- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Kizim esarp basortu hepsi ayni sey hadi yazma oyali oluyo da kalani nasi farkli olabilir ?
Ben sana anlatayım diyorum sonra niyeyese vazgeçiyorum fkljgkdj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizim esarp basortu hepsi ayni sey hadi yazma oyali oluyo da kalani nasi farkli olabilir ?
Kumas mi farkli anlat kiz acuk bxvxvxvvzBen sana anlatayım diyorum sonra niyeyese vazgeçiyorum fkljgkdj
Şal dikdörtgen,eşarp kare,yazma/tülbent ince pamukluKumas mi farkli anlat kiz acuk bxvxvxvvz
Kumaş vs farklı değil de kullanım alanları farklı.Kumas mi farkli anlat kiz acuk bxvxvxvvz
Tesekkurler ne guzel anlatmissin.Kumaş vs farklı değil de kullanım alanları farklı.
Eşarp en resmi olanı, genelde ağır ortamlarda düğün, organizayson, misafirlik vs. gibi alanlarda özellikle yaş ortalaması daya yüksek olanlar tarafından tercih ediliyor.
Şal daha günlük, dışarıya çarşı pazara giderken özellikle genç kesim tarafından daha çok tercih ediliyor. Tabi şal takmayı sevenler yukarıda eşarp için bahsettiğim organizasyonlarda daha kaliteli şalları da tercih edebiliyor.
Yazma/tülbent ise ev içinde günlük kullanım içindir. Büyük yerlerde, şehirlerde bayanlar genelde bunu dışarıda takmayı tercih etmezler. Ama yaşlı insanlar pek önemsemeyebilri.
Şey gibi düşünebilirsiniz kumaş pantolon, kot pantolon ve tayt/eşofman.
Hepsi aynı formda ama kullanım alanları farklıdır :)
Sevgiler.
Tesekkurler valla bilmiyodum ben saniyorun hepsi aynjŞal dikdörtgen,eşarp kare,yazma/tülbent ince pamuklu
Başörtü hepsinin genel adı. Başı örten herhangi Bi örtü.Kizim esarp basortu hepsi ayni sey hadi yazma oyali oluyo da kalani nasi farkli olabilir ?
Herkes seferber olmuş.Tesekkurler valla bilmiyodum ben saniyorun hepsi aynj
Egitim ogretim seferberligi kk da. Cahali goren acidi geldi. JxhxhhxHerkes seferber olmuş.
bizde sizin gibilere Allah kitap bilen derler (tabiki yanlış tabir inanan herkes biliyor)Hayır değilim ahiret okulu mezunuyum. Hafizim Arapça tefsir akait fikih
Ne işine yarayacaksa bu bilgi.Egitim ogretim seferberligi kk da. Cahali goren acidi geldi. Jxhxhhx