Kayin valide ile aramizda gecen tartişma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazma evde takıyoruz ya namaz kılarken falan günlük,kv de eşarp takmak istemiş dışarda genç kızların taktığı gibi öyle anlatayım,ne güzel bence süslensin taksın derdim ben olsam
Eşarbı sadece genç kızlar mi takıyor ? Kız istemeye gidiyor biraz özenmesi lazım kayınvalidenin.

Yahu saçmalamayın.Bunun için mesafe mi koyulur.Gozunuzu seveyim hayatı zorlastirmayin.Esarp yazma yüzünden belki sonra barisacaklar.Unutup gidilecek bir olay.

Eşarbı sadece genç kızlar mi takıyor ? Kız istemeye gidiyor biraz özenmesi lazım kayınvalidenin.
Yok herkes takabilir şal eşarp benim annem de takıyor devamlı,ama yöresel kadınlar genelde yazmayla rahat ediyor ama bu teyze özenmiş bence yazık kızacak bişey yok aslında üzüldüm

Şal, esarp, basortu, yazma bunlarin arasinda ne fark var?
Yazma günlük ev içinde, yakın yerlerde bakkala markete ya da komşuya giderken takılıyor şu oyalı olanlardan. Eşarp daha özen isteyen yerlerde takılıyor, şal da son zamanlarda çıkan ve eşarba nazaran daha süslü kapalıların kullandığı bir şey. Ay umarım doğru kelimeleri seçmişimdir

Yahu saçmalamayın.Bunun için mesafe mi koyulur.Gozunuzu seveyim hayatı zorlastirmayin.Esarp yazma yüzünden belki sonra barisacaklar.Unutup gidilecek bir olay.
Katılıyorum her fikir ayrılığında tartışmada mesafe de konmaz annemizle de tartışıyoruz hemen küsüyor muyuz,

Eşarp olayı için değil kadının sonradan söyledikleri için mesafe koyacak
Görüldüğü gibi sürekli iç içe olmak patlıyor bir yerde

Sagol cok da kafam basmadi sal takmis basortu takmis. Sonucta kafayi kapatiyo derdi nedir cozemedim ilk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…