- 14 Ağustos 2011
- 27.901
- 3.687
- 448
oryantal dansı bilmem mekik içinde bel fıtığım var ip atlasan nasıl olur ,fikir için sağolun kızlar
bişey değil canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oryantal dansı bilmem mekik içinde bel fıtığım var ip atlasan nasıl olur ,fikir için sağolun kızlar
Canım karın kaslarını çalıştırman lazım, ip ile bacakları ve kolları çalıştırırsın göbeğe etkisi ancak %5 olur...
evet,yüzmek nasıl bu azaltmaz mı,artık yaz mevsimini bekleyeceğiz
bende bu cuma başlıyorum kavitasyon+g5masaj+lenf drenaj 6 seans sonuçları yazarım inş faydası olur haftada 2 gün yüzmeyede gidiyorum
seni kitap mekanından tanıyorum canım. :)
ben de kavitasyona gidiyorum. spor yapmadan bir etkisi olmuyor. yüzme işine yarar canım.
sinsi ben her yerdeyim
bu arada benimde adım tuğçe
bu bi işaret mi![]()
Ben de yaptırıyorum geçen sene yaza girerken de yaptırmıştım.Çok ama çok memnunum![]()
bencede bir işaret canım. kitap okumayı seven ve kavitasyon yaptıran tuğçeler :):)
Selam kızlar memnun kalanlar kavıtasyonu hangı merkezde yaptırdıklarını yazabılırler mi acaba İstanbuldakileri özellikle..
Şimdiden teşekküürlerr :)
ben İstanbul anadoluda The Nail Joba gitmiştim. tavsiye etmiyorum arkadaşlar. herkese olacak diye birşey yok ama ben 5 seans kavitasyon yaptırdıktan 1 ay sonra (yani son seanstan sonra) şiddetli baş dönmeleri başladı ama öyle böyle diil dengemi falan kaybettim. doktora gittim vertigo teşhisi koydular. 2 kutu ilaç bitirdikten sonra anca kendime geldim,dışarı bile çıkamadım sürekli başım dönüyo düşerim falan diye. sonra aklıma geldi kavitasyonda ilk seansa girmeden önce hastalıklarla ilgili bi form imzaladım. şeker hastası,vertigo şu bu bi sürü hastalık ismi vardı bunlardan herhangi biri sizde varsa işlem size uygulanamaz diye. bendede hiçbiri olmadığı için yok dedim imzaladım. sonra doktoruma söylediğimde vertigoyu inanılmaz tetikleyen bişey dedi. zaten yaptıranlar bilirler, o aleti kalçanıza sürdükleri halde tuhaf böyle tiz sesler kulağınızda çınlamaya başlıyo. bunun her ne kadar normal olduğu söylensede normal diil arkadaşlar. beyninize her seansta ufak ufak hasar veren bir işlem. size tavsiyem spor yapın bol su için ama vücudunuza elektronik aletlerle işlem yaptırmayın...
ben kavitasyona gidiyorum birazdan canım. 6. seansım olcak. amann ben bi fark göremiyom valla. :)
3 gün az yiyorum sadece o kadar.
cnm kaç kilosun boyum 1.63 kilo 65 i biraz geçik çok abartılı durmuyor ama karnım sıkılaşsın selülitlerim tamamen gitsin istiyorum fayda edermi sence birde hiç acı hissi oluyormu benimki kavitasyon g5masaj lenf derenaj şeklinde seninde bu şekildemi