesini doğal buldum bunlardan dolayı. Ama kalkıp ışığa bile karışması nefesimi daralttı. Yediğim yemekten sana ne be adam? Şimdiden sabır diliyorum. Hamile hamile çekeceksiniz bayağı anlaşılan...

Ay tövbe tövbe.
Anne yakın madem git onda kal kız. Valla sana da yazık, bir de onu mu hoş etmeye çabalayacaksın?
Küsersede küssün. Belki bir daha gelmez evinize de rahat edersin

Bizimkiler de torunlarını görememekten şikayetçidir şimdi. Bazen vicdan yapıyorum ama böyle insanların da evine gidesim gelmiyor.

Konuyu da dağıttım ama içim şişmiş ne yapayım

canım bizim adetimizde önceden takılcak altın belirlenir zaten altınları fln hep eşim aldı formalite olrak kayınpederime fln söylendi kayınpederim büyük diye onunla takı alınmaya gidildi eşimin altın için verdiği parayı bile harcamak istemedi kayınpederim

Canım bence kayınpederine mesafeli davran. Saygını bozma ama mecbur kalmadıkça da konuşma. Eşin de durumun farkında zaten. Yalnız şunu unutma kimse annesi ve babası ne kadar kötü olursa olsun onlara laf ettirmez. Kurnaz davran rahatsız olduğun konuları babasının kişiliğine hakaret etmeden dile getir. Sen karlı çıkacaksın ve her zaman onun meleği olacaksın

Benim kayınpederim sizinkine o kadar benziyor ki bi an ben yazıyor muşum gibi geldi.Gerçi benim ki daha beter yeni evliyken memleketten gelip 20 gün kaldılar onu geçtim adamı yatak odamızda bütün çekmeceleri dolapları karıştırırken gördüm.Gizlice izledim bakmadığı bir yer bile kalmadı iç çamaşırlarım da var sonuçta çok ayıp değil mi?? amacı neydi bilmiyorum.Daha çoook şey var da burası senin konun diye yazmıyorum.Bende de doğum davası var tamamen aynı durumdayız o yüzden önerileri kendime söylenmiş gibi okuyorum.. :)

canım seninki de fenaymış ama ben yatak odama karıştırmazdım Allahtan öyle huyuda yok

Güzel arkadaşım niye katlanıyosun ki.kayınpederin büyüktür tabi saygıyı hakediyor ama densiz bu düpedüz densiz.annen gelsin doğumunda.ayrıca illa geleceklerse doğumdan bi hafta önce gelsinler ve en fazla bi ay kalıp gitsinler.yoksa Allah korusun sen stresten erken doğurursun

benim kayınpeder gibi basta 22 ayar set dedirtip kuyumcuya dügünde yeşil altın taksa napcaktınkii kayınbaban aynı benm kayınppeder denen zata benzermiş acaip cimri patavatsız gereksiz işin zor allah sabır versn ben artık beni millet içinde rezil etti ondan sonr tepkimi koydumda şimdi küsük konuşmuok çok rahatım

canım allah yardımcın olsun eşim durumun farkında olmasa bende tepkimi koyucam ama o da farkında babasının herşeye çok fazla karıştıgından kayınpederimle kavga edip eşimide üzmek istemiyorum

belli ki eşiniz hep sözünü dinlemiş ve saygısızlık yapmak istemiyor babasına, ne yapsın o da baba da seçilmiyor ki... ama keşke biraz, ne bileyim baba böyle yapma falan dese. siz rahat olurdunuz en azından. veya dese bile sizin kp tınlayacak biri gibi de durmuyor. bir de siz lohusa olacağınız için belki kızında kalır sizde kalmaz?

bu arada ben de doğuluyum ve sizin yanınızda öyle demesi büyük rezalet. patavatsız adam.

allah yardımcınız olsun, bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

canım allah yardımcın olsun eşim durumun farkında olmasa bende tepkimi koyucam ama o da farkında babasının herşeye çok fazla karıştıgından kayınpederimle kavga edip eşimide üzmek istemiyorum
vala benim eşim beni üzüo ben neden üzmiyimki ama senin kiyle benim aramda çok fark var bana atmadıkları kazık kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…