- 15 Şubat 2013
- 24.312
- 91.279
Konu silmek yasak. Hem ban gelir hem konu geri gelir. Bosa sildin.Sildim bitti. Konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu silmek yasak. Hem ban gelir hem konu geri gelir. Bosa sildin.Sildim bitti. Konu
Sen öyle san. Bizden kurtulmak o kadar kolay mı.Sildim bitti. Konu
İstediği cevapları alamayınca puff olup uctuKonu silmek yasak. Hem ban gelir hem konu geri gelir. Bosa sildin.
Ahirete ucmasin daİstediği cevapları alamayınca puff olup uctu
Gece gece iyi güldürdünAhirete ucmasinda
Ben burda bu olayi dert ederek yazdim buyuklerimden tavsiye icin neden bu kadar kötüsünüz anlamış degilim. Bu saatte insani dert uyutmaz peki ya siz ? Dalga gecmek icin mi ayaktasinizSen öyle san. Bizden kurtulmak o kadar kolay mı.
Pardon ne suçu ne hareketi. Yazdığım birseyin kalmasini istemedim yazik cidden kirli düşüncelerinizeAma kaç yaşında insanlarız, kimse bizi pohpohlamayınca "küstüm, oynamıyorum" oldu mu şimdi? Akfhjskwl sonuçlarına katlamayacağınız hareketler yapmayacaksınız o zaman
Belkide ona gore hareket etmisimdir belki özür dilemesi midir kim bilirİstediği cevapları alamayınca puff olup uctu
Eğitim alan insan karşısında kinin öğretmen olmasından gocunmaz .Ne saçma bir yorum bu yaa egitim almadiğimi nerden çıkarttiniz.
Hayır değilim ahiret okulu mezunuyum. Hafizim Arapça tefsir akait fikih
Orada duracaksınız, kirli düşünce benimki degil sizinki oluyor, zira daha görmediği eltisini kıskanıp kavga çıkaran ben değilim, sizsiniz!Pardon ne suçu ne hareketi. Yazdığım birseyin kalmasini istemedim yazik cidden kirli düşüncelerinize
Engelledim bitti. SeniSildim bitti. Konu
Yok canım bir kaç yıl Kur'an Kursunda okuyorsun parasız ders veriyorsun. Evlenip çocuğun olunca git kocanla ilgilen deyip seni çağırmıyorlarUniversite mezunu mu oluyosun 4 yillik?
Hayır değilim ahiret okulu mezunuyum. Hafizim Arapça tefsir akait fikih
Şal, esarp, basortu, yazma bunlarin arasinda ne fark var?
Şal, esarp, basortu, yazma bunlarin arasinda ne fark var?
Madem kedinizi bu yönde geliştirmişsiniz. Size bu davranış hiç yakışmamış. Bir kere kayınvalideniz nasil giyinmek istiyorsa giyinir bu sizi rahatsız etmemeli. Konuyu fazla içselleştirmişsiniz. Daha görmediğiniz, tanımadığınız eltinizle kıyas yapıyorsunuz. Belliki bazı kompleklsleriniz var.Hayır değilim ahiret okulu mezunuyum. Hafizim Arapça tefsir akait fikih