Kayin valide ile aramizda gecen tartişma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun sizde tamamen dunurlerin karşısına hemde tanışma da oyalı yazma ile git ne demek. Günlük evde takılır öyle birşey kapaliysaniz. Güzel şıkır şıkır elbise almış demenizden niyetiniz belli olmuş zaten. Kızcağız gelmeden s.dik yaristirmaya başlanmış.

hic yorum yapmicaktiniz. Kayinvalide konusmasini bilmeyen biri durumu toparlayamamiş sizde politik ve akılli hareket etmeden kendinizle kiyas ettmişsiniz. Malesef en ufak durumda buyuk eltiler kiskandi deyiverirler hemen. Hic bir zaman kiskansaniz dahi belli etmiceksiniz. Kayinvalidenizle mesafeli eltiye guleryuzlu ve iyimser davranin. Taa ki aileye girene kadar. Sonra ona da mesafe koyarsiniz. Eltiniz iyi ciksa bile kayinvalider iki gelin arasini batiriyorlar genelde. Kendinzie donun bakimli olun şık olun ve kendinze guvenin herzaman oyle giidn gidilecekse illaki.. isteme degilsede gitmeyin

Ben şu kısmı anlamadım esarp neden kv yaşına uymasin yazma mi takabilirler sadece insanların tarzları da değişebilir ki öyle değil mi güzelce giyinin gidin

Ben şu kısmı anlamadım esarp neden kv yaşına uymasin yazma mi takabilirler sadece insanların tarzları da değişebilir ki öyle değil mi güzelce giyinin gidin
İlk tanışma lea bana abartılı geldi isterse abiyeyle gitsin. Bana ayip olur diyip kendi bizee öyle gelmesi beni kiran

Konu sahibi abartmış.

Ben olsam teyzenin yerinde geline mesafe koyarım,kavgayı çıkaran gelin,ne münasebet hesap soracak be isterse giyer
İşte o durumun bir nedenide sürekli gelinip gidilip iç içe olması
Aralarında en az bir mahalle olsa çok görüşülmese kadın nereden bilecek kayınvalidem neyi giydi neyi giymedi
Tanışılmaya gittiğinde kadın giyinip çıkacak konu sahibi kendisine özellikle sorulmadığı için aklına gelmeyecek belki bu konu

Bu açıdan hic bakmadım
Bence bak. Hani okumus etmis bunlar bizden farkli deyip gunluk koyde giydigi kiyafetlerle gitmeye utanmis olabilir. Sizin aileyi daha kendine denk goruyo olabilir. Sizin aileyi daha kendine yakin goruyor olabilir. Hersey olabilir yani. Biraz fazla tepki vermissin bence. Sizden asagida diyiliz biz de biliriz giyinmesini. Biz de biliriz kokoşlugu demek istemis bile olabilir.

Yok bence görünce yine gelir,eltiye gidince şok olur bi bakmış başörtülü kaynana dünyası başına yıkılır

Insanlar seneler icerisinde gelişebilir, değişebilir. Sizin tanışmamıza oyalı yazma ile gelmiştir, sonra bir akrabasi, bir komşusu öyle giyindi diye özenmiş bu sefer şal takmak istiyor olabilir. Bir dizide görmüştür belki heves etmiştir. Kadına direkt o senin yaşına olmaz deyip hevesini kırmanız bana göre yanlış.
Ayrıca seneler önce size yapilanin birebir aynisi yapilacak diye beklemeniz de bencilce.
Kavgayı siz başlatmışsınız, duyduklarınıza siz katlanmalısınız. Eşinizi de bence annesine karşı doldurmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…