• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

arkadaşlar bende kavitosyona gidiyorum dün 5.seansıma gittim.neyazıkki şu ana kadar pek sonuç alamadım.parama acıyorum.yorumları okuduğumda memnun kalanlarda var acaba işlemden işleme fark mı var acaba ?birde bir arkadaş ıslak kavitasyonmu kuru kavitasyon mu diye sormuş bunuda ilk defa duyuyorum ıslak nasıl oluyo ki?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.bir sorumda işlemi yaptıranlara idrarınızda yağı attığınızı görüyormusunuz ?şimdiden teşekkürler...

ben pek görmedim. köpk köpük bişeyler çıkıyormuş idrardan öyle demişlerdi.

Selam kızlar, bende kavitasyon ile bacaklarımı inceltmek istiyorum. Fakat herkesten farklı yorumlar aldığım için ne yapmam gerektiği konusunda pek net olamıyorum. Bazıları yarıyor, bazıları yaramıyor diyor hatta bazıları iç hastalıkları tetikliyor diyor. Diyet ve spor yaparken incelmeme yardımcı olması için fırsat kuponu sitelerinden 20 seans kavitasyon alacağım. Bu işten ciddi zarar gören birileri var mı acaba?

Selam kızlar, bende kavitasyon ile bacaklarımı inceltmek istiyorum. Fakat herkesten farklı yorumlar aldığım için ne yapmam gerektiği konusunda pek net olamıyorum. Bazıları yarıyor, bazıları yaramıyor diyor hatta bazıları iç hastalıkları tetikliyor diyor. Diyet ve spor yaparken incelmeme yardımcı olması için fırsat kuponu sitelerinden 20 seans kavitasyon alacağım. Bu işten ciddi zarar gören birileri var mı acaba?

ben kalçama yaptırıyorum ama bir zararını görmedim daha canım.
yalnız bacakalrın ön kısmına yapılmıyor. sadecce arka kısmınıa yapılıyor canım.

bende çok araştırdım bu uygulamayı evet bende çok duydum iç organlara zararı varmış diye ama yinede gidiyorum inşallah ileride bi zararını görmem.ama şunu anladımki güzellik salonlarının kavitasyon makinaları bence yetersiz çok iyi sonnuç vermiyo.kliniklere verilen makinalar daha iyi ama onlarda pahalı 5 seansta 3 cm bi incelme olmuş bence çok az bunun yanı sıra diyette yapıyorum sabah akşam aç karna sirkeli su içiyorum belkide ben kendi yaptığım şeylerle inceldim 5 seansım daha var bakalım ne olacak..

bende çok araştırdım bu uygulamayı evet bende çok duydum iç organlara zararı varmış diye ama yinede gidiyorum inşallah ileride bi zararını görmem.ama şunu anladımki güzellik salonlarının kavitasyon makinaları bence yetersiz çok iyi sonnuç vermiyo.kliniklere verilen makinalar daha iyi ama onlarda pahalı 5 seansta 3 cm bi incelme olmuş bence çok az bunun yanı sıra diyette yapıyorum sabah akşam aç karna sirkeli su içiyorum belkide ben kendi yaptığım şeylerle inceldim 5 seansım daha var bakalım ne olacak..

belki selülitlerimizde azalma olmuştur canım. ama öyle 2 beden falan incelmedim.

Benim için fark etmez, bacağımı inceltsin de.. Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Umarım faydalı olur bu işlem, yolum çok uzun çünkü.. :)

foruma üye olalı baya zaman oldu yorumları devamlı okuyorum ama ilk defa yazıyorum. bir fırsat sitesinden 49,90 tl ye 25 seanslık paket aldım 5 seans Lipoliz, 5 seans Elektro Liposis, 5 kol ve bacak bölgesi için Radyo Frekans, 5 seans Kavitasyon, 5 seans Ozon sauna. iyi sonuç alanları okuduktan sonra çok gaza geldim hemen aldım ama fiyatı çok ucuz olduğu için teredütte kaldım. herhangi bir zararı olur mu acaba? sonuçta güzel olacağız diye elimizdekinden de olmayalım :44:

bir de bu başlığa uygun değil ama elektro liposis nedir bilen var mı acaba?

kavitasyon yaptırmak hayatımda yaptığım en büyük aptallıktı. dünyanın parasını ödedim. üstelik fırsat sitesi filan değildi. özel bir klinikte 12 seansa esli para ile 1 milyar 250 milyon ödedim. hiç bir işe yaramadı. diyet yaptım kilo verdim ama incelen yerim yine belim ve göbeğim oldu. bacaklarıma yaptırdığım kavitasyon hiç işe yaramadı. şu anda evde internetten açtığım aerobik videoları ile basenimi eritmeye çalışıyorum. inanın daha çok işe yaradı. sakın kavitasyona para vermeyin. üşenmeyin spor yapın.

rpt tatlım öncelikle yorumun için teşekkür öderim. o kadar emeğe ve ödediğin bedele rağmen işe yaramaması çok kötü olmuş. haklısın en iyisi spor yapmak ama iş kurs derken eve gece onda geliyorum hiç halim kalmıyor. buna da işle kurs arası biraz boşluk var onda gitçem. bir de işe yarayanlar çok memnun kalanlar da var hatta fırsat sitesinden alanların içinde bile ama senin gibi hiç faydası olmayanlar da çok. yerine göre çok değişiyor heralde en iyisi deneyip görmek . aslında hiç de böyle şeylere cesaret edemem ama bir kere şansımı deneyeyim dedim. yine de gidip bakacağım yarın çok fazla işe yaramasa da en azından içimde kalmamış olur.
aerobik işe yaradığı için de senin adına çok sevindim. inşallah hepimiz kurtuluruz bir an önce basenlerimizden.

Back
X