kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocası konu sahibinin mutlu olmasını istiyorsa diğer kardeşlerini de göreve çağıracak eltilerinde canı cehenneme , onlarda çay,yemek ağırlayacaklar haftanın belli günleri de ,onun mücadelesini versin kocası ,kolaya kaçmasın onlarında babası

kanser olsaydı gerektiği kadar evimde ağırlardım mevzu 3-5 gün değil anlatmaya çalıştığım şey başkaydı
Anlaşamıyoruz sanırım kanser olsa bende sokağa atmam zaten bakarız vicdanlı insan bakar zaten. Kayinbaba kanser değil eli tutuyor ayağı tutuyor siz diyorsunuz ki bu düzen böyle gitmez adam zamanla gelmez . Ben diyorum ki hayır bir yaşlı alıştığı düzeni değiştirmez aksine daha çok beklenti ve sorumluluk artar. Şimdiden eli ayağı tutarken insanları biktirmamak lazım ki zorda kaldığımda sana bakabilecek Sabri olsun . İnsanları salalim ki hayatlarını yaşasınlar

Bende bunu dedim fakat nedense anlaşılmıyor
Şu saat geldi yedi gitti bu hafta 3 gün geldi diğer hafta 5 geldi haftaya hava sıcak gitme gel kış geldi hava soğuk bizle kal derken
Amca ya yer hazırlanıyor
Diğer elti de afedersiniz hoydur hoydur geziyor
Yine yukarda yazdım birinde susar birinde ya sabır der birinde ALLAH der birinde saygı der birinde alttan fırtına gelir
Çünkü yaşlılar aynen düzene alışır ve öyle gitsin ister ama o ister de karşındaki istiyor mu bu var

Mevzu yaşlıya bakmak bakmamak değil iste birazda aptal yerine konmak yoksa yemek her evde pişiyor yada herkesin annesi babası var ki koşarak yaşlılık bize de geliyor
Mevzu derin mesele

Herkesin birbirine birşeyler itelemeye kalktığı yerde sadece bir taraftan anlayış beklemek de hiç adil değil.

Herkesin birbirine birşeyler itelemeye kalktığı yerde sadece bir taraftan anlayış beklemek de hiç adil değil.
Evet mesela anlayışı eşi gosterse konu sahibine vardiyalı çalışıyormuş gündüz gitse babasına yemek yapsa vakit gecirse onun da işine gelmiyor . Abim yapmıyorsa banane diyor . Her ailede malesef seçilmiş bir kişi var sanırım

Aynen ya ahah adam ev işine "yardım " ettiği için kafadan yırtıyor resmen.

bu kadar sevilmiyorsa değer görmüyorsa neden evli konu sahibi, kayınbabasının 1 gün az gelmesi tüm sorunu çözecek mi ? tüm mesele bu mu bu kadar kolaysa neden konuşamıyor eşiyle çözemiyor ...
yazık sevilmiyor değer görmüyor kayınbaba eş elti görümce herkes kullanıyor ... e o zaman neden evli çok merak ettim ...

bir akıllı sensin,adam gibi oku,okuduğunu anla falan gibi benimle konuşamazsınız saygılı konuşun bu uslubunuza rağmen saygımı koruyorum aynı muameleyi beklerim
SaValla konuyu okumadan boy höt yorum yaomayin ozman. Sizde buradamilere saygı gösterin adam gibi okuyun düzgün yorum yapın saygı görürsünüz .

Aynen sonunda bu olacak zaten . Evde yemek yapamıyor temizlik yapamıyor ne olacak üç ay bizde üç ay ablamda kalsa bir tabak fazla koysan . Napiyim babamı sokağa mi atayım olacak

Ya valla numuneliksin kadın değer görmüyorum mu demiş .
Bide snanae kimin neden evli olduğundan kızcağız daha 1 yıllık evli 6 ay kv bakmis 6 aydirda kp bakiyor evliliğini kurtarmaya çalışıyor .Allah senin gibilerin şerrinden korusun. Acicagin konulari çok merak ediyorum.birazda okuma pratiği yapmanı tavsiye ederim

burda kendini övecek bir şey göremedim ben. o kadar da olsun zaten. sonuçta eşinizin babası. konu sahibi için zor bir durum sürekli olması ancak baba sudan çıkmış balığa dönmüş. sanıyorum zamanla oturacak bir şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…