- 4 Nisan 2024
- 480
- 479
- 18
- 27
- Konu Sahibi ronesans123
Canım benim yaşayan bilir sadeceTeşekkür ederim güzel yorumunuz için Anlatmak istediğimi anlayan birini görmek mutlu etti. Diğer arkadaşlar konuyu farklı noktalarsan yorumlamış birşey diyemem fakat gerçekten siz beni en iyi anlayan ve yazan kişi oldunuz teşekkür ederim. Mesafe iyidir. Beklenti insanı üzüyor. İstemsizce bir beklentiye girdim hata ettim. O eşimin annesi benim değil. Ama şunu belirtmeliyim ben kayınvalide olsam oğluma nasıl davranıyorsam gelinime aynı o özenle yaklaşırdım. Biri can öteki patlıcan muamelesi yapmazdım. Bütün olay burda kilitli.
kv dem kendi kzıının regl ağrısını bile öldü bayıldı acile götürdük diye anlatır başında bekler böyle ölümcül vaka gibi benim bir yerim ağrısın hiç bakmaz bile.
Herkes kendi evladına ana,herkesin yavrusu kendine.
bende senin gibiydim ne kv demden ne kp den gerçek bir sevgi samimiyet görmedim kendi evlatlarına gösterdiklerinin zerresini bile başlarda biraz şov yapıyolardı yalandan samimiyetsizce çok kısa hemen ilk 2 ay filan sonra varsa yoksa kendi çocukları.
en ufak bişey de de dışlanırsın direkt.
Mesela çalışma konusundan bile bi onun oğlu çalıştı yoruldu uykusuz kaldı halbuki benim çalışma saatlerim daha uzun.
Onlarda kaldığımızda beni kaldırıyor bazen oğlumu elleme uyusun çalışıyor diyor
El gibi gören el gibi kalsın çek kendini sayıgısız da davranma içli dışlı da olma eskiden saatlerce konuşurduk öyle bi çektim ki kendimi 2 dk telefonda konuşamıyoruz bile ne diyeceğini bilemiyor kem küm on kere napıyosun diye aradım diyip duruyor.
Soğuk mesafeli ol ama saygılı da.