Kayınpederim kirasını bizden istiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen Rosa hem sadece baba değil ki, anası da işsiz güçsüz yatmış ömür boyunca, boşanmayı bilmiş maşallah ama lütfedip bı işe girip çocuklarına destek olmayı bilememis hatun, yersen...

Anne şimdi küçük kardeşe yıkılmış, bikac sene sonra anası da konu sahibine kalacak belli ki, baba zaten malûm, bu kadın it gibi çalışıp maaşıyla üç ayrı ev gecindirecek ömrü boyunca o kadar belli ki...
Daha ne yapsinlar sevisip cocuk yapmislar ya

Benim babamın evinde kira vermeden oturacak, sonra gidip kendi anne babasına para verecek. Oldu ya. Valla beni kalpsizlikle suçlayabilirsiniz. Benim babam tam 70 yaşına kadar çalıştı. 58 yaş nedir ki? Kocanız kendi tuttugu evde oturup babasına yardım etse hadi neyse dicem. Benim babam hem bize hemde kocamın ailesine ne diye baksın. Hamal mı? Ahmak mı? Aşırı sinirlendim. Hiçte yardım etmezdim kusura bakmasınlar. Onun babasının canı canda benim babamın değip mi derdim. Sizin babanız o evi kiraya verip kendine maddiyat sağlayabilirdi adam bundan feragat etmiş. Yüzsüz kp de para istiyor. Su hayatta şöyle insanlara uyuz oluyorum.

E yapılacak bir şey yok o zaman. Her ay kredi öder gibi kayınpeder kirası vereceksiniz artık.
Biraz onlarda çabalasa çalışıp yetiremeseler ya da zamanında evlatlarına sahip çıksalar bu kadar dert edinmem. Eşim bunu anlamıyor benim paraya önem verdiğimi cebimden para çıkmasını istemediğimi düşünüyor

Benim babamın evinde kira vermeden oturacak, sonra gidip kendi anne babasına para verecek. Oldu ya. Valla beni kalpsizlikle suçlayabilirsiniz. Benim babam tam 70 yaşına kadar çalıştı. 58 yaş nedir ki? Kocanız kendi tuttugu evde oturup babasına yardım etse hadi neyse dicem. Benim babam hem bize hemde kocamın ailesine ne diye baksın. Hamal mı? Ahmak mı? Aşırı sinirlendim. Hiçte yardım etmezdim kusura bakmasınlar. Onun babasının canı canda benim babamın değip mi derdim. Sizin babanız o evi kiraya verip kendine maddiyat sağlayabilirdi adam bundan feragat etmiş. Yüzsüz kp de para istiyor. Su hayatta şöyle insanlara uyuz oluyorum.
Maalesef herkes anne babama olmamalı eşimin kaderide bu. Koskoca adem bir kere benim hiç kimse sevmedi beni herkes biraktı sende bırakma diye ağladı. Ben nasıl arkamı dönüyüm

Maalesef herkes anne babama olmamalı eşimin kaderide bu. Koskoca adem bir kere benim hiç kimse sevmedi beni herkes biraktı sende bırakma diye ağladı. Ben nasıl arkamı dönüyüm
Kocanız ev bulup kiraya çıksın. Ya da babanıza düzenli kira versin. Ondan sonra babasınında kirasını karşılasın. Eşiniz sizin için önemli olabilir de babanız önemli değil mi? Elin kocaman adamı benim babamın üzerinden niye geçinsin ?

Biraz onlarda çabalasa çalışıp yetiremeseler ya da zamanında evlatlarına sahip çıksalar bu kadar dert edinmem. Eşim bunu anlamıyor benim paraya önem verdiğimi cebimden para çıkmasını istemediğimi düşünüyor
İstediğini düşünebilir. :KK53:
Hem gelip benim babacığımın zor bela aldığı evinde "bedava" oturacak ki ayda 15-20 bin demek bu hem de gidip annesine harçlık verip babasının da kirasını mı ödeyecek?
Fazla iyilik iyi değildir konu sahibi, rahatlık bir süre sonra bozar bazı insanları.
O zaman eve kira ödemekle başlayabilir kocacığınız, işte o zaman paraya önem vermeyi görür. Babanızla anlaşın o parayı sizin için bir hesapta biriktirsin. Kira ödemesini söyleyin, maaşından kalanla babasının kirasını ödeyebilirse ödesin.
Öyle kayınpeder desteği ile atıp tutmak kolay, desteği çekilince bakın bakalım böyle rahat olabiliyor mu?

Eee tabiki paraya önem vereceğiz , esek gibi çalışıyoruz . Ailemiz bizi elin asalak kadını , adamini beslemek için okutmadı .
Kendi ayaklarınız üzerinde duralım kimseye muhtaç olmayalım diye okuttu .
Sakın yeme bu duygi simurulerini benim esinde ilk zamanlar , bekarken ailesine çok yaptı ben karşı çıkınca sen çok paracısın dedi 😁😁😁evet öyleyim dedim Sabancı’nın kızı değilim etrafa para saçayım , haaa saçarsan kendi aileme yaparım .
Esinde abartmasın anne, babalik yapmamislar . Kimse de laf etmez senin duygularına oynuyor .

Kocanız ev bulup kiraya çıksın. Ya da babanıza düzenli kira versin. Ondan sonra babasınında kirasını karşılasın. Eşiniz sizin için önemli olabilir de babanız önemli değil mi? Elin kocaman adamı benim babamın üzerinden niye geçinsin ?
Babama defalarca söyledi ama kabul etmiyor. Şöyle söyleyim babamın durumu iyi tüm evlatlarına yapıyor abimede ev aldı o konuda sıkıntı yok ben sizden paramı alacağım diyor. Bende annemin ihtiyaçlarını alıyorum anneme babama kıfayet hediye falan alıyorum. Anneme para veriyorum altta kalmamak için.

Babama defalarca söyledi ama kabul etmiyor. Şöyle söyleyim babamın durumu iyi tüm evlatlarına yapıyor abimede ev aldı o konuda sıkıntı yok ben sizden paramı alacağım diyor. Bende annemin ihtiyaçlarını alıyorum anneme babama kıfayet hediye falan alıyorum. Anneme para veriyorum altta kalmamak için.
Kocanıza istiyor deyin. Babanızla anlaşın durum bu baba ben para vermesini istiyorum deyin. Kenarda sizin için biriktirsin. Eşiniz anlasın paranın kolay kazanılmadığını.

Ay yemin ediyorum kesicem kendimi🥴 yavrum yeme bu numaraları, o kadar bilindik oyunlar ki bunlar, 15 yaşında kızlar bile yemiyor artık

Kocanıza istiyor deyin. Babanızla anlaşın durum bu baba ben para vermesini istiyorum deyin. Kenarda sizin için biriktirsin. Eşiniz anlasın paranın kolay kazanılmadığını.
Bu konuşların üstüne olursa benim yaptırdığımı anlar. Çünkü buna benzer şeyler söyledim bende.

Ay yemin ediyorum kesicem kendimi🥴 yavrum yeme bu numaraları, o kadar bilindik numaralar ki bunlar, 15 yaşında kızlar bile yemiyor artık
Ya numara değildir ben tanıyorum eşimi. Biz yıllardır birlikteyiz çok emek harcadık birbirimize annesini biliyordum ama babasından hiç haberim yoktu çünkü eşimde 10 yıldır hiç görüşmemişti zorla halaları barıştırdı babasız düğün olmaz diye.

Eşim bunu anlamıyor benim paraya önem verdiğimi cebimden para çıkmasını istemediğimi düşünüyor
Kendisi paraya önem vermiyorsa icguveysi gibi kp in evinde oturmasın, senin de maaşından kuruş iatemesin pislik.

Kendisi paraya önem vermiyorsa icguveysi gibi kp in evinde oturmasın, senin de maaşından kuruş iatemesin pislik.
İstemiyor ve kendi maaşınıda bana veriyor zaten. Ben birikim yapıyorum ev konusuda söyledim babam tüm çocuklarına ev verdi diye yani benim hakkım olan evdi

Ya numara değildir ben tanıyorum eşimi. Biz yıllardır birlikteyiz çok emek harcadık birbirimize annesini biliyordum ama babasından hiç haberim yoktu çünkü eşimde 10 yıldır hiç görüşmemişti zorla halaları barıştırdı babasız düğün olmaz diye.

1743442335594.webp

Haklısınız kızlar hepiniz haklısınız ben millet için yıllarca okuyup emek verip çalışmadım paramı onlar yesinde istemem ki zaten ben vermemde oğulları neye yetirirse ama şunu da biliyorum ben eşim olmadan çok daha mutsuz olurum. Parasızlık mı eşimsizlik mi derseniz parasızlığı seçerim. Belki bundan pişman olacağım belki yıllar sonra siz haklıymışsınız yazmaya geleceğim ama ben eşimsiz yapamam çok seviyorum onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X