Kavgacı eltim?

Yerde yiyorlar sanırım yemeği sofra bezi derdi olmasın diye masada yemeye karar vermişler doğru anladıysam. Ama masada yerken de masanın altı kırıntı olabiliyor, çözüm gibi gelmedi bana

masanın altını gırgırlayıp eltinin tepesinden boşaltır artık

Eltiniz haklı.

Bir de elti kavgacı olmuş yazık yahu. İyi lime lime etmemiş kadın konu sahibini.
Daha konuya girerken tahmin etmiştim esas problemin konu sahibinde olacağını, hep öyle oluyor çünkü.
Şurada açılan 10 elti konusundan 9’unda problem konuyu açanda oluyor zaten.

Ben hala evde çöp ve masa olmamasına takığım.

Ya gırgır fantezisinden haberin de yok di mi cahil arkadaşım. Ne demek gırgır ne ya? Gırgır bir evliliğin mihenk taşlarından biridir. Sonra neden ilişkiler rutine bindi bilmem ne. İşte hep gırgırsızlıktan. Yürü git, çeyizine bir gırgır al şimdi. Hayret bişiler! Ay!

Ne titiz yarabbi, bu titizlik gözlerimi yaşartıyor.
Aslında mutfak çöpleri ile banyo çöplerini tek 1 kutuya atmadıgımizı, toplum olarak; çöp olsa dahi yiyecek artıklarını banyo çöpleri karıştırmadıgımızı ... bu sebeple banyoda ayrıca çöp kovası bulundurdugumuzu, bunun hem kolaylık ve yakınlık sağladığını ve hem de toplumsal titizlik kurallarını yerine getirmis olmanin verdiği gönül rahatlığını da anlatmak isterdim ama bunu yapabileceğimden emin değilim .

Kısacası her eve en az 2 çöp kovası arz ediyorum

Son düzenleme:
Bir kapıda birde tuvalette küçük bir tane var.

gırgır fantezisi mi tam olarak ne yapıyoruz gırgırı hayatımı renklendirmek istiyorum da

Lütfen gırgırınızı poşete, çöpe vs dökün..
Sofrabezinizi mutfak lavabonuza dökün..
Biz 1. Katta oturuyorduk altımız boştu dükkandı balkonları asla kullanılmıyordu, ona rağmen balkona silkeler sonra süpürürdük. Herşeyi geçtim içinde kırıntılar var günahtır. Eltin haklı.. altta kalanın canı çıksın olur mu öyle şey?
Sır konusunda ayıp etmiş, ona göre mesafe koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…