Ben bulmuyorum kendilerinin öyle olduğunu düşünüyorum. Kimse icin kendimi degistiremem. Kimsede benim icin değişmesin.Öğretmeni elit bulduğunuza göre baya statü farkı var aranızda, kaynana da bunu kabullenmiş, eğitim alın derim yoksa çok ezilirsiniz
4 yil oluyor.köylü kadini. BuSiz me kadar oldunuz evleneli. Fikri değişmiş olabilir. Yani daha farklı giyinmek istemiştir. Sizin arayıp bizim değerimiz yok muydu falan demenize onun da bağırmasına hiç gerek yokmuş
Bence gidin birsürü insan gidecekmiş kalabalıkta kaynar küslük falan kalmaz,aile içinde ne zamana kadar küs kalabilirsiniz ki eşinizi yalnız bırakmayın derim,eşarp konusuna gelince ben sizi ve ailenizi önemsemediğini sanmıyorum,insanlar değişir çevresinde görür giyinmeyi öğrenir,o zaman öyle denk gelmiştirİki hafta sonra eltimi görmeye gideceğiz ilk tanışma. Kayın validem aldigi kıyafetleri gosterdi. Gusel şıkır şıkır hic ama hiç sorgulamadim. Taki uzerine ya şal takarim yada eşarp dedi, bende anne o senin yaşına abes olur başörtü takarsın oyali daha güzel olur dedim neyim eksik benim başörtü (yazma) ayip olur dedi. İnanin anlamadım çok birşey ertesi gun aklima dank etti. Bu kadin benim istemem olsun ilk tanişmam olsun gelip şalvar ve her hangi kıyafetleri ile geldi giydiği kıyafete takılmıyor um kesinlikle başörtü onlara ayip ama bizde ayip olmadi. Çünkü onlar elit insanlar kız öğretmen. Simdi benim ailemi değersiz görmemiş mi. Cok zoruma gittti. İcimde bunu cok buyuttum. Aramakta buldum çareyi soyledim bizim eksiğimiz neysi dedim. Bana bir başladı bagirmaya yazıklar olsun ben size şunu yaptim bunu yaptim onlar garip uzakta olacaklar. Kiskanç fesat haset. Cekemiyorsan gelme görme. Bana o kadar agir laf ettiki inanin arama bn nasıl mesafe koyacağım kaynim cok iyi biri Allah bin kere razi olsun bir yanlışini gormedim. Ama bu kaynanamin yaptiklari çizgiyi asto cok bağırdı bana. Esimi cok seviyorum onuda uzmek istemiyorum. Bana saygi duyuyor. Ama içten ice ardmizda uzaklaşma oluyor oda benim yuzumden. Önümüz bayram. Ne yapmaliyim bana akil verir misiniz ablalarim kardeşlerim siz olsanız eltinizi görmeye gider miydiniz? Onun bir suçu yok. Ama gormek dahi istemiyorum kaynanam ve akrabalarini
Yanımızda oturuyorlar uzak degillerBence gitmen gerekir. Eltin farklı yorumlayabilir, kaynın alınabilir. Kayınvalidenle arana mesafe koy eşine bahset durumu o seni anlasa yeter zaten. Ayrıca yeni gelininiz uzak bir yerde oturuyorsa daha farklı kültürden olan ailelerse bencede kıyafetine dikkat etmesi lazım. Bence siz çok takmayın başta çok bir şey yokmuş aslında ben öyle saygısızlık gibi yorumlamadım pek ama keşke kv o kadar çıkışmasaymış
Normalde hiç düğünde bayramda şal eşarp falan takmıyor da birden bire eltiyi görmeye gideceği zaman mı çıktı bu piyasaya4 yil oluyor.köylü kadini. Bu
Sen fazla kisisellestirmissin olayı. Dün ile bugün bir mi ? Sizin zamanınızda öyle düşünmüş şimdi böyle. Ya da sizin düğünden sonra biri uyarmıştır aklında kalmıştır.İki hafta sonra eltimi görmeye gideceğiz ilk tanışma. Kayın validem aldigi kıyafetleri gosterdi. Gusel şıkır şıkır hic ama hiç sorgulamadim. Taki uzerine ya şal takarim yada eşarp dedi, bende anne o senin yaşına abes olur başörtü takarsın oyali daha güzel olur dedim neyim eksik benim başörtü (yazma) ayip olur dedi. İnanin anlamadım çok birşey ertesi gun aklima dank etti. Bu kadin benim istemem olsun ilk tanişmam olsun gelip şalvar ve her hangi kıyafetleri ile geldi giydiği kıyafete takılmıyor um kesinlikle başörtü onlara ayip ama bizde ayip olmadi. Çünkü onlar elit insanlar kız öğretmen. Simdi benim ailemi değersiz görmemiş mi. Cok zoruma gittti. İcimde bunu cok buyuttum. Aramakta buldum çareyi soyledim bizim eksiğimiz neysi dedim. Bana bir başladı bagirmaya yazıklar olsun ben size şunu yaptim bunu yaptim onlar garip uzakta olacaklar. Kiskanç fesat haset. Cekemiyorsan gelme görme. Bana o kadar agir laf ettiki inanin arama bn nasıl mesafe koyacağım kaynim cok iyi biri Allah bin kere razi olsun bir yanlışini gormedim. Ama bu kaynanamin yaptiklari çizgiyi asto cok bağırdı bana. Esimi cok seviyorum onuda uzmek istemiyorum. Bana saygi duyuyor. Ama içten ice ardmizda uzaklaşma oluyor oda benim yuzumden. Önümüz bayram. Ne yapmaliyim bana akil verir misiniz ablalarim kardeşlerim siz olsanız eltinizi görmeye gider miydiniz? Onun bir suçu yok. Ama gormek dahi istemiyorum kaynanam ve akrabalarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?