Kavitasyon yaptıran var mı?

valla canım düşüncelerimizi yazınca hemen ışınlıyolar bizi.
o yüzden bişey diyemicem, (aslında çok şey demek isterdim emme,mapustan yeni çıktım, bi daha girmiyim:)

uygulamaya başlamadan önce bana her seansta hangi bölgeye uygulanacaksa oraya bir şırınga sıvıyı yaklaşık 10 kere farklı yerlere enjekte ediyorlar sonra işleme başlıyorlar,size de yapılıyor mu?

Şu göğüs sıkılaştırma - dikleştirmek uygulamasını alıcam kızlar.:97ahalı değil bir deneyeyim.Ayrıntıları paylaşırım sizinle burda.:13:Babacığım gelsin hemen kartıyla alıyorum, inşallah randevuları erken bir zamana verirler, hemen başlamak istiyorum.

Arkadaşlar ben baya bi araştırdım kavitasyona giden tanıdıklarımda oldu gerçekten işe yarıyor. ama fiyatlarını öğrendiğimde şok geçirdim bi seans 200 tl gibi rakamlar.

fakat biraz daha araştırınca fırsat sitelerinde bol bol kampanya buldum. hatta şu an sitede de reklamı veriliyo galiba. 1500 tl lik 24 seanslık paketi sadece 89 tl ye alıyosunuz. aldım daha doğrusu şişlide bir estetik merkezi. yarın randevumu alıp başlıcam

merhaba kızlar hepinize ne zamandır takip ediyorum sizi ama anca üye olabildim=) kavitasyona annem gitti 10 seans 6 kg verdi ama bir yıl içinde max 10 seans öneriyorlar aslında riskli bir şey tabi ciddi anlamda ultrasonik dalgalar verio vücuda fakat şimdi ev tipi kavitasyon aldık hemde bayada indirimli aldık selülit içinde kullanıcaz 3 aşamalı bir ürün..gelişmeleri sizlere yine bildiricem vakit buldukca

Bu cumartesi saat 9.30 ilk randevum Gögüslerim biraz toparlanır inşallah ya.Eğer işe yararsa sürekli seans alırım vallahi.Şimdilik 6 seansım var.

Merhaba arkadaşlar bende yarın ilk defa gitcem kavitasyona bakalım ne olacak internetten satın aldım 8 seans kavitasyon ve pasif jimnastik inşallah göbeğimdeki yağlardan kurtulurum sizinle burda paylaşırımm :97:

valla iyimiş benim arkadaşta aldı o kadar yaptırdı bişeye yaramadı yapıyla alakalı demek anlamadım o da internetten satın aldı cok ucuza olmadı hiçbişecik.memnun kalan arkadaslar adına cok sevindim.

Son düzenleme:
kızlar ben fırsat sitelerinden kavitasyon lenf dranaj tripo ve vakum almıştım her birinden 3 seans bugn seans sonunda ölçtük toplamda 7cm inceldim simit bölgesine yaptırmışdım şok oldum resmen. çok kilolu biri değildim tam tersi etki gösterir sanıyordum ama başarılı sonuç aldım. tavsiye ederim

kavitasyon yaptırcaklar aynı zamanda yediklerinize dikkat etmeniz ve sporunuzu yapmanız gerekir

bi çok güzellik salonu yağları yok ediyo diyo ama yağ yok olmaz hacmi küçülür bu durumda kavitasyon yaptırdığınızda cm olarak küçülme olur kendinize dikkat etmezseniz tataaaaammmm...tekrar eski halinizdesiniz

güzellik salonunda zayıflama bölümünde çalıştım ayrıca 4 sene kız meslek lisesinde okudum ayrıca 2 senede meslekyüksek okunu bitirdim (cilt bakımı) tecrübelerimce bana göre en iyi sonucu vakumlu sistemlerde alırsınız (lpg)

LPG ne tüp mü taktırcaz
dernaroller ne :26: ?
birileri anlatsın aaaaaaa

lpg vakumlu sistem tüm vücuda uygulanıyo ön vücudun alt bacağı hariç. yağlı sistemide var bnm kullandığıım yağlı sistemdi ve bunu tercih edin

vücudunuza yağ sürülüyo ve başlıkla yapılması gereken hareketler var . yani başlıkla bölgeyi tarıyosunuz başlık vakum gibi çekip bırakıyo dereceleri var

dermaroller dada şöyle bi etki var başlığında 190 küsür minik iğneler var yüzünüze uygulandığında yara mekanizmasını arekete geçiriyo . beyine sinyal gönderiyo bu bölgede hasar var imdat koşş diyee :) yani orada ki yara mekanizmasını çalıştırarak hücre yenilenmesini sağlıyo

kesinlikle dediklerine hak veriyorum ben kavitasyona giderken sporumu eksik etmedim ve yediklerime de dikkat ettim özellikle uygulamanın yapıldığı bölgeye ekstra olarak her gün hareket yaptım.

arkadaşlar merhaba
ben fırsat sitelerinden birinden 32 seans kavitasyon ve 32 seans radyo frekansı aldım. fiyatı 27,90 olduğu için bazı tereddütlerim var. şikayetvar sitesinde de bayağı kötü şikayetlerini okudum uygulamayı yapacak olan yer ile ilgili olarak. telefonla bilgi almak için aradığımda da çok fazla önemsemeden hızlı bir şekilde kısaca bilgi verip telefonu kapttılar.
bu gibi sitelerden bu uygulamaları satın alıp uygulatan var mı acaba? ucuz diye sağlımdan olmak istemiyorum.bir kaç sonra da düğünüm olacak zaten.

32 seans!!çok fazla olmuş arkadaşım o kadar çok seansı çok kısa sürede yaptırma vücuduna hele karaciğerine yazık. Her bölgeye yaptıracan sanırım.Belki gideceğin merkez 5-10 dakika sürelerde yapıp geçebilir bilmiyorum. Normalde kavitasyon bi seferde bi bölgeye yapılır mesala göbek ya da üst bacak gibi. Amaç ordaki yağları lenf sistemine katmak olduğu için yer çekimi (aşağı) doğru çekilen bölgelerde daha iyi sonuç verir mesela göbekte. bacaklarda ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bi bölge için 5 seans filan yapılmalı etki görülmesi için. Bİ de kavitasyondan sonta vakum yapılmalı mutlaka ki vücut yağı atsın. Senin aldığın pakette pasif jimnastik vakum filan yok mu??Ve spor yapmalı bol su içmelisin yoksa hareket eden yağ gider başka bölgeye toplanır.

Bu kadar yazmışken bnm de bi sorum var bana sıkılaştırıcı vücut kremi önerebilir misiniz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…