Kayin valide ile aramizda gecen tartişma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle basit sebeplerden bende kayınvalidem anlaşamadım.Doktora gitseydim belki bana panik atak teşhisi koyardı.Hayati insanlara zehir etmeye gerek yok.

Gelme görme ne demek ya bence gayette takılman mantıklı. Ben olsam ya gitmem ya da kaynina de senin hatrin için geliyorum diye.

Böyle basit sebeplerden bende kayınvalidem anlaşamadım.Doktora gitseydim belki bana panik atak teşhisi koyardı.Hayati insanlara zehir etmeye gerek yok.
Bilemedim ben umursamam yok görümce yok kaynana ne giydi diye
Bize gelirken bunu giydi ona bunu giydi diye
Ama özellikle sorulunca aklına daha faza gelmiştir diyorum kısaca
Birde her durumda mesafe candır diyorum yine de

Yahu bide aramışsın şaka gibi ya. Demek ki ne kadar yaranız varmış gocunmuşsunuz. Stadü farkını çok merak ettim şimdi. Madem bu kadar gocundunuz zamanında eğitim alsaydınız ya?

Bacim bana bildigim yerden anlqt. Ahiret okulu ne ?
Okuduguyla yada yaptığı meslekle çelişen ters düşen bir insan daha!!
Kendisi belli ki kayınvalide ile aynı kültürden aynı mahallede belki aynı köydendir belki de akraba, kadın da özenli giyinmemis akıl edememiş, anladığım kadarıyla şimdi ki gelin farklı kültürden yabancılar kadıncagiz da oğlunu küçük düşürmemek icin özenmiştir, köylü kadının ozenmeye güzel giyinmeye hakkı yokmuş ama konu sahibine göre

trajikomik. Nasil bi tepki bekliyodun acaba kayinvalidenden. Gayette yerinde tepkiler vermiş. Kaynana bu boru mu otur düşün şimdi napcam diye. Bence kadın seni kapıdan içeri almaz söyliyim ben sana.

Üf ne fesatsınız ya. Hele de böyle bi konuda daha burdan başladıysanız siz daha çok haset beslersiniz. Yazık bide kuran hocasıymışsınız.. İyilik, hoşgörü, kul hakkı yok mu o kitapta?
Hangimizin tarzı 4 yıl öncekiyle aynı ki? İlla bi değişim olabilir. Giyim tarzı, fikirler zamanla değişebilir. Etrafımda böyle fesat insanlar olsun istemem ya çok itici.

Yok bence hoca değil yani kadrolu degil vs fahri olabilir yoksa ne münasebet bende eğitim aldım hocayım derdi ama ahiret okulu falan dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…