• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim kirasını bizden istiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu devride emekli maaşıyla geçinmek çok zor. Hadi kirasını ödedi ne yiyecek ne içecek? E babası tabi destek çıkmalı bence.
Emekli maaşı az geliyorsa çalışsın, 58 yaşında gayet de çalışılır, benim babam 68 yaşında kapattı dükkanı, memur arkadaşlarım 65 yaşında yaş haddinden emekli olduktan sonra özelde çalışmaya devam ediyor, gecinemeyen çalışacak, yan gelip yatmayacak

Emekli maaşı az geliyorsa çalışsın, 58 yaşında gayet de çalışılır, benim babam 68 yaşında kapattı dükkanı, memur arkadaşlarım 65 yaşında yaş haddinden emekli olduktan sonra özelde çalışmaya devam ediyor, gecinemeyen çalışacak, yan gelip yatmayacak
E çalışsın :) çalışmasın diyen yok ki 😇 iş bulabilirse çalışsın tabi ki.

Kesinlikle katılıyorum. Eşimde istemiyor istemediğini dile getiriyor ama falanca babasına yardım etmemiş nasıl evlat diye laf etmelerini kendine yediremiyor

Kesinlikle katılıyorum. Eşimde istemiyor istemediğini dile getiriyor ama falanca babasına yardım etmemiş nasıl evlat diye laf etmelerini kendine yediremiyor
O falanca şahıslar babası oğluna basıp büyütmüyorken neredeymiş? O zaman niye ağızlarını açmasınlar. Kocanız milletin ağzına bakıyorsa hepten fena ya

E iyi o zaman, falanca sizin aileniz için "bunlar damadı icguveysi aldı, hem düğün yaptılar, hem ev verdiler, hem beş kuruş masraf ettirmediler, hem sülalesine bakıyorlar, mezhepleri de pek geniş maşallah hihihi " diyorlar şu anda, onu napcaz?

Sor bakalım kocana falanca hep onlarin çikarina mi konuşuyormuş? Falanca laf edecek diye sen 30 yıl anasına ayrı babasına ayrı bakıcılık mi yapacaksın?

Eski konulara baktım da ohoooo. Kv hasta zaten çalışmıyor, o yakında başınıza kalır. Kp tembel ve yüzsüz o zaten başınıza kaldı. Kardeşe de bakarsınız. Bi de zorlaya zorlaya çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Babanıza ciddi anlamda çok üzüldüm. Bi tane babasını kocasına döndüren üye vardı ondan sonra en üzüldüğüm baba bu oldu. Keşke size evler alıp verene kadar oturup yeseymis adam o parayı valla.
Ohoooo. Ya insanlar neden bile bile hayatlarını cehenneme çevirir. S.çym böyle sevgiye der babam.

Bakip besleyen olunca gerek olmuyor işte, olmasa napican? Mecbur lütfedip çalisican, tıpkı konudaki ana baba gibi.
Ne kadar çirkin bir üslup ya besleyen olunca derken???? Ben beslendiğimi düşünmüyorum. Eşimle bir hayatı paylaşıyoruz. Birlikte şirket kurup çalıştıkta ayrı ayrı yerlerde de çalıştık. Biriktirdiğimiz paralarla yeni bir işte kurdu eşim. Buna hayat paylaşmak diyoruz kendimi hiçte beslenmiş olarak görmüyorum. Bu haddide size vermiyorum. Kendi çapınızda bana kalkıpta sanada tavsiye ederim felan diyemezsiniz. Çok şükür mesleğimde var kimseninde eline bakmıyorum.

Evet çok haklısın. Ama korkuyorum çocuğu kandırır dolandırır falan diye. Ölürüm falan temkinli olsun 🥲
Ay içimizi sisirdin bacım ne öyle olcem molcem, ne güzel kurtuldun o pislikten, mis gibi kurdun oglusunla düzenini, oğlun da büyüyünce onu da bir iki dolandirir sonra görür temelli dirseği , oh çok da güzel olur....Düşünme artık böyle şeyler

Ne kadar çirkin bir üslup ya besleyen olunca derken???? Ben beslendiğimi düşünmüyorum. Eşimle bir hayatı paylaşıyoruz. Birlikte şirket kurup çalıştıkta ayrı ayrı yerlerde de çalıştık. Biriktirdiğimiz paralarla yeni bir işte kurdu eşim. Buna hayat paylaşmak diyoruz kendimi hiçte beslenmiş olarak görmüyorum. Bu haddide size vermiyorum. Kendi çapınızda bana kalkıpta sanada tavsiye ederim felan diyemezsiniz. Çok şükür mesleğimde var kimseninde eline bakmıyorum.
Anne babaya mutlaka bakılsın, merhamet edilsin, calismasinlar, iş bulamazlar , ay ne vicdansız toplum olduk filan diyordunuz ya, onlar için yapıldı o kritik ... Siz niye üstünüze alindiniz anlamadım?😂

Anne babaya mutlaka bakılsın, merhamet edilsin, calismasinlar, iş bulamazlar , ay ne vicdansız toplum olduk filan diyordunuz ya, onlar için yapıldı o kritik ... Siz niye üstünüze alindiniz anlamadım?😂
Ana baba iyidir, çocuklarını iyi yetiştirmiştir, eğitim hayatlarına destek olmuşlardır. Ama işte işler yolunda gitmemiştir, batma gibi bir durum olmuştur işte dünyanın bin bir türlü hali var denilen olay böyle olur. Böyle ana babaya kendi bütçeni sarsmayacak şekilde yardım edersin belki.
Ama konudaki baba babalık etmemiş, yarını hiç düşünmemiş. Hani bir birikim yapmış da batırmış falan değil. Adam hiç kendini yormamış ki.
Şimdi neden elin kızı yorularak kazandığı paranın bir kısmını ona hibe etsin?

Anne baba bakılsın, merhamet edilsin, calismasinlar, ay ne vicdansız toplum olduk diyordunuz ya, onlar için yapıldı o kritik ... Siz niye alindiniz anlamadım?
Ben iletişim kurmayıda biliyorum yazdığımıda okuduğumuda çok iyi anlıyorum hiç şüphen olmasın 😇 iş aramıyorum dediğimde besleyen olursa aranmaz lafını söyleyip üzerine neden üzerine alındın diyemezsin. Ya sözünün arkasında dur ya da kıvırma.
Ve evet ben hala aynı görüşeyim. Anne babanın ihtiyacı varsa bakılmalı bizim aile yapımız böyle. Ve evet biz toplum olarak normalde kollektif bir yapımız vardı…

Ana baba iyidir, çocuklarını iyi yetiştirmiştir, eğitim hayatlarına destek olmuşlardır. Ama işte işler yolunda gitmemiştir, batma gibi bir durum olmuştur işte dünyanın bin bir türlü hali var denilen olay böyle olur. Böyle ana babaya kendi bütçeni sarsmayacak şekilde yardım edersin belki.
Ama konudaki baba babalık etmemiş, yarını hiç düşünmemiş. Hani bir birikim yapmış da batırmış falan değil. Adam hiç kendini yormamış ki.
Şimdi neden elin kızı yorularak kazandığı paranın bir kısmını ona hibe etsin?
Aynen Rosa hem sadece baba değil ki, anası da işsiz güçsüz yatmış ömür boyunca, boşanmayı bilmiş maşallah ama lütfedip bı işe girip çocuklarına destek olmayı bilememis hatun, yersen...

Anne şimdi küçük kardeşe yıkılmış, bikac sene sonra anası da konu sahibine kalacak belli ki, baba zaten malûm, bu kadın it gibi çalışıp maaşıyla üç ayrı ev gecindirecek ömrü boyunca o kadar belli ki...

Ben iletişim kurmayıda biliyorum yazdığımıda okuduğumuda çok iyi anlıyorum hiç şüphen olmasın 😇 iş aramıyorum dediğimde besleyen olursa aranmaz lafını söyleyip üzerine neden üzerine alındın diyemezsin. Ya sözünün arkasında dur ya da kıvırma.
Ve evet ben hala aynı görüşeyim. Anne babanın ihtiyacı varsa bakılmalı bizim aile yapımız böyle. Ve evet biz toplum olarak normalde kollektif bir yapımız vardı…
He he

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X