Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lpg vakumlu sistem tüm vücuda uygulanıyo ön vücudun alt bacağı hariç. yağlı sistemide var bnm kullandığıım yağlı sistemdi ve bunu tercih edin
vücudunuza yağ sürülüyo ve başlıkla yapılması gereken hareketler var . yani başlıkla bölgeyi tarıyosunuz başlık vakum gibi çekip bırakıyo dereceleri var
dermaroller dada şöyle bi etki var başlığında 190 küsür minik iğneler var yüzünüze uygulandığında yara mekanizmasını arekete geçiriyo . beyine sinyal gönderiyo bu bölgede hasar var imdat koşş diyee :) yani orada ki yara mekanizmasını çalıştırarak hücre yenilenmesini sağlıyo
herkese merhaba dış alt bacağa kavitasyon yapıldığını duyan varmı
32 seans!!çok fazla olmuş arkadaşım o kadar çok seansı çok kısa sürede yaptırma vücuduna hele karaciğerine yazık. Her bölgeye yaptıracan sanırım.Belki gideceğin merkez 5-10 dakika sürelerde yapıp geçebilir bilmiyorum. Normalde kavitasyon bi seferde bi bölgeye yapılır mesala göbek ya da üst bacak gibi. Amaç ordaki yağları lenf sistemine katmak olduğu için yer çekimi (aşağı) doğru çekilen bölgelerde daha iyi sonuç verir mesela göbekte. bacaklarda ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bi bölge için 5 seans filan yapılmalı etki görülmesi için. Bİ de kavitasyondan sonta vakum yapılmalı mutlaka ki vücut yağı atsın. Senin aldığın pakette pasif jimnastik vakum filan yok mu??Ve spor yapmalı bol su içmelisin yoksa hareket eden yağ gider başka bölgeye toplanır.
Bu kadar yazmışken bnm de bi sorum var bana sıkılaştırıcı vücut kremi önerebilir misiniz????
cavitation kelimesinden geliyor:) yağ hücrelerini ultrason (ses dalgası) göndererek parçalıyor. daha sonra o yağlar vakum (emme) yoluyla vücudun lenf sistemi tarafından toplanarak idrarla dışarı atılıyor. Bölgesel incelmede kullanılan bir yöntem bu.
Arkadaşlar ben baya bi araştırdım kavitasyona giden tanıdıklarımda oldu gerçekten işe yarıyor. ama fiyatlarını öğrendiğimde şok geçirdim bi seans 200 tl gibi rakamlar.
fakat biraz daha araştırınca fırsat sitelerinde bol bol kampanya buldum. hatta şu an sitede de reklamı veriliyo galiba. 1500 tl lik 24 seanslık paketi sadece 89 tl ye alıyosunuz. aldım daha doğrusu şişlide bir estetik merkezi. yarın randevumu alıp başlıcam
![]()
Kızlar lütfen gidenler gelişmeleri paylaşın.Seans seans ne olduğunu ve kaç cm incelme vaad ettiklerini belirtin.Uygulama için yer araştırıyorum.ıstanbul için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben İstanbul Kadiköyde yaptırmaya başladım.. Bildiğim güvendiğim bir yer.. Kadın çok iyi.. Kavitasyon sarkmaya sebep olmasın diye radyofrekans da uyguluyo.. artı pasif jimlastiğe sokuyo artı üstüne G5 masajı yapıyo.. ve 10 seansı 1500tl.. benim 2 gün oluyo.. ilk gün ölçmeyi unuttum ama 2. gün seansımda belimi ölçütm ve 4 cm vermiştim. Bu kişiden kişiye göre değişir tabi.. belki daha az belki daha fazla verirsn ama kavitasyon + radyofrekans + pasif jimlastik + G5 masajı + özel diet + 10 seans = 1500 çok iyi geldi bna..
inş böyle incelmeye devam ederim.. düşünrsen telefonunu verrim özelden
merhaba kızlar hepinize ne zamandır takip ediyorum sizi ama anca üye olabildim=) kavitasyona annem gitti 10 seans 6 kg verdi ama bir yıl içinde max 10 seans öneriyorlar aslında riskli bir şey tabi ciddi anlamda ultrasonik dalgalar verio vücuda fakat şimdi ev tipi kavitasyon aldık hemde bayada indirimli aldık selülit içinde kullanıcaz 3 aşamalı bir ürün..gelişmeleri sizlere yine bildiricem vakit buldukca![]()
arkadaslar bende bugun gıttım kavıtasyona mıde 2.5 santım bel 7.5 santım ıncelmısım bende gordum olcümde cok dıkkat ettım ama o kadar ıncelınce pantolon dusmesi lazım anlamadım gıttı bunu bana izah edecek varmı :44:
ya ben de Kavacık'ta bi güzellik salonundan aldım, kampanyadaymı, 8 seans kavitasyon diyor. Mayıs sonu evleneceğim, balayı var bunun, bikinisi var falan :) bir an önce zayıflamam gerekiyor. forumda çok okudum, genel anlamda bir kısım memnun görünüyor. denemekten zarar gelmez sanırım hem 2000 küsür liralar verenler var. benim katıldığım kampnaya çok cüzi bir miktar.
sanırım haftada bir uygulanıyor yani benimki 8 hafta sürücek sanırım.