- 27 Mayıs 2024
- 234
- 30
- 13
- Konu Sahibi Nerdeeskigunler
Ana baba iyidir, çocuklarını iyi yetiştirmiştir, eğitim hayatlarına destek olmuşlardır. Ama işte işler yolunda gitmemiştir, batma gibi bir durum olmuştur işte dünyanın bin bir türlü hali var denilen olay böyle olur. Böyle ana babaya kendi bütçeni sarsmayacak şekilde yardım edersin belki.
Ama konudaki baba babalık etmemiş, yarını hiç düşünmemiş. Hani bir birikim yapmış da batırmış falan değil. Adam hiç kendini yormamış ki.
Şimdi neden elin kızı yorularak kazandığı paranın bir kısmını ona hibe etsin?
Anne ikinciyi evlendi ama onunlada ayrılma aşamasında eşim ile bu yüzden küsmüşlerdi. Beyin kanaması geçirince geri barıştılar. Eşimle evlendiği için değil haber vermeden ben artık hayatımı yaşamak istiyorum deyip evlenmiş eşimi bir başına bırakmış.Aynen Rosa hem sadece baba değil ki, anası da işsiz güçsüz yatmış ömür boyunca, boşanmayı bilmiş ama lütfedip bı işe girip çocuklarına destek olmayı bilememis hatun, yersen...
Anne şimdi küçük kardeşe yıkılmış, bikac sene sonra anası da konu sahibine kalacak belli ki, baba zaten malûm, bu kadın it gibi çalışıp maaşıyla üç ayrı ev gecindirecek ömrü boyunca o kadar belli ki...