• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

oryantal dansı bilmem mekik içinde bel fıtığım var ip atlasan nasıl olur ,fikir için sağolun kızlar

Canım karın kaslarını çalıştırman lazım, ip ile bacakları ve kolları çalıştırırsın göbeğe etkisi ancak %5 olur...

evet,yüzmek nasıl bu azaltmaz mı,artık yaz mevsimini bekleyeceğiz

Kulaç atarak yüzersen evet kısmen ama günde kaç km yüzeceksin ki... Biraz düşüneyim belini yormadan yapabileceğin bir egzersiz bulabilecek miyim bakalım...

arkadaşlar kavitasyon sırasında yuksek dozda manyetik dalgalara maruz kalırsınız. yuksek dozda manyetik dalgalara maruz kalmak hepimizin bildigi gibi çeşitli ve kalıcı rahatsızlıklara yol açar. Bu işlemin kadınlar arasında genellikle kalça, bel, basen bölgelerine yapıldıgını da duşünürsek; kadın olarak 3-5 kg az gorunmek icin neleri riske attıgımızı tekrar düşünelim derim.
Sağlıkla Kalın

Bende ankarada oturuyorum, şehir fırsatlarından yararlanıp iki seanslık kativasyon + vakum+ radyo frekans yaptırcam. Zararı muhakkak vardır ama böyle selülitli koca basenlerle dolaşırken de moralim çok bozuluyor.Sonuçları paylaşırım sizinle.

bende bu cuma başlıyorum kavitasyon+g5masaj+lenf drenaj 6 seans sonuçları yazarım inş faydası olur haftada 2 gün yüzmeyede gidiyorum

bende bu cuma başlıyorum kavitasyon+g5masaj+lenf drenaj 6 seans sonuçları yazarım inş faydası olur haftada 2 gün yüzmeyede gidiyorum

seni kitap mekanından tanıyorum canım. :)
ben de kavitasyona gidiyorum. spor yapmadan bir etkisi olmuyor. yüzme işine yarar canım.

Selam kızlar memnun kalanlar kavıtasyonu hangı merkezde yaptırdıklarını yazabılırler mi acaba İstanbuldakileri özellikle..

Şimdiden teşekküürlerr :)

ben İstanbul anadoluda The Nail Joba gitmiştim. tavsiye etmiyorum arkadaşlar. herkese olacak diye birşey yok ama ben 5 seans kavitasyon yaptırdıktan 1 ay sonra (yani son seanstan sonra) şiddetli baş dönmeleri başladı ama öyle böyle diil dengemi falan kaybettim. doktora gittim vertigo teşhisi koydular. 2 kutu ilaç bitirdikten sonra anca kendime geldim,dışarı bile çıkamadım sürekli başım dönüyo düşerim falan diye. sonra aklıma geldi kavitasyonda ilk seansa girmeden önce hastalıklarla ilgili bi form imzaladım. şeker hastası,vertigo şu bu bi sürü hastalık ismi vardı bunlardan herhangi biri sizde varsa işlem size uygulanamaz diye. bendede hiçbiri olmadığı için yok dedim imzaladım. sonra doktoruma söylediğimde vertigoyu inanılmaz tetikleyen bişey dedi. zaten yaptıranlar bilirler, o aleti kalçanıza sürdükleri halde tuhaf böyle tiz sesler kulağınızda çınlamaya başlıyo. bunun her ne kadar normal olduğu söylensede normal diil arkadaşlar. beyninize her seansta ufak ufak hasar veren bir işlem. size tavsiyem spor yapın bol su için ama vücudunuza elektronik aletlerle işlem yaptırmayın...

bencede bir işaret canım. kitap okumayı seven ve kavitasyon yaptıran tuğçeler :):)

cnm muhteşem yüzyıl topiğinde de birlikteyiz galiba

muhteşem kavitasyoncu tuğçeler
:52:

Selam kızlar memnun kalanlar kavıtasyonu hangı merkezde yaptırdıklarını yazabılırler mi acaba İstanbuldakileri özellikle..

Şimdiden teşekküürlerr :)

cnm ben Medidiva Estetik Ve Güzellik Salonu' da başlıcam

ben İstanbul anadoluda The Nail Joba gitmiştim. tavsiye etmiyorum arkadaşlar. herkese olacak diye birşey yok ama ben 5 seans kavitasyon yaptırdıktan 1 ay sonra (yani son seanstan sonra) şiddetli baş dönmeleri başladı ama öyle böyle diil dengemi falan kaybettim. doktora gittim vertigo teşhisi koydular. 2 kutu ilaç bitirdikten sonra anca kendime geldim,dışarı bile çıkamadım sürekli başım dönüyo düşerim falan diye. sonra aklıma geldi kavitasyonda ilk seansa girmeden önce hastalıklarla ilgili bi form imzaladım. şeker hastası,vertigo şu bu bi sürü hastalık ismi vardı bunlardan herhangi biri sizde varsa işlem size uygulanamaz diye. bendede hiçbiri olmadığı için yok dedim imzaladım. sonra doktoruma söylediğimde vertigoyu inanılmaz tetikleyen bişey dedi. zaten yaptıranlar bilirler, o aleti kalçanıza sürdükleri halde tuhaf böyle tiz sesler kulağınızda çınlamaya başlıyo. bunun her ne kadar normal olduğu söylensede normal diil arkadaşlar. beyninize her seansta ufak ufak hasar veren bir işlem. size tavsiyem spor yapın bol su için ama vücudunuza elektronik aletlerle işlem yaptırmayın...

ayyy teyzemin bi lafı var güzellik için derimi bile yüzdürürüm ben bu işe baş koydum arkadaş vazgeçmem :12: yüzmeye gidiom zaten kulaklarım iltahaplanıp duruyo inşallah bi de vertigo çıkmaz en azından çıkıcaksa seanslar bitince :47:cıksın

ben kavitasyona gidiyorum birazdan canım. 6. seansım olcak. amann ben bi fark göremiyom valla. :)
3 gün az yiyorum sadece o kadar.

ben kavitasyona gidiyorum birazdan canım. 6. seansım olcak. amann ben bi fark göremiyom valla. :)
3 gün az yiyorum sadece o kadar.

cnm kaç kilosun boyum 1.63 kilo 65 i biraz geçik çok abartılı durmuyor ama karnım sıkılaşsın selülitlerim tamamen gitsin istiyorum fayda edermi sence birde hiç acı hissi oluyormu benimki kavitasyon g5masaj lenf derenaj şeklinde seninde bu şekildemi

arkadaşlar bende kavitosyona gidiyorum dün 5.seansıma gittim.neyazıkki şu ana kadar pek sonuç alamadım.parama acıyorum.yorumları okuduğumda memnun kalanlarda var acaba işlemden işleme fark mı var acaba ?birde bir arkadaş ıslak kavitasyonmu kuru kavitasyon mu diye sormuş bunuda ilk defa duyuyorum ıslak nasıl oluyo ki?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.bir sorumda işlemi yaptıranlara idrarınızda yağı attığınızı görüyormusunuz ?şimdiden teşekkürler...

cnm kaç kilosun boyum 1.63 kilo 65 i biraz geçik çok abartılı durmuyor ama karnım sıkılaşsın selülitlerim tamamen gitsin istiyorum fayda edermi sence birde hiç acı hissi oluyormu benimki kavitasyon g5masaj lenf derenaj şeklinde seninde bu şekildemi

canım benimde boyum 1.76, kilom da 60...
acı hissi olmuyor. benim radyofrekans ve kavistasyon bir arada. aynı alette.
eğer spor yaparsan ve yediklerine dikkat edersen bence faydasını görürsün canım.

Back
X