• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim kayınvalidemden her şeyi istiyor ama ben:(

Merhabalar . 1 yıllık evliyim . Eltim de 6 aylık evli . Eltim benim arkadaşım olur aynı zamanda yanı iş yerinde çalışıyoruz . Aslında hiçbir sıkıntımız yok . Eltim sadece her şeyini kayınvalidemden ister. Kayınvalidem çok iyidir ikimize de her şeyi yapar yaptı da. Örneğin misafirim gelecek anne şunu yap bunu yap temizliğe gel der . Anne sarımsak bitti, peynir bitti ,ceviz bitti der . Gayet ağzıyla her şeyi ister kayınvalidem de yapar ben onun gibi istemem kayınvalidem bana teklif eder. Kızım şunu yapayım bunu yapayım diye . Acaba diyorum bende mi sıkıntı var? Her şeyini çağırır . Bu arada ben 23 haftalık hamileyim ve riskli geçiyor dinlenmem gerekiyor ama bir tane arayıp anne şu işimi yap bunu yap diyemem nedense . Sizce nasıl davranmalıyım . Onun gibi istemeli miyim yoksa çekinmeli miyim?
Dememelisin de.

Kadın kendi işini ne zaman yapıyor ki? Benim de bir kızım bir gelinim var…ikisine de gerekmedikçe gitmem…özlerseniz siz gelin diyorum…ikisi de çok saygılı sağolsunlar…kız yada gelin olarak ayırım yapmam…Ama kimseye de iş yapamam…kendi evimi çekip çevireyim kocama bakayım bu yaşta yeter…geldiklerin de istedikleri yemekleri hazırlar sofra açarım…sık sık maddi olarak desteklerim ve iyi geçinirim bu kadar…

Back