- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun sizde tamamen dunurlerin karşısına hemde tanışma da oyalı yazma ile git ne demek. Günlük evde takılır öyle birşey kapaliysaniz. Güzel şıkır şıkır elbise almış demenizden niyetiniz belli olmuş zaten. Kızcağız gelmeden s.dik yaristirmaya başlanmış.İki hafta sonra eltimi görmeye gideceğiz ilk tanışma. Kayın validem aldigi kıyafetleri gosterdi. Gusel şıkır şıkır hic ama hiç sorgulamadim. Taki uzerine ya şal takarim yada eşarp dedi, bende anne o senin yaşına abes olur başörtü takarsın oyali daha güzel olur dedim neyim eksik benim başörtü (yazma) ayip olur dedi. İnanin anlamadım çok birşey ertesi gun aklima dank etti. Bu kadin benim istemem olsun ilk tanişmam olsun gelip şalvar ve her hangi kıyafetleri ile geldi giydiği kıyafete takılmıyor um kesinlikle başörtü onlara ayip ama bizde ayip olmadi. Çünkü onlar elit insanlar kız öğretmen. Simdi benim ailemi değersiz görmemiş mi. Cok zoruma gittti. İcimde bunu cok buyuttum. Aramakta buldum çareyi soyledim bizim eksiğimiz neysi dedim. Bana bir başladı bagirmaya yazıklar olsun ben size şunu yaptim bunu yaptim onlar garip uzakta olacaklar. Kiskanç fesat haset. Cekemiyorsan gelme görme. Bana o kadar agir laf ettiki inanin arama bn nasıl mesafe koyacağım kaynim cok iyi biri Allah bin kere razi olsun bir yanlışini gormedim. Ama bu kaynanamin yaptiklari çizgiyi asto cok bağırdı bana. Esimi cok seviyorum onuda uzmek istemiyorum. Bana saygi duyuyor. Ama içten ice ardmizda uzaklaşma oluyor oda benim yuzumden. Önümüz bayram. Ne yapmaliyim bana akil verir misiniz ablalarim kardeşlerim siz olsanız eltinizi görmeye gider miydiniz? Onun bir suçu yok. Ama gormek dahi istemiyorum kaynanam ve akrabalarini siz olsaniz böyle hakaretler karşısında affeder miydiniz
Belki sizin aileyi daha yakin gordu?Bize ayip olmadı onlara nite ayip
Kuran kursu hocasiyim ama şuan evdeyim çocuk bakıyorumBisey sorucam konu sajhibi sakin yanlis anlama. Sen ne mezunusun, calisiyo musun?
Bu açıdan hic bakmadımBelki sizin aileyi daha yakin gordu?
Universite mezunu mu oluyosun 4 yillik?Kuran kursu hocasiyim ama şuan evdeyim çocuk bakıyorum
İlk tanışma lea bana abartılı geldi isterse abiyeyle gitsin. Bana ayip olur diyip kendi bizee öyle gelmesi beni kiranBen şu kısmı anlamadım esarp neden kv yaşına uymasin yazma mi takabilirler sadece insanların tarzları da değişebilir ki öyle değil mi güzelce giyinin gidin
Ohooo ho boşa konuşuyoruz aynı cümleyi kuruyorsanBize ayip olmadı onlara nite ayip
Hayır değilim ahiret okulu mezunuyum. Hafizim Arapça tefsir akait fikihUniversite mezunu mu oluyosun 4 yillik?
4 yıl olmuş 4 yıl unutun gitsin daha düğünü var takısı var kafayı yersiniz ona bunu taktı bana bunu taktı diyeİlk tanışma lea bana abartılı geldi isterse abiyeyle gitsin. Bana ayip olur diyip kendi bizee öyle gelmesi beni kiran
Konu sahibi abartmış.
İşte o durumun bir nedenide sürekli gelinip gidilip iç içe olmasıBen olsam teyzenin yerinde geline mesafe koyarım,kavgayı çıkaran gelin,ne münasebet hesap soracak be isterse giyer
Bence bak. Hani okumus etmis bunlar bizden farkli deyip gunluk koyde giydigi kiyafetlerle gitmeye utanmis olabilir. Sizin aileyi daha kendine denk goruyo olabilir. Sizin aileyi daha kendine yakin goruyor olabilir. Hersey olabilir yani. Biraz fazla tepki vermissin bence. Sizden asagida diyiliz biz de biliriz giyinmesini. Biz de biliriz kokoşlugu demek istemis bile olabilir.Bu açıdan hic bakmadım
Bacim bana bildigim yerden anlqt. Ahiret okulu ne ?Hayır değilim ahiret okulu mezunuyum. Hafizim Arapça tefsir akait fikih
Yok bence görünce yine gelir,eltiye gidince şok olur bi bakmış başörtülü kaynana dünyası başına yıkılırİşte o durumun bir nedenide sürekli gelinip gidilip iç içe olması
Aralarında en az bir mahalle olsa çok görüşülmese kadın nereden bilecek kayınvalidem neyi giydi neyi giymedi
Tanışılmaya gittiğinde kadın giyinip çıkacak konu sahibi kendisine özellikle sorulmadığı için aklına gelmeyecek belki bu konu