• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve kızları

Zarifkadinnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
213
141
23
Merhaba arkadaşlar
Benimde iki aya yakındır derdim var.
Kayınvalidemle çok iyiydik taki iki ay önceye kadar. Babam ameliyat olmuştu olduğu hastaneye gitmiştik ertesi günde eve geçti. Eve geçtiği gün kayınvalidem ler piknik ayarladılar ben ve eşim babamlara gittik pikniğe gidemedik. İki gün sonra kayınvalideme gittik içeri girmemiz 5 dkka geçmeden "siz bizle hiçbirşey yapmıyorsunuz" ded.ben ve eşim "hastaneden yeni geldi babam nasıl pikniğe gelelim" dedik ne olacaktı ertesi gün giderdiniz dedi kayınvalidem .. Görümcemdem de oradaydı " anne bir kere gelmedik diye diğer bütün şeyleri sildi. Ve aynısı kızlarının başına gelse giderler miydi" dedim, görümcem haklı gördü beni ama ben kırılmıştım hasta olan babam kayınvalidem de bizim onla gezmemizi bekliyor.. Neyse daha sonra bayram yaklaşmaya yakın amcamın eşi kamp yapalım dedi bende eşime söyledim bayram da böyle böyle plan var annenler ne der dedim. Eşimde biz kurban kesmiyoruz arabamız da yok fırsatı değerlendirip gideriz bişey olmaz dedi.. Neyse gittik geldik 3. Günü kayınvalideme geçtik görmeye kimse yok küçük görümcem orda eşime demediğini bırakmadı ben ağzıma bir çay sürmeden kalktım.. Bir baktım görümceleirm bana tavırlı zaten ortanca görümcem hiç sevmez beni.. Ben suçluymusum gibi hepsi bana tavır aldı.. Geçen gün pikniğe gitmişler kayınvalidem, kızları, iki görümcesi, görümcesinin gelini beni çağırmadılar çok zoruma gitti o akşam da kayınvalideme gidecektim gitmedim çünkü kayınvalidem büyük olarak beni orda tek bırakıp gitmeyecekdi.. O gündür bugündür gidesim gelmiyor.. Şu zamana kadar hiç saygısızlığım olmadı ama ortanca görümcemin Hayatıma müdahalesi bu son olanlar beni bıktırdı..
Siz söyleyin ne yapayım?

Son düzenleme:
Babanız ameliyat olmuş, onlar piknik derdinde, sizin de gelmenizi bekliyorlar. Sonra tavır yapıyorlar.
Geçen gün pikniğe gitmişler kayınvalidem, kızları, iki görümcesi, görümcesinin gelini beni çağırmadılar çok zoruma gitti o
Sizin zorunuza giden duruma bakın. Kv ya da kp ameliyat olsaydı ve siz ertesi gün baba tarafıyla pikniğe gitseydiniz; yaşanacaklar tam olarak nasıl olurdu. Bunu düşünün ona göre tepkinizi verin.

Haklısın ama son pikniğe çağırmadıkları için alınman bence yanlış bilerek nispet yapmışlar boşver mesafe istiyorlarsa sende koyarsın artık ..zaten ne çok samimi olmak iyi ne çok uzak orta resmiyet her zaman iyidir

Babanız ameliyat olmuş, onlar piknik derdinde, sizin de gelmenizi bekliyorlar. Sonra tavır yapıyorlar.

Sizin zorunuza giden duruma bakın. Kv ya da kp ameliyat olsaydı ve siz ertesi gün baba tarafıyla pikniğe gitseydiniz; yaşanacaklar tam olarak nasıl olurdu. Bunu düşünün ona göre tepkinizi verin.
Benim kayınpederim ameliyat olacak ve ben pikniğe gidecem beni rezil ederlerdi..

Ay şu çocukça nispet etme huyları yok mu bazı insanların. Sonra "canım cicim geberikligim" diye sosyal medyada nispet paylaşımları. Hani sanki insan illaha onlardan olmak istiyormuş gibi. Bence cagirmadiklari daha iyi. Oh mis kafa rahat. Ha gezmeyi babamın üstünde tutana ayrı bir lafım olurdu da burda yazmak yakışık almaz

Kendilerince sana tepki gösterip bak artık seni de çağırmıyoruz demeye getirmişler, o yüzden son gittikleri pikniğe çağırmamışlar.

Kv niz ve görümcelerinizin olmadığı bir çevre edinip onlardan uzak durun, böyle sürekli sorun çıkartıp her şeyin altında bir fesatlık arayan da insanlarla yaşamak gerçekten çok zor oluyor. Uzak durun mesafeli olun, onlarsız da mutlu olduğunuzu görüp iyice sinir olsunlar.

İstediğim zaman istediğim kişiyle istediğim yere giderim. İstenmediğim bana tavır alınan yere de daha gitmem. Çağırmadılarsa çağırmadılar çok mu lazımlar?
Onları istediği bizim her dediğimiz olsun ama bizde öyle düşünmüyoruz eşimle bu yüzden bize tepkili davranıyorlar

Haklısın ama son pikniğe çağırmadıkları için alınman bence yanlış bilerek nispet yapmışlar boşver mesafe istiyorlarsa sende koyarsın artık ..zaten ne çok samimi olmak iyi ne çok uzak orta resmiyet her zaman iyidir
Aynen canım ne kadar mesafe o kadar huzur

Kendilerince sana tepki gösterip bak artık seni de çağırmıyoruz demeye getirmişler, o yüzden son gittikleri pikniğe çağırmamışlar.

Kv niz ve görümcelerinizin olmadığı bir çevre edinip onlardan uzak durun, böyle sürekli sorun çıkartıp her şeyin altında bir fesatlık arayan da insanlarla yaşamak gerçekten çok zor oluyor. Uzak durun mesafeli olun, onlarsız da mutlu olduğunuzu görüp iyice sinir olsunlar.
Çevrem çok şükür var ama aile atılmıyor işte ne kadar uzak dursak da ucu bize değiyor.. Ama bundan sonra mesafe koyacam

Boşverin onlara mi kaldınız. Babanız ameliyat olmuş onların takıldığı şey pikniğe niye gelmemişler. Sanki kendileri aynı olayı yaşasa pikniğe gideceklerdi. Eşiniz arkanızdaysa eskisi kadar gitmeyin. Mesafe koyun da sonra size hesap soramasinlar

Boşverin onlara mi kaldınız. Babanız ameliyat olmuş onların takıldığı şey pikniğe niye gelmemişler. Sanki kendileri aynı olayı yaşasa pikniğe gideceklerdi. Eşiniz arkanızdaysa eskisi kadar gitmeyin. Mesafe koyun da sonra size hesap soramasinlar
Eşim arkamda bu konular da çok şükür o da ben giderim bu aralar gelme diyor.. Ayrıca tüp bebek tedavisi görecem strese girmek istemiyorum

Çevrem çok şükür var ama aile atılmıyor işte ne kadar uzak dursak da ucu bize değiyor.. Ama bundan sonra mesafe koyacam
İstisnalar tabiki vardır ama genel olarak eşin ailesiyle arasıra gerektikçe ve özel günlerde görüşmek en güzeli, çünkü sizin olayda olduğu gibi bir yerden sonra mesafeli durulmazsa her konuda müdahale etmeye karışmaya başlıyorlar. Yetişkin insanlarsınız her gel dediklerinde gitmeme hakkınız varken bunu anlayışlı karşılamayıp ergen gibi triplere girip gününüzü burnunuzdan getiriyorlarsa artık mesafe koyarsınız ve öylece rahat edersiniz. Bozulan ilişkiyi düzeltmek için adım atabilirler, tamam sorun yok gibi davranıp yine mesafeli durursunuz. İnsanlar kolay değişmez .

Back
X