Kayin valide ile aramizda gecen tartişma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Köylü kadını ne demek? Herkesin her koşulda nerede yaşarsa yaşasın fikirleri,giyim tarzı,duyguları değişebilir. Anlık bir hevese girmişte olabilir. Sizin eltinizi kıskanıp ve kendi kendinize komplekse girip (onun öğretmen olmasını kafanıza takmışsınız belli) kadını aramanız yanlış. Onunda size bağırıp çağırması yanlış. Sizin gitmeniz lazım en azından kıskandığınızı eltinize ve kaynınıza belli etmeyin baştan kötü olmaya gerek yok.

Siz böyle her şeyi kişisel algilarsaniz çok kirilirsiniz.
Ben pek sizi haklı bulamadım.
4 yıl az bir süre değil insanlar değişir.
Ayrıca ilk çocukta yapılan acemilikler genelde diğer çocuklarda yapılmaz.
Belki o zaman düşünemedi aklı o kadarına erdi.
Yani bu sizin ve ailenizin değersiz olduğu anlamına gelmez ki ?

Başta haddinizi siz aşmışsiniz ne giyerse giysin kocaman kadın size mi soracak.Maalesef kimse eşit olmuyor çocuğuna o konuda haklısınız.

Mesafe koyun kayınvalideye
Ben olsam onla beraber elti görmeyene gitmem isteme falan değilse
Hiç bir işine karışmam ve yardımcı olmam
Ama elti ve kaynının bir suçu yok onların durumdan haberi bile yok
Onlarla güzel bir başlangıç yapın araya nifak sokmayın.
Baktınız anlaşamıyorsunuz onlarada mesafe koyarsınız.

Kız niye öyle dedin şimdi
Allah seni
öğretmeni niye gomdun ? Kavga mı edelim senle

Yok öğretmenleri çok severim saygı duyarım ben de memurum keşke öğretmen olabilsem, demek istediğim birinin bana o memur tabi elit demesi için beni kendinden aşağı gören biri olması gerekir e böyle görünce de kayınvalide de öyle görünce neden gönül koymuş onu anlamadım :)

Aynen ben mesela hatırlamam ne giydiklerini,eltimi de görmeye gitsek kaynanamı iyice süslerim falan

Yeni eltiye ozenmis evet belki elti ogretmen diye kaynanan kendinden ustun goruyodur olamaz mi? Bence ogretmen gelin heyecan yaratmis kv de. Senin bozuldugun bu.

Kabul etmese de içten içe o da eltisini ve ona yapılan muameleyi kıskanmış

Anladım ben senin ne demek istediğini şaka yaptım zaten. Ailede çok fazla okuyan olmayinca biraz olabiliyor o durum.bizim ailmizde öğretmenlik çok sıradan bir meslekken eşimin ailesinde çok waaw bir olaydir. O yüzden ne demek istediğini anladım

Senin yerinde olsaydım ben olsam bencede eşarp falan tak beni görmeye gelirken komşuya gelir gibi gelmiştin özen biraz derdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…