- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
-
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Bu nasıl yorum şimdi ne demek o konu bu konu değil demek illaki başka konu vardır derken yorum yapmayın demek istediniz galibaKonuda birinin birine bakması yok. Forumda yazdığınız yoruma uygun konu illa ki vardır , yalnız o konu bu konu değil.
benim gelecegi gorme gucum yok o yuzden su an yazilana gore yorum yapiyorum. yemek saatine kadar bankta oturup bekleyen, oglu yokken yemege de gelmeyen adamin temelli yerlesecegini de dusunmedim. temelli yerlesme konusu olsa ben de konu sahibine haklisin yerlesmesin derdim. su an olan seyi konusuyorum.Yooo konuyu okudum fakat konu yorumlarla farklı bir yere geldi yaşlılara bakılmalı yada ne olucak canım gelsin vb.. ona karşılık genel olarak yorum yaptım
Ve zaten böyle olursa amcanın temelli gelmesi de yakındır
Neden konuya baktığınız halde hiç cevap yazmiyorsunuz. ???Görümcem hiç oralı değil annesinin elbiselerini bile 6 ay sonra geçen gün biz dedik diye topladı kaldırdı ve alışmıyor her gün avmlerdr gezip alışveris yapan umurumsamaz biri
Sana saygı ogretmiyorum zira senin biseyi okuyarak öğrenmen imkansızhayvan besleyenlere varoş diyen, hayvanları toplatıyorum yok olsunlar diyen ,herkese akıllı ol adam ol diyen kişi bana saygı öğretmeye çalışıyor
gülücek dalga geçicek bir sey yok çoğu yerde senle hem fikirken burda ayrı olduk diye gülme emojileri koymak yada hafife almak ne derece doğru bilmiyorum neysebirde ömür boyu bakmak diyorlar
birde ömür boyu bakmak diyorlar
Gelip geçici bir durum sürekliliği yok konu sahibinin konusu ile kıyaslaman komikkendi adıma cevap vereyim işte yazınca da kendini övüyorsun diyorlar öyle anlıyorlar ama mecbur anlatıcam işte...
ben eş ailesiyle görüşmüyorum uzak duruyorum yani gerektiğinde yapmam gereken birşey olursa üstüme düşeni yapacak kadar görüşüyorum diyelim... çok yatılı misafirde sevmem kalabalıkta sevmem ...
kayınpederim merkeze 2 saat uzaklıkta oturuyor hastalanmış hastane işi varmış eşim ona randevu alıyordu telde o zaman öğrendim
niye haber vermiyorsun baban geliyormuş dedim yok gelip işlerini halledip gidecek ondan haber vermedim dedi
dedim erhan saçmalama çok ayıp öyle şeymi olur burada oğlunun evi varken, aradım geçmiş olsun işin varmış erhan seni alır hastanede işinizi halledersiniz aç gelmen gerekir tahlil için sonra doğru bize gelirsiniz ayıp öyle geri seni göndermem dedim
3 gece bizde yatılı kaldı
ölmedim elime de yapışmadı. vicdan meseleside değil bu olması gereken şey .
babanemde rahatsızdı 1 hafta yatılı kaldı bizde eşim götürdü hastaneye herşeyiyle ilgilendi
konu sahibi ,annesi tedavi oluyordu 1 sene düğünü erteledim fedakarlık yaptım diyen konu sahibi vicdandan değil de sırf evlenmiş olmak için bunu yapmış. kadın ölsün mü heralde tedavi olacak laf mı şimdi fedakarlık yapmışmış hayatını bahşetmiş lutfetmiş... madem öyle kanser tedavisi gören 4 senedir mücadele veren lip gelin olmasaydı o zaman.
sizler kendi çevrenize göre yorumluyorsunuz bu konudaki kayınbaba iyi biri
Ben de böyle düşünüyorum , yok kayınbaba yok elti yok kayın.. Az dürüst olsun, ben istemiyorum bu kadar desin, derdini doğru düzgün anlatsın. Belki o zaman bu kadar kavga dövüş olmaz. Açık konuşuyorum , ben bu şartlarda boşanırdım. Kimseye çıkıp tek laf edemeyen, gücü anca bana yeten herifle işim olmaz, derdim haftada 3 gün yemeğe gelen kayınbaba olmaz yani kesinlikle, benden ömürlük tükenmez fedakarlıklar bekleyip nefes dahi aldırmayan, hayat mayat bırakmayan kocayla sorunum olur.bu kadar sevilmiyorsa değer görmüyorsa neden evli konu sahibi, kayınbabasının 1 gün az gelmesi tüm sorunu çözecek mi ? tüm mesele bu mu bu kadar kolaysa neden konuşamıyor eşiyle çözemiyor ...
yazık sevilmiyor değer görmüyor kayınbaba eş elti görümce herkes kullanıyor ... e o zaman neden evli çok merak ettim ...
Siz konu sahibinin yazdıklarını detaylı okumamışsınız bence. Evlilik konusu hiç açılmamış ve başka bir mesajda kayınpederinin karısını çok sevdiğimi yazmıştı. Bir gün evlenecekse bile o gün bu gün değil yani.
Yardım kelimesi de konu sahibinin tanımı ama yazdıklarına bakılırsa eşi her işi yapıyor. İlk mesajında yemeği, temizliği de birlikte yaptıklarını söylemiş zaten ve adam babası yük gibi gelmesin diye onun geldiği günler daha çok uğraş veriyormuş.
Şimdi sizce bu eş konu sahibinden, hayat arkadaşından biraz anlayış görmeyi hak etmiyor mu?
Ve adam zaten vardiyalı çalışıyor, yani bu yemek olayı her hafta yaşanmıyor aslında. Onun evde olduğu haftalar geliyor babası ve her gün de değil.
Normalde insanlar aileleriyle aynı şehirdelerse zaten haftada bir, 10-15 günde bir görüşüp yemek yiyorlar. Bazı aileler suyunu çıkarıp haftada 5 gün de görüşüyor hatta.
Eşi yeni vefat etmiş kayınpederle 10 günde 2-3 gün yemek yemenin neresi anormal?
Yemeğini yiyip çayını içtikten sonra hemen kalkan, erkenden gidip yük olmamak için boş boş bankta oturup yemek saatinin gelmesini bekleyen adam kimsenin başına yıkılma planı yapmıyordur zaten.
ya elti yapsa ne yapmasa ne eltisinin yapmadığı günler o yapmıyor diye konu sahibine yüklenmiyor ki...
insan babasını haftada 1-2 gün ebeveyni ölünce yemeğe de alamayacaksa !
Ben kayinpederin konu sahibinin eşine gelmesini sadece yemek yemek olarak düşünmedim açıkçası. Bu yas sürecinde yalnız kalmamak olarak değerlendirdim. Bu hep böyle devam edecek dese konu sahibi ya da 6 aydır değil de 2 senedir böyle devam ediyor deseydi ben de dahil bircok üye daha farklı yazardik. Ama şuan bunlar farazi. Zaten dediğim gibi konu sahibinin endişesi hep böyle mi olacak minvalinde olsa yine anlayışla karsilardim dedim. Ama şu aşamada şuan henüz yas sureci var ve altı aylık bir durum. Ayrıca diğer evlat vicdan sahibi değilse görümce ve konu sahibinin eşi vicdan sahibiyse doğal olarak sorumluluk ikisi arasında paylaşılacaktır. Konu sahibi elbette kayınpedere bakmak zorunda değil. Ama dikkat ederseniz kendisi konuyu yazarken ya da yorumun birinde kendi ailemi de düşünüyorum yarın öbür gün bende aynı durumda olursam gibi bir cümle kurmuştu. E insan kendi ailesi için tolerans tanıyacagi şeye eşinin ailesi olarak da tolerans tanımalı diye düşünüyorum.İşte bu böyle devam edecek . İlerde de böyle olacak . Bu düzen değişmeyecek sorun orda . Henüzun üstünden altı ay geçmiş adam ev supurmeyi ve yemek yapmayı bilmiyor görümce ve konu sahibi sorumluluk almış diğer evlat ortada yok . Cicim ayı falan zaten o işleri geçmek lazım malesef düzen oturmayinca duruma alışan yaşlının yeni bir düzen oturtması imkansız oluyor . Olan da diğer insanların hayatına oluyor
Süreklilik söz konusu sorumluluk 2 günlük mesele değilBen ki sevmem böyle işleri ama 2 gün yemek yiyip kalkıp giden insandan da rahatsız olmak çok vicdansız geliyor
Aynen bende olan şeyi yazdım tekrar yazayım bir kaç sayfa önce yaşlı ne olucak gelirse ne olucak vay halimize gibi yazıldığı için ve tekrar yazıyorum genel yorum yazdım yoksa bende suandan bahsettimbenim gelecegi gorme gucum yok o yuzden su an yazilana gore yorum yapiyorum. yemek saatine kadar bankta oturup bekleyen, oglu yokken yemege de gelmeyen adamin temelli yerlesecegini de dusunmedim. temelli yerlesme konusu olsa ben de konu sahibine haklisin yerlesmesin derdim. su an olan seyi konusuyorum.
niye üstünüze alındınız ? konuya ve görüşlere göre yorumlarım, kişileri baz almam. her konuda herkesle hemfikir olamayız sonuçta...gülücek dalga geçicek bir sey yok çoğu yerde senle hem fikirken burda ayrı olduk diye gülme emojileri koymak yada hafife almak ne derece doğru bilmiyorum neyse
bi de yeni evli olunca noluyor onu anlamadım. yemek yerken masada mı sevişiyor yeni evliler de kayın pederin masada olması rahatsızlık veriyor orda bağlantı kuramadımbenim gelecegi gorme gucum yok o yuzden su an yazilana gore yorum yapiyorum. yemek saatine kadar bankta oturup bekleyen, oglu yokken yemege de gelmeyen adamin temelli yerlesecegini de dusunmedim. temelli yerlesme konusu olsa ben de konu sahibine haklisin yerlesmesin derdim. su an olan seyi konusuyorum.
hayatlarında hiç iş yapan erkek görmedilerse demek
konu ile kıyaslamadım kim evinde kayınpeder kayınvalide ağırlıyor ki diyen yoruma göre yazdımGelip geçici bir durum sürekliliği yok konu sahibinin konusu ile kıyaslaman komik
Bu nasıl yorum şimdi ne demek o konu bu konu değil demek illaki başka konu vardır derken yorum yapmayın demek istediniz galiba
Sizde konuya yorum yapın o zaman herkes nereye ne yazar nasıl yorum yapar üstünüze vazife edinmeyin
O konuyla ilgili açıklama yaptım nasıl yazarım yada hangi yoruma karşı o yorumu yazdigimi bilmeden alıntı yapıp bu tarz yazmanız hoş değil b
beğendiğiniz yorum varsa size uyan ne güzel size ters gelen yorum varsa bilmeden etmeden alıntı alıp ne yapmaya calistinizsa bu tarz uslupsuzca yazmanız doğru değil
Ay nekadar ajitasyon yaptınız yawBaba oğulun birbirine destek olmaya ihtiyaç duyabileceği nedense bazı insanların aklına dahi gelmiyor.
Oğul babasına gitsin evinde destek olsun istiyorlar. Baba oğul o evin hangi köşesine baksalar boğazları düğümleniyor belki de , bu göz ardı ediliyor.