kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz neden bukadar negatifsiniz?
Yorumlanız çoğu zaman provakasyon içeriyor
Beddua ne ya? Siz kimsiniz?
Hayatda hepmi kötü şeyler gördünüz, hiç mi değer vermediler size
Yersiz beddua döner durur sahibini bulur, ama yinede dilerimki sizin içindeki kötülüğe rağmen bedduanız sizi bulmasın.
Ema1 nin yorumları hep bir değişiktir çok şey yapma yazar yazar gider 😁

Bu vicdan meselesi yapanlar bana hiç samimi gelmediler ,hepsine konu sahibinin aynı durumları yaşamasını diliyorum yakın zamanda
Abi hakikaten oha ya. Efendi efendi tartışın , sanki hepsinin anası babası size gelecek bu ne hırs.

Konu için yazmıyorum zira içerik tam olarak nedir bilmiyorum ama çevrede gördüğümüz her yaşlıya vicdan yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Söz konusu yaşlılar olunca biz biraz duygusal yaklaşıyoruz ama evladı tarafından yalnızlığa mahkum edilmiş her yaşlı masum değil, her evlat da vicdansız değil.

Bir örnek haber yazacağım burada:

Mersin’de M.T. isimli erkek, öz kızına 4 yıl boyunca tecavüz ettiği ve ondan bir çocuğu olduğu gerekçesiyle 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Aile Bakanlığı ve sanık avukatlarının temyizi üzerine davayı inceleyen Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “bozma” isteyen tebliğnamesini de dikkate alarak mahkumiyet kararını oybirliğiyle bozdu. 1,5 yıl cezaevinde kalan sanık baba M.T. cezaevinden salıverildi. Sanık baba M.T.’nin tahliyesine karar veren 9. Ceza Dairesi, sanığın “reşit mağdure ile ilişkiye girdiği” savunması ve bunu destekler nitelikteki “samimi şekilde çekildikleri fotoğrafların” dikkate alınması gerektiğini bildirdi.​

Kızına tecavüz eden bu babaların, çocuklarını öldüresiye döven anne ya da babaların yaptıklarını toplum unutuyor ama çocukları asla.

yok siz olan seyi yazmadiniz. once gitsin 1 ay da baskasinda kalsin dediniz ama adam zaten kimsede kalmiyor. sonra da boyle giderse temelli yerlesir dediniz. benim aile baglarim kuvvetli degildir ama ben bile bunu tolere edebilirim haftanin 2-3 gunu yemegi yiyip gidiyormus. buradan temelli size yerlesir cikarimini yapmak olan seyi konusmak degil.

yorumlarini bildigim bir uyesiniz bence simdi burada kendinizi hakli cikarmak icin lafi bu sekilde cevirmeyin. hakli haksiz cikacak bir sey yok herkesin kendi fikri ama dediginiz seye demedim derseniz komik olursunuz. olani konusmak gerek konularda.
Neden bu kadar uzattın anlamıyorum sassy
yorumlarimi biliyorsan ne demek istedigimi de anlamışımdır yada kaç kez anlatmak zorundayım yada bunu anlatmak zorundamıyım

Ben diyorum zaten daha nesini diyeyim böyle giderse yerleşecek diye aynen
Hayır yani amaç ne komik oluyorsun falan demek senin gibi birinin bu tarz şeyler söylemesi doğrumu alıntı yapıp bir yere takılıp ille de yooo sen bunu dedin bakkk ne komik demek dayatmak nedir bana göre senin şuan yaptığın komik
ben nasıl yorum yaptım yada neden yazdım açıkladım Ayrıca yorumu çevirmek değiştirmekte ne demek neden yapayım sebeb
Aynen diyorum bu amca böyle giderse konu sahibinin üstüne kalıcak ve eğer oyle olursa başka çocuğu yokmu bir ay iki ay baksınlar dedim kendi yaşadığım hatta dedemden örnek vererek bir kaç sayfa önce yazdım yorumun devammı okumadan illa bir şey bulayım dur şu kelimeye takılayım burdan da bir şey deyim der gibi
Biraz önce dedim sana insan yaşadıklarından da yola çıkarak yorum yapıyor diye belki ben böyle bir şey yaşadım hatta geleceği göremeyiz fakat insan ne olacağını da az çok biliyor dedim halen neyin dayatması ki bu
neyini değiştireyim en az 10 kere yorum yaptı aynı tarz da
Bir dünya insan var herkesin görüşü farklı yorumu farklı ailesinden kv den kp den örnek verenler varken neden benim yoruma takildin haklı çıkmaya çalışan sensin ki dediğin gibi komik oluyor ha sen yine dur bakiyim bu yorumda şu kelimeye takılayım birde burdan bir laf edeyim diyorsan buyur al alıntıyı ne diyeceksen de
Hakli ol ama kime göre neye göre
🤣🤣😉

Konu için yazmıyorum zira içerik tam olarak nedir bilmiyorum ama çevrede gördüğümüz her yaşlıya vicdan yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Söz konusu yaşlılar olunca biz biraz duygusal yaklaşıyoruz ama evladı tarafından yalnızlığa mahkum edilmiş her yaşlı masum değil, her evlat da vicdansız değil.

Mersin’de M.T. isimli erkek, öz kızına 4 yıl boyunca tecavüz ettiği ve ondan bir çocuğu olduğu gerekçesiyle 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak Aile Bakanlığı ve sanık avukatlarının temyizi üzerine davayı inceleyen Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “bozma” isteyen tebliğnamesini de dikkate alarak mahkumiyet kararını oybirliğiyle bozdu. 1,5 yıl cezaevinde kalan sanık baba M.T. cezaevinden salıverildi. Sanık baba M.T.’nin tahliyesine karar veren 9. Ceza Dairesi, sanığın “reşit mağdure ile ilişkiye girdiği” savunması ve bunu destekler nitelikteki “samimi şekilde çekildikleri fotoğrafların” dikkate alınması gerektiğini bildirdi.​

Kızına tecavüz eden bu babaların, çocuklarını öldüresiye döven anne ya da babaların yaptıklarını toplum unutuyor ama çocukları asla.
Konuyla hiç alakası yok 🤷🏼‍♀️

6 ay olmuş Boleyn. 6 ay. Kadın bunalmış suç , kocası ile az yalnız kalmak istiyor zaten ikisi de yoğun çalışıyor suç , kayınla elti bi yerleri rahatta, görümce ev işini de üstüne yıkacak bu kadın gık dese suç. Koca gidip kardeşine iki çift laf edemiyor , karısı ile çataçat kavga ediyor , adam ev işine "yardım " ediyor daha napsın oluyor. Konu sahibinin de hatalı yerleri var ama bu kadına anlayıştan falan bahsedersek ihale komple ona kalacak, herkes ayrı uyanık zaten.

Iletisim yoluna gitse iyi cözümler bulabilirler. Hata hep susup susup sonunda patlamak olur. Konu sahibi de daha 25 yasinda. Yükü agir gelmis olabilir. Bence bunu yargilamamak lazim. Söyle bi Problem de görüyorum. Evlilikte kadina karsi beklentiker genelde yüksek oluyor, kadinlar da herseyi iyi yapma derdinde oluyor o zaman. Eminim onun stresi de ekleniyordur. Ne pisirilecek, herseyi düzgün yapma istegi. Biz bazen yorgunluktan disardan dürüm alir yeriz. Aile büyükleri gelse yemek yapiliyor tabi. Insallah iyi cözümler bulabilirler

Ay nekadar ajitasyon yaptınız yaw
Adam geline yemeğe gidincede o eve dönüyor, gelince boğazı düğümlenmiyor mu
Yarin birgün evlense yeni eşini eski eşinin evine getirecek ozaman o hatıralar boğazını düğümlenmeyecek kesin
Bu konuyu çok dert ettiniz, çevrenizde eşi vefat etmiş birileri illaki vardır, sık sık yemeğe çağırında içinizde bu merhamet bir işe yarasın

Ben merhametimi çevreme/ sevdiklerime kullanıyorum. Bunun burda reklamını yapmam gerekmiyor.
Boş boş fikirlerle kimseye merhamet edilmiş olunmuyor.
Dediğim gibi çevrenizde eşi, annesi babası vefat etmiş birileri varsa onları yemeğ davet edin sık sık. Madem çok merhametlisiniz çevreleri hor görüyorsa siz üstlenin bu görevi.

Yok olmuyor.
Size yollamami istermisiniz?
Gelinleri tarafindan kabul görmeyen kv/kp koruma derneği olarak siz sahip çıkın

Ağzınızdan çıkan söz istemsiz ağızdan kaçabilir , yazdığınızı ise yeniden okuyabilme ve düzeltme imkanınız mevcut.

Son 3 mesajdır ne yazdığınızı ve yazdıklarınızın anlamını fark etmeden yazdığınızı düşünmek istiyorum.

Ay bu ne ya? Babasıyla sarılmış kız, ama yine suçlu . Babasına öyle sarılmasaymış da demişler mi? Kimlerin eline kaldık, bazı hakimler kifayetsiz deyince kızanlar vardı , görsünler bu mükemmel kararı.

Sizin mesajınızla alakası var.
Ben oturup konuştuğun için yok diye düşünuyorum ki kaldı ki kendi babamı goresim yok kk da da gayet herkes bilir ama bu şekilde davranmam bende belli şeyler yaşadım bu kadar herşeye kin tutmaya gerek yok herkes ölüp gidiyor eninde sonunda (taciz falan saymiyorum)

gerçekten bazı insanlara çok bencil geliyor belki ama ben eşimi 4 yıl bekledim ve çoğu özel zevkimizi evlenince yaparız dedik haramdan uzak durduk v tesettürlüyüm eşimle evlilik özgürlük yaşamak istedim ama şimdi de bu durum var

Ben sizin bu ve diger mesajlarinizdan sonra ilimli yorumumu geri cekiyorum.
Bu kadari da bencillik yemek saatinde mi doyacaksin esine. Ay merak etme yillar gectikten sonra cok bile gelir. Ama insan birbirine kotu gunde verdigi destegi hatirlar.

Neden bu kadar uzattın anlamıyorum sassy
yorumlarimi biliyorsan ne demek istedigimi de anlamışımdır yada kaç kez anlatmak zorundayım yada bunu anlatmak zorundamıyım

Ben diyorum zaten daha nesini diyeyim böyle giderse yerleşecek diye aynen
Hayır yani amaç ne komik oluyorsun falan demek senin gibi birinin bu tarz şeyler söylemesi doğrumu alıntı yapıp bir yere takılıp ille de yooo sen bunu dedin bakkk ne komik demek dayatmak nedir bana göre senin şuan yaptığın komik
ben nasıl yorum yaptım yada neden yazdım açıkladım Ayrıca yorumu çevirmek değiştirmekte ne demek neden yapayım sebeb
Aynen diyorum bu amca böyle giderse konu sahibinin üstüne kalıcak ve eğer oyle olursa başka çocuğu yokmu bir ay iki ay baksınlar dedim kendi yaşadığım hatta dedemden örnek vererek bir kaç sayfa önce yazdım yorumun devammı okumadan illa bir şey bulayım dur şu kelimeye takılayım burdan da bir şey deyim der gibi
Biraz önce dedim sana insan yaşadıklarından da yola çıkarak yorum yapıyor diye belki ben böyle bir şey yaşadım hatta geleceği göremeyiz fakat insan ne olacağını da az çok biliyor dedim halen neyin dayatması ki bu
neyini değiştireyim en az 10 kere yorum yaptı aynı tarz da
Bir dünya insan var herkesin görüşü farklı yorumu farklı ailesinden kv den kp den örnek verenler varken neden benim yoruma takildin haklı çıkmaya çalışan sensin ki dediğin gibi komik oluyor ha sen yine dur bakiyim bu yorumda şu kelimeye takılayım birde burdan bir laf edeyim diyorsan buyur al alıntıyı ne diyeceksen de
Hakli ol ama kime göre neye göre
🤣🤣😉
bu kadar abartmanizi normal bulmuyorum. baska diyecek bir seyim yok. biraz da alakasiz olmus yaziniz o yuzden de diyecek bir seyim olmayabilir.

iyi forumlar.

Ben oturup konuştuğun için yok diye düşünuyorum ki kaldı ki kendi babamı goresim yok kk da da gayet herkes bilir ama bu şekilde davranmam bende belli şeyler yaşadım bu kadar herşeye kin tutmaya gerek yok herkes ölüp gidiyor eninde sonunda (taciz falan saymiyorum)
Hayır birde sanki herkes anasına babasına efsane bakiyorda taciz vardır da ondan olabilir imaları oluyor ilginç konu tacize tecavüze nasıl geldi

Daha da acıklısı sassy bir iftarda konu sahibinin annesi çağırmış adamcağızı. Ekmek al gel demişler. Annesi balkondan görmüş, adamcağız kırk dakika eve yakın bir bankta oturup ifrar saatini beklemiş gelmek için. Bu kadar ince fikirli bir insandan rahatsızlık duyuyor

Ay bunu nerde yazdi yaaa kalbim ezildi suan

Sizin mesajınızla alakası var.

Bibibella Bibibella nın mesajında anlattığı "hastanedeki yaşlı amca" özünde nasıl biridir bilemeyiz.

Ancak paylaştığınız haberin bu konu için güzel bir örnek olmadığını düşünüyorum.

Dünyada milyonlarca kötü insan : evlat /anne/baba/dayı/hala/dede/nine vb mevcut.

Yine de, "her insan kötüdür" hükmüyle yola çıkmıyoruz.

Paylaşılan haber vesilesiyle konudaki kayınpedere dair tuhaf yakıştırmalar yapılmaz umarım.

Bundan kaç sene önce annemle ilaçlı film gibi birsey çektirmeye gittik orda bi amca vardı tek başına gelmiş bastonuyla. İşte film çekiliyor arada süt içiliyor derken saatler geciyor, tabi öğlen tatili falan herkes acıktı bi basit res. Çorba içelim dedik bu amca geldi çorba fiyatı sordu o zaman 10 tl di amcanın 5 tl si vardı işte aldik ettik dedim amca kimsen yok mu neden yanlız geldim taa buralara çok ters biryer dedi ki var kızımda işte var öyle 🥺🥺 ta nerelerden yüruyerekte gelmiş yemin ediyorum seneler geçti hala aklima geliyor burnun sızlıyor

Konuyla hiç alakası yok 🤷🏼‍♀️

Üstteki mesajınızın alıntıladığım kısmına yaptım yorumu, yaşlı diye bizim dışarıda acıdığımız yaşlıların bir kısmının evladı var ama bakmıyorsa, bu evladın vicdansızlığından olmayabilir, ki konu için yazmıyorum diye belirtmiştim:)) bazen hepimiz yorumları hızlı okuyoruz sanırım.

bu kadar abartmanizi normal bulmuyorum. baska diyecek bir seyim yok. biraz da alakasiz olmus yaziniz o yuzden de diyecek bir seyim olmayabilir.

iyi forumlar.

Durduk yere alinti yapip gerginlik yapamaya yada alakasız şeyler demeye ille de bir şey bulma çabasında olmaya ne gerek var sana göre alakası yoksa bana göre var

Illa en son sen yaz
Illa bir şey arama çabası olsun illa haklı sen ol
Tamam sen haklısın hemde çok hakli
👏👏

Üstteki mesajınızın alıntıladığım kısmına yaptım yorumu, yaşlı diye bizim dışarıda acıdığımız yaşlıların bir kısmının evladı var ama bakmıyorsa, bu evladın vicdansızlığından olmayabilir, ki konu için yazmıyorum diye belirtmiştim:)) bazen hepimiz yorumları hızlı okuyoruz sanırım.
Tamam bende diyorum ki çocuklarin kötü davranması için taciz tecavüz mü olması lazım sadece kimse kötü değil yani elbet birseyler yaşamıştırlara geliyor o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X