valla canım düşüncelerimizi yazınca hemen ışınlıyolar bizi.
o yüzden bişey diyemicem, (aslında çok şey demek isterdim emme,mapustan yeni çıktım, bi daha girmiyim:)
BENCE HıÇBıR ıŞE YARAMIYOR gittigim salonda da var uygulayanlar da arkadaşlarım da aynı görüşte alet olarak lpg tek geçerim.....
kızlar gidin kendinize dermaroller alın kendınız uygulayın kurtulun selulıtlerden
LPG netüp mü taktırcaz
dernaroller ne :26: ?
birileri anlatsın aaaaaaa
kesinlikle dediklerine hak veriyorum ben kavitasyona giderken sporumu eksik etmedim ve yediklerime de dikkat ettim özellikle uygulamanın yapıldığı bölgeye ekstra olarak her gün hareket yaptım.kavitasyon yaptırcaklar aynı zamanda yediklerinize dikkat etmeniz ve sporunuzu yapmanız gerekir
bi çok güzellik salonu yağları yok ediyo diyo ama yağ yok olmaz hacmi küçülür bu durumda kavitasyon yaptırdığınızda cm olarak küçülme olur kendinize dikkat etmezseniz tataaaaammmm...tekrar eski halinizdesiniz
güzellik salonunda zayıflama bölümünde çalıştım ayrıca 4 sene kız meslek lisesinde okudum ayrıca 2 senede meslekyüksek okunu bitirdim (cilt bakımı) tecrübelerimce bana göre en iyi sonucu vakumlu sistemlerde alırsınız (lpg)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?