Yok gülmeyiz , çünkü benim anlatımımda bozukluk var.
Şöyle ben devamlı olarak spor yapan biriyim kendi mi bildim bileli..Yüzme, yürüyüş, tenis ve dans dönüşümlü olarak hep yapıyordum, sonraki yıllarda platesi eklemiştim ; sonra buna ara vermek zorunda kaldım özel bir nedenden dolayı 2 yıl kadar, tam bir duba haline gelmiştim..Selülitler bende doku sarkmasıyla birlikte vardı üstelik..Çukur çukur.. En alt dokuya kadar selülit vardı bende.
..........
Öncelikle hiç bir şekilde diyet yapmadım, çünkü ben malesef yapamıyorum.. Tuzu kesemiyorum, çünkü tuzsuz hayat yasak bana.Bundan kaynaklı çok su içiyorum birde bu bende ödem yapıyor.
Fakat yağı olabildiğince kestim..Yağlı ne varsa ondan az yedim, diğer yağsız gıdalarla beslenmeye çalıştım ki BU ŞART selüliti yok etmek için..
Bende aktarlarda satılan selülit yağlarından birini almıştım..(Markası ve ne olduğu çok önemli değil,güvenilen yerden alındığı taktirde hepsi hemen hemen aynı içerikte)
Sürmeden önce sürecegim bölgeleri çok ıyı ısıttım.. Bir kot parçası yardımıylada yapabilirsiniz bunu.. Çünkü elle ısıtmak zaman alıyor.
Sonra yağı sürdüm ve yoğun masaj yaptım.. Masaj tekniklerini dilerseniz internetteki videolardan öğrenebilirsiniz.. Sonrasında streç film ile sarındım ve üzerine sauna eşofmanı mı giyip yürüyüşe çıktım, çıkmak istemediğim zamanlarda plates yaptım.. Bol su ve yeşil çay içmeyi ihmal etmedim..
İlk etapta haftada iki kere bir güzellik merkezinde selülit masaj setleri var.Ona gittim..Yani benim gittiğimde bir yosun banyosu vardı(yosuna sarıyorlardı sonra streclıyorlardı, arkasından selülit masajı yapıyorlardır..Bu diğer masajlardan çok farklıdır..
Sonra bunu evde kendim yapmaya başladım tekniği öğrenince..Yosun yerine işte bu söz ettiğim yağları kullanıyordum.
Biraz fazla emek harcadım fakat inanılmaz sonuçlar aldım.. Uğraşıma değdi.. Hem kendimide iyi hissediyordum, kendimle uğraştıkça..
Şimdide foreverin sıkılaştırıcı ve selülit seti var onu kullanıyorum.Çok iyi bir set gerçekten..Çünkü bırakmamak gerekiyor.Kısa bir süre sonra yine selülit oluşabiliyor..
Çenem düşmüş yine.![]()
Öncelikle resmen hayran kaldım azmine ve sonuçlarına.

Demekki uğraşınca geçiyomuş bunu da anlamış oldum bi kez daha

Ben 2 gündür falan suna dumankaya nın bu sitede paylaşılan losyonundan yaptım onu kullanıyorum ve sen gibi streç sarıp şort giyiyorum biraz da hareket ediyorum.İçerdeki ısı selülite etki edecek kadar güçlü olduğunu düşünmüyodum ama sende fayda sağladığına göre demekki yeterliymiş şimdi daha çok mutlu oldum

Evet bakıcam bu masaj tekniklerini de yapıcam hızlandırma olsun.
Öyle güzel çalışmışsın ki ilham geldi umarm plaj zamanına kadar geçer çok fazla deil=)