kendi adıma cevap vereyim işte yazınca da kendini övüyorsun diyorlar öyle anlıyorlar ama mecbur anlatıcam işte...
ben eş ailesiyle görüşmüyorum uzak duruyorum yani gerektiğinde yapmam gereken birşey olursa üstüme düşeni yapacak kadar görüşüyorum diyelim... çok yatılı misafirde sevmem kalabalıkta sevmem ...
kayınpederim merkeze 2 saat uzaklıkta oturuyor hastalanmış hastane işi varmış eşim ona randevu alıyordu telde o zaman öğrendim
niye haber vermiyorsun baban geliyormuş dedim yok gelip işlerini halledip gidecek ondan haber vermedim dedi
dedim erhan saçmalama çok ayıp öyle şeymi olur burada oğlunun evi varken, aradım geçmiş olsun işin varmış erhan seni alır hastanede işinizi halledersiniz aç gelmen gerekir tahlil için sonra doğru bize gelirsiniz ayıp öyle geri seni göndermem dedim
3 gece bizde yatılı kaldı
ölmedim elime de yapışmadı. vicdan meseleside değil bu olması gereken şey .
babanemde rahatsızdı 1 hafta yatılı kaldı bizde eşim götürdü hastaneye herşeyiyle ilgilendi
konu sahibi ,annesi tedavi oluyordu 1 sene düğünü erteledim fedakarlık yaptım diyen konu sahibi vicdandan değil de sırf evlenmiş olmak için bunu yapmış. kadın ölsün mü heralde tedavi olacak laf mı şimdi fedakarlık yapmışmış hayatını bahşetmiş lutfetmiş... madem öyle kanser tedavisi gören 4 senedir mücadele veren aileye gelin olmasaydı o zaman.
sizler kendi çevrenize göre yorumluyorsunuz bu konudaki kayınbaba iyi biri