kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocası konu sahibinin mutlu olmasını istiyorsa diğer kardeşlerini de göreve çağıracak eltilerinde canı cehenneme , onlarda çay,yemek ağırlayacaklar haftanın belli günleri de ,onun mücadelesini versin kocası ,kolaya kaçmasın onlarında babası

kanser olsaydı gerektiği kadar evimde ağırlardım mevzu 3-5 gün değil anlatmaya çalıştığım şey başkaydı
Anlaşamıyoruz sanırım kanser olsa bende sokağa atmam zaten bakarız vicdanlı insan bakar zaten. Kayinbaba kanser değil eli tutuyor ayağı tutuyor siz diyorsunuz ki bu düzen böyle gitmez adam zamanla gelmez . Ben diyorum ki hayır bir yaşlı alıştığı düzeni değiştirmez aksine daha çok beklenti ve sorumluluk artar. Şimdiden eli ayağı tutarken insanları biktirmamak lazım ki zorda kaldığımda sana bakabilecek Sabri olsun . İnsanları salalim ki hayatlarını yaşasınlar

İşte bende tam üstüne bastığınız noktadan bahsediyorum . Ne demişsiniz ben kayinailem ile yakın değilim . Kırk yılın başı üç gün gelmiş kalmış e yani o kadarını da ağırlamayan ne bileyim .. burda bir düzen varya hani haftada üç gün Allah'ın emri gibi değişmeyen hatta net bir şekilde söyleyeyim değişmeyecek düzen ondan sıkıntı var iste. Ben beş günde bir hafta da agirlayim hatta bir ay agirlayim ama bu haftada üç gün olmasın bir seferde olsun vitsin . Sıkıntı bu zaten
Bende bunu dedim fakat nedense anlaşılmıyor
Şu saat geldi yedi gitti bu hafta 3 gün geldi diğer hafta 5 geldi haftaya hava sıcak gitme gel kış geldi hava soğuk bizle kal derken
Amca ya yer hazırlanıyor
Diğer elti de afedersiniz hoydur hoydur geziyor
Yine yukarda yazdım birinde susar birinde ya sabır der birinde ALLAH der birinde saygı der birinde alttan fırtına gelir
Çünkü yaşlılar aynen düzene alışır ve öyle gitsin ister ama o ister de karşındaki istiyor mu bu var

Mevzu yaşlıya bakmak bakmamak değil iste birazda aptal yerine konmak yoksa yemek her evde pişiyor yada herkesin annesi babası var ki koşarak yaşlılık bize de geliyor
Mevzu derin mesele

Evet mesele tam olarak bu . Bu ömür boyu yuklenilmis bir sorumluluk .elti baştan elini ayağını çekmiş görümce daha ev işini de konu sahibine iteleme peşinde . Evliliğe bonus üç gün gelen kayınbaba oturup düşününce kaçımiz yaparız aslında cevap belli .. Hala seks dokuzdan sonra da olur yaziyorlar valla ben yoruldum 😅
Herkesin birbirine birşeyler itelemeye kalktığı yerde sadece bir taraftan anlayış beklemek de hiç adil değil.

Herkesin birbirine birşeyler itelemeye kalktığı yerde sadece bir taraftan anlayış beklemek de hiç adil değil.
Evet mesela anlayışı eşi gosterse konu sahibine vardiyalı çalışıyormuş gündüz gitse babasına yemek yapsa vakit gecirse onun da işine gelmiyor . Abim yapmıyorsa banane diyor . Her ailede malesef seçilmiş bir kişi var sanırım

Evet mesela anlayışı eşi gosterse konu sahibine vardiyalı çalışıyormuş gündüz gitse babasına yemek yapsa vakit gecirse onun da işine gelmiyor . Abim yapmıyorsa banane diyor . Her ailede malesef seçilmiş bir kişi var sanırım
Aynen ya ahah adam ev işine "yardım " ettiği için kafadan yırtıyor resmen.

bu kadar sevilmiyorsa değer görmüyorsa neden evli konu sahibi, kayınbabasının 1 gün az gelmesi tüm sorunu çözecek mi ? tüm mesele bu mu bu kadar kolaysa neden konuşamıyor eşiyle çözemiyor ...
yazık sevilmiyor değer görmüyor kayınbaba eş elti görümce herkes kullanıyor ... e o zaman neden evli çok merak ettim ...

bir akıllı sensin,adam gibi oku,okuduğunu anla falan gibi benimle konuşamazsınız saygılı konuşun bu uslubunuza rağmen saygımı koruyorum aynı muameleyi beklerim
SaValla konuyu okumadan boy höt yorum yaomayin ozman. Sizde buradamilere saygı gösterin adam gibi okuyun düzgün yorum yapın saygı görürsünüz .

Bende bunu dedim fakat nedense anlaşılmıyor
Şu saat geldi yedi gitti bu hafta 3 gün geldi diğer hafta 5 geldi haftaya hava sıcak gitme gel kış geldi hava soğuk bizle kal derken
Amca ya yer hazırlanıyor
Diğer elti de afedersiniz hoydur hoydur geziyor
Yine yukarda yazdım birinde susar birinde ya sabır der birinde ALLAH der birinde saygı der birinde alttan fırtına gelir
Çünkü yaşlılar aynen düzene alışır ve öyle gitsin ister ama o ister de karşındaki istiyor mu bu var

Mevzu yaşlıya bakmak bakmamak değil iste birazda aptal yerine konmak yoksa yemek her evde pişiyor yada herkesin annesi babası var ki koşarak yaşlılık bize de geliyor
Mevzu derin mesele
Aynen sonunda bu olacak zaten . Evde yemek yapamıyor temizlik yapamıyor ne olacak üç ay bizde üç ay ablamda kalsa bir tabak fazla koysan . Napiyim babamı sokağa mi atayım olacak

bu kadar sevilmiyorsa değer görmüyorsa neden evli konu sahibi, kayınbabasının 1 gün az gelmesi tüm sorunu çözecek mi ? tüm mesele bu mu bu kadar kolaysa neden konuşamıyor eşiyle çözemiyor ...
yazık sevilmiyor değer görmüyor kayınbaba eş elti görümce herkes kullanıyor ... e o zaman neden evli çok merak ettim ...
Ya valla numuneliksin kadın değer görmüyorum mu demiş .
Bide snanae kimin neden evli olduğundan kızcağız daha 1 yıllık evli 6 ay kv bakmis 6 aydirda kp bakiyor evliliğini kurtarmaya çalışıyor .Allah senin gibilerin şerrinden korusun. Acicagin konulari çok merak ediyorum.birazda okuma pratiği yapmanı tavsiye ederim

kendi adıma cevap vereyim işte yazınca da kendini övüyorsun diyorlar öyle anlıyorlar ama mecbur anlatıcam işte...
ben eş ailesiyle görüşmüyorum uzak duruyorum yani gerektiğinde yapmam gereken birşey olursa üstüme düşeni yapacak kadar görüşüyorum diyelim... çok yatılı misafirde sevmem kalabalıkta sevmem ...

kayınpederim merkeze 2 saat uzaklıkta oturuyor hastalanmış hastane işi varmış eşim ona randevu alıyordu telde o zaman öğrendim
niye haber vermiyorsun baban geliyormuş dedim yok gelip işlerini halledip gidecek ondan haber vermedim dedi

dedim erhan saçmalama çok ayıp öyle şeymi olur burada oğlunun evi varken, aradım geçmiş olsun işin varmış erhan seni alır hastanede işinizi halledersiniz aç gelmen gerekir tahlil için sonra doğru bize gelirsiniz ayıp öyle geri seni göndermem dedim
3 gece bizde yatılı kaldı

ölmedim elime de yapışmadı. vicdan meseleside değil bu olması gereken şey .

babanemde rahatsızdı 1 hafta yatılı kaldı bizde eşim götürdü hastaneye herşeyiyle ilgilendi

konu sahibi ,annesi tedavi oluyordu 1 sene düğünü erteledim fedakarlık yaptım diyen konu sahibi vicdandan değil de sırf evlenmiş olmak için bunu yapmış. kadın ölsün mü heralde tedavi olacak laf mı şimdi fedakarlık yapmışmış hayatını bahşetmiş lutfetmiş... madem öyle kanser tedavisi gören 4 senedir mücadele veren aileye gelin olmasaydı o zaman.

sizler kendi çevrenize göre yorumluyorsunuz bu konudaki kayınbaba iyi biri
burda kendini övecek bir şey göremedim ben. o kadar da olsun zaten. sonuçta eşinizin babası. konu sahibi için zor bir durum sürekli olması ancak baba sudan çıkmış balığa dönmüş. sanıyorum zamanla oturacak bir şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X