- 26 Eylül 2008
- 293
- 51
- 318
- Konu Sahibi herseyyalan
-
"senin yerine yüzlerce kadın koyarım ama annemin yerine koyamam" korkunç bir cümle bence. Eşim bana bu lafı etse en acilinden boşanma davası açardım.
Bütün sorun burda işte dengeyi sağlayamayan bir eş benim eşimde öyle kayınpederim vefat etmiş hala annem yanlız kaldı der durur... Bizim bir aile oldugumuz unutulur anneler malesef erkek evladından ayıramıyor ama gel gor kı kızlarının evıne sureklı kaynanası gıtse ona uzulur vah vah eder kızımn rahatı kalmadı dıye boyle bencıl yaratıklar işte....
Tabii canım onları ki evlatt biz evlat değiliz kii..
Biz el kızıyızz bize herşey mübahh
Hakediyoruz zaten bizin annemiz yok sankii bizde anne evladı değiliz..
Zaten kendi oğulları da normalde kıymetli değildir
Ne zamanki evlenir bi de mutlu olur onu çok seven önemseyen her deidğini yapan mutlu eden bir karısı olur bu evlat kıymete biner.. tadından yenmez..
Üfff kaynanam aklıma geldi bak şimdi mutluluk hormonu salgılamam lazım orucumda tatlıda yiyemem
Kadın aklıma geldim mii böyle saçım bile diken diken oluyo o derece
Bütün sorun burda işte dengeyi sağlayamayan bir eş benim eşimde öyle kayınpederim vefat etmiş hala annem yanlız kaldı der durur... Bizim bir aile oldugumuz unutulur anneler malesef erkek evladından ayıramıyor ama gel gor kı kızlarının evıne sureklı kaynanası gıtse ona uzulur vah vah eder kızımn rahatı kalmadı dıye boyle bencıl yaratıklar işte....
ben anlayamıyorum bu erkekler neden beyinleri yokmuş gibi davranıyorlar neden kim nereye çekerse oraya gidiyorlar ve bir kayınvalide neden kıskanır gelinini?????
canım tek sorun kayınvalidenin kıskançlığı zamanında oğlunun seninle evlenmesini istememiş ama oğlu seni seçmiş o da bunun öcünü alıyor ve oğlunu bir seçime itmeye çalışıyor ve emin ol bunun içinde tüm tecrübelerini kullanırlar hırslı kadından korkacaksın arkadaş. Boşanma kararını kesin aldın mı peki
çok yazık ya nasıl oluyorda içi rahat oluyor bir annenin
oluyor valla oğlunun mutlu olmasını istiyor ben senin mutluluğunu istiyorum diyor ama benle olmasını istemiyor sanki beni mutsuz edince oğlu mutlu olabilecekmiş gibi ...evliliğimiz süresince bu zihniyetle gitti hep
bende aynıderttenim aynen arkadaşım katılıyorum sana madem öyle evlenmeyip anneleriyle kalsalarmış ne diye bizim hayatımızı mahvediyolar allahlarından bulurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?