• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve kızları

İstisnalar tabiki vardır ama genel olarak eşin ailesiyle arasıra gerektikçe ve özel günlerde görüşmek en güzeli, çünkü sizin olayda olduğu gibi bir yerden sonra mesafeli durulmazsa her konuda müdahale etmeye karışmaya başlıyorlar. Yetişkin insanlarsınız her gel dediklerinde gitmeme hakkınız varken bunu anlayışlı karşılamayıp ergen gibi triplere girip gününüzü burnunuzdan getiriyorlarsa artık mesafe koyarsınız rahat edersiniz.
Kesinlikle müdahale artmaya başladı.. Birde görümce vakası görümceler çok burunlarını sokuyorlar

olması gereken babanız eve geçtiğinde geçmiş olsuna gelmeleriydi. siz buna değil de gitmediğiniz için bozulmalarına takılmışsınız.

öncelikli soru onlar neden dünürlerini ziyaret etmediler olmalı..
Yok benle hastaneye geldiler ama eve görmeye bir hafta sonra geldiler..

Merhaba arkadaşlar
Benimde iki aya yakındır derdim var.
Kayınvalidemle çok iyiydik taki iki ay önceye kadar. Babam ameliyat olmuştu olduğu hastaneye gitmiştik ertesi günde eve geçti. Eve geçtiği gün kayınvalidem ler piknik ayarladılar ben ve eşim babamlara gittik pikniğe gidemedik. İki gün sonra kayınvalideme gittik içeri girmemiz 5 dkka geçmeden "siz bizle hiçbirşey yapmıyorsunuz" ded.ben ve eşim "hastaneden yeni geldi babam nasıl pikniğe gelelim" dedik ne olacaktı ertesi gün giderdiniz dedi kayınvalidem .. Görümcemdem de oradaydı " anne bir kere gelmedik diye diğer bütün şeyleri sildi. Ve aynısı kızlarının başına gelse giderler miydi" dedim, görümcem haklı gördü beni ama ben kırılmıştım hasta olan babam kayınvalidem de bizim onla gezmemizi bekliyor.. Neyse daha sonra bayram yaklaşmaya yakın amcamın eşi kamp yapalım dedi bende eşime söyledim bayram da böyle böyle plan var annenler ne der dedim. Eşimde biz kurban kesmiyoruz arabamız da yok fırsatı değerlendirip gideriz bişey olmaz dedi.. Neyse gittik geldik 3. Günü kayınvalideme geçtik görmeye kimse yok küçük görümcem orda eşime demediğini bırakmadı ben ağzıma bir çay sürmeden kalktım.. Bir baktım görümceleirm bana tavırlı zaten ortanca görümcem hiç sevmez beni.. Ben suçluymusum gibi hepsi bana tavır aldı.. Geçen gün pikniğe gitmişler kayınvalidem, kızları, iki görümcesi, görümcesinin gelini beni çağırmadılar çok zoruma gitti o akşam da kayınvalideme gidecektim gitmedim çünkü kayınvalidem büyük olarak beni orda tek bırakıp gitmeyecekdi.. O gündür bugündür gidesim gelmiyor.. Şu zamana kadar hiç saygısızlığım olmadı ama ortanca görümcemin Hayatıma müdahalesi bu son olanlar beni bıktırdı..
Siz söyleyin ne yapayım?
Aslinda sizin tavır yapmanız lazım pikniğe gidilmek zamani mi sizin için babanız o durumdayken valla iki ayda bir gidiyorum kafam rahat

Babam ameliyat olacak ve beni piknige cagiracaklar, gitmedim diye tavir alacaklar? 3uncu dunya savaşi cikaririm. Babam ameliyatliyken degil piknik, eve bile gitmek istemem. Hele o haldeyken kimsenin tribini cekemem, bayramlik agzimi acarimm

Kıyamam yolunbaşındasın üzülüyorsun falan :KK19: ben de oyleyfim gerci. Benim ıkı görümce vardı küçüğü şirretti. Uzun sure idareettim. Baktım ki idare etmek çözüm degil mesafe koydum. Kızılca kıyamet koptu. Onca çirkinlik yaptılar eşimi bile benim için yoklar artık diyecek noktaya getirdiler.
Asla alttan alma elini versen kolunu kapıyor bu tipler.

Ben olsam pikniğe niye çağırmadılar diye sorun etmem. Sen kendi hayatına bak. Koloni gibi herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. Onlar son piknikte bilerek çağırmamışlar seni, sen üzül diye. Başarmışlar da. Ben olsam benden ırak olsunlarda ne yaparlarsa yapsınlar derim.

Hiçbir şey yokmuş gibi davran, davran ki emellerine ulaşmasınlar.

Babam ameliyat olacak ve beni piknige cagiracaklar, gitmedim diye tavir alacaklar? 3uncu dunya savaşi cikaririm. Babam ameliyatliyken degil piknik, eve bile gitmek istemem. Hele o haldeyken kimsenin tribini cekemem, bayramlik agzimi acarimm
Bende onun kırgınlığını yaşıyorum ve eşime hălă bunu söylüyorum çok ağrıma gitmişti

Kıyamam yolunbaşındasın üzülüyorsun falan :KK19: ben de oyleyfim gerci. Benim ıkı görümce vardı küçüğü şirretti. Uzun sure idareettim. Baktım ki idare etmek çözüm degil mesafe koydum. Kızılca kıyamet koptu. Onca çirkinlik yaptılar eşimi bile benim için yoklar artık diyecek noktaya getirdiler.
Asla alttan alma elini versen kolunu kapıyor bu tipler.
3 yıldır bende ortanca görümceyi çekiyorum 😂 geçen gün eşimin yanında Bn yokken bna laf atarak bişeyler demiş, eşimde artık dayanamamış ağzına geleni söylemiş..3 yıldır görümceme mesafeliym ama takmış bana 😂

Ben olsam pikniğe niye çağırmadılar diye sorun etmem. Sen kendi hayatına bak. Koloni gibi herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. Onlar son piknikte bilerek çağırmamışlar seni, sen üzül diye. Başarmışlar da. Ben olsam benden ırak olsunlarda ne yaparlarsa yapsınlar derim.

Hiçbir şey yokmuş gibi davran, davran ki emellerine ulaşmasınlar.
Doğru söylüyorsun, bende onlar yokmuş gibi yaşamaya başladım kaç haftadır

Back
X