• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayın Valideniz Düğün Yapmak İstemezse...?

haklısın zaman geçtikçe insan daha mantıklı bakmaya başlıyor 2,5 ay oldu bitireli.şimdi düşünüyorumda kesinlikle doğru bir seçim değildi benim için.ya çok yalancıydılar.eskiden fabrikamız vardı.yok en güzel yerde evimiz vardı falan sonradan ortaya çıktı hep başkalarının olduğu.en hoşlanmadığım şeydir kendini olmadığın gibi göstermek.görgüsüzlük başka bir şey değil...allah kurtardı benii..

Hadi ya.O kadar yalan yani.
O tür yalanları benim ilkokuldaki arkadaşım derdi de biz bile yemezdik.
sempatiksalakcinni

bence de bosver canım.. emin ol herseyi unutturucak biri çıkacak karşına ,belk de ne güzel etmişim diyeceksin. bende aynı sorunları yaşşşıyorum. 1yıldır nişanlıyım. 5 kuruş yardım etmiyorlar,üstüne bir de ne alınsa haberleri olsun istiyorlar.sürekli aranma bekliyorlar. ama ne bir hediye gördüm ne bir takı .sürekli düğün tarihini ileriye atma peşindeler. o kadar kararsızım ki ,annesinin sözüne fazlasıyla deger veriyor nişanlım. ne zaman kavga etsek,biliyorum ki ailesiyle konusmus. kayınvalidem sürekli hasta ve mutsuz.artık sıkıldım. ailme ve çevreme fazlasıyla mahcup oldum.. şimdde ne benle ne alemle konusyorlar. düüne kadar ne olur bilemem .. oğlanı örgütleme peşindeler . yok onla ewlenirsen evine gelemeyiz ,bize severse sever bilmeme ne ... off yyaaa napcam kızlar :tomato:

ıstiyorlar..istememe gibi bir durum olamaz.olsa zaten güzel bir şekilde konuşurum.. bu sefer kendisi ister düğünü.

bence de bosver canım.. emin ol herseyi unutturucak biri çıkacak karşına ,belk de ne güzel etmişim diyeceksin. bende aynı sorunları yaşşşıyorum. 1yıldır nişanlıyım. 5 kuruş yardım etmiyorlar,üstüne bir de ne alınsa haberleri olsun istiyorlar.sürekli aranma bekliyorlar. ama ne bir hediye gördüm ne bir takı .sürekli düğün tarihini ileriye atma peşindeler. o kadar kararsızım ki ,annesinin sözüne fazlasıyla deger veriyor nişanlım. ne zaman kavga etsek,biliyorum ki ailesiyle konusmus. kayınvalidem sürekli hasta ve mutsuz.artık sıkıldım. ailme ve çevreme fazlasıyla mahcup oldum.. şimdde ne benle ne alemle konusyorlar. düüne kadar ne olur bilemem .. oğlanı örgütleme peşindeler . yok onla ewlenirsen evine gelemeyiz ,bize severse sever bilmeme ne ... off yyaaa napcam kızlar :tomato:

Bak canım oglan annesinin sözüne bakıyosa çok zorrrrrr ....Bak bizim anlaştığımız bir konu olmadı evlilikle ilğili her seferinde kavga ettik ben dügün istedim o nikah kavga... nerde olacak kavga ,ben dışarda oturmak istedim o ailesi ile altlı üstlü kavga.... bir sürü kavga edecek konu var .Bizimkinin nedeni erkekler maddi düşünüyo bayanlar ise bir kere evleneceğim istediğimiz gibi güzel olsun istiyo . Sonuçta herkes maddi durumuna göre bişiler yapıyo ama işte herşeyden kısmaya çalışınca erkek tarafı gerek yok çok masraf şeyler söyleyince ortam geriliyo . Ya senin istediğin gibi olacak yada onun .Ortası ise zor bulunuyo ...Heeee dersen ben zoru seviyorum ogullarınıda söke söke alırım istediğimide yapacak olmuyo ..Ugraşdur sen yıpranıyosun en önemlisi ilişki yıpranıyo.. Umarım annesi dul degildir canım mutsuz insan etrafınıda huzursuz ediyo o ayrıı tabiii....Bide sürekli bişi çıkarıyolarsa ne bilim araba aladık yeni yok evin burasını yaptırdık borcumuz var diyip sıra sana gelmiyosa birtürlü istenmiyosun demekki ya görmezden geleceksin yada alın oglunuzu başınıza çalın diiyip çekip gideceksin İş senin ne kadar sevip sevmediğine kalıyo sevgi her şeyi çözermi? side zor bir sorukafamçokkarıştı

Aynen öyle sürekli bir borç içindeler,şuraya borcumuz var,bir türlü düzelemedi maddi durumları.sürekli bir acındırma modu bitmedi gitti. beni istemediklerinden adım gibi eminim ama sevgime güvenip evlenmek istiyorum . açıkçası zamana bıraktım. ben sürekli arayıp duruyorum ama cevap wermiyorlar .üstüme düşen görevi yapıyorum .ama gerisi onlara kalmıs.. gerçekten ne karşılarına geçip bir hakaret ne de bir iğnelemişliğim war. öle bir şey olsa bende az degilim diyecegim .bu kadar üzülmeyecegim. artık kendi kendimize evlenicez .düğüne çağıracaz baska yolu yok .. artık düğüne kadar barışırlar mı benle .yoksa yüz vermezler mi bilemem .düşünmekden sıkıldım.tek gururuma dokunan abime babası hayatımda gördüğüm en ukala kız demiş.zaten sehir dışına gelin gidiyorum. bakalım hayırlısı olsun. ..

ah keske.
hic istemiyorum.oraya verecekleri parayi bana versinler evimi güzelce düzeyim opuyorumnanaktan

canım tek degılsın bende aynı sartlar altında evlendım kayınvalıdem hıc bıseye karısmadı bız evımızı esımle kurduk 1.5 senedır evlıyım ve cok mutluyum. esın arkanda duruyo sana sahıp cıkıyosa hıc kımseyı takmaya degmez.

Back