- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.394
- 168
tek tesellim kayınvalidemin gelmesi zaten belki karısından fln birşeyler isterde bana sarmazKayınvaliden de geleceği için sevin kardeş.Onun yanında sana fazla eziyet edemez gibime geliyor.Yanlız gelmesi fena
çok teşekkürler canım aynen eşim ezdirmiyor beni evde oldugu zamanlarda bende sonunda kendi evlerine gidicekler diye sesimi çıkartmıyorum çok şanslıymışsın kv kp konusundaEsin senin arkanda anladigim kadariyla ne guzel iste masallah dogumunda yaklasiyor.hic bunlari kafana takma strese girme valla.ne derse desin kulak arkasi et ama saygili davran herzamanki gibi.mutlu ol catlat onu sende esinin arkasinda ol.bosver gerisini.bide hamile kadinin ve yakinda dogum yapacak kadinin yaninda erkegin ne isi var anlamadim.gereksiz onunda gelmesi.ben kb cok severim.iyi de anlasirim.bende dogum yaptim hastaneye geldi 10 dk durdu beni cocugu gordu gitti.zaten dogumdan sonra anneme gittim kaldim gelmedi hic kendi evime gelene kadar.cok anlayislidir benim kb.kv de ole.gun asiri geldiler anneme gorumcemle hep elleri dolu dolu.valla ben sansliyim allahima sukur.sende napcan takmican
cocuguna esine bakacan.mutluluklar size ve hayirli dogumlar insallah saglikla alirsin bebegini kucagina.
daha da gelinine sardirtmasin da adami doldurup.zaten huysuz bir adammış karısı emin ol yıllardır çektiği için seni koruyacağına eminim.
yok canım kayınvalidem iyi biri gelir saçımı okşar sever fln millette kaynana var bende kayınpederdaha da gelinine sardirtmasin da adami doldurup.
annem çalışıyor doğumdan sonra anca yanımda olabilecekSiz de kendi anne babanızı çağırın sizi yalnız bırakmayacak birilerine haber verin yoksa doğum zamanı hiç rahat vermezlerAllah kolaylık versin
sevindim o zaman senin adina.yok canım kayınvalidem iyi biri gelir saçımı okşar sever fln millette kaynana var bende kayınpeder
zavallı kadın zaten çekiyor emin olun size şefkatli davranır.Kitap okur musunuz .Bir kitaptan bahsedeceğim de?yok canım kayınvalidem iyi biri gelir saçımı okşar sever fln millette kaynana var bende kayınpeder
okurum canım çok severimzavallı kadın zaten çekiyor emin olun size şefkatli davranır.Kitap okur musunuz .Bir kitaptan bahsedeceğim de?
Milan Kundera ''VArolmanın Dayanılmaz Hafifliği'' Orada Tereza diye bir karakter var.4 ana karakterden biri. Bir de Sabina diye tam zıddı bir kadın var.Neyse gerisini anlatmayayımÇocuğunu beklerken keyifle okursunokurum canım çok severim
not aldım canım netten bakıcamMilan Kundera ''VArolmanın Dayanılmaz Hafifliği'' Orada Tereza diye bir karakter var.4 ana karakterden biri. Bir de Sabina diye tam zıddı bir kadın var.Neyse gerisini anlatmayayımÇocuğunu beklerken keyifle okursun
Esin senin arkanda anladigim kadariyla ne guzel iste masallah dogumunda yaklasiyor.hic bunlari kafana takma strese girme valla.ne derse desin kulak arkasi et ama saygili davran herzamanki gibi.mutlu ol catlat onu sende esinin arkasinda ol.bosver gerisini.bide hamile kadinin ve yakinda dogum yapacak kadinin yaninda erkegin ne isi var anlamadim.gereksiz onunda gelmesi.ben kb cok severim.iyi de anlasirim.bende dogum yaptim hastaneye geldi 10 dk durdu beni cocugu gordu gitti.zaten dogumdan sonra anneme gittim kaldim gelmedi hic kendi evime gelene kadar.cok anlayislidir benim kb.kv de ole.gun asiri geldiler anneme gorumcemle hep elleri dolu dolu.valla ben sansliyim allahima sukur.sende napcan takmican
cocuguna esine bakacan.mutluluklar size ve hayirli dogumlar insallah saglikla alirsin bebegini kucagina.
kuyumcu olayına hala annemle inanamıyoruz zaten birde eşim kendsi babasına para verdi kendi çalıştıgı için gelemedi eşimle konuşucam bugün kayınpederm hakkındakuyumcu olayi superdi
cok güldüm valla
adam kendini cok uyanik saniyor heralde
oncelikle sanslisin esin iyi biri ve yaninda
bu cok önemli
ve ne yap ne et doguma gelmesin bu adam
yoksa hersey burnundan gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?