Kavgacı eltim?

Benimle bi şöyle güzelce konuşmadılar konuşsalar huylarına gitmedisi bilirim.Kavga gürültü ile olayı jalletmeye çalıştılar.

Çok haklısınız.Eşim bu konularda çekingen ama ben sessiz olduğum için bana kızmasını iyi bilir.Bir daha silkelemeyeceğim dikkat edeceğim.
Silkeleme konusunda haksızsın bir daha yapmazsın olur biter ama esin den çok cekecegin var söyleyeyim sana sessiz kalırsan millete sesini çıkaramayan eşin sana aslan kesilmeye devam eder iyice azıtır

Cahilliğin hâlâ devam ediyor kusura bakma. Bu yaptıklarını elti değil kime yapsan çıldırır.
1- Balkondan bir şey silkelenmez.
2- Gırgırının içini çöpe dök.
3- Sofra bezini balkon gider deliğinin oraya silkele. Sonra ya süpür ya da su dök temizle.
4- Eğer yerde yemek yiyorsan bir şey diyemem ama masaya sofra bezi seriyorsan başka alternatifler var. Mesela vinil şeffaf masa koruyucular var. Masa ölçüne göre kestiriyorsun. Masanda örtünde kirlenmeden yemek yiyip silip bırakıyorsun.

Benimle bi şöyle güzelce konuşmadılar konuşsalar huylarına gitmedisi bilirim.Kavga gürültü ile olayı jalletmeye çalıştılar.
Anlıyorum az çok ama fırsat vermeyin .
Kimsenin ağzına laf verecek davranışlara da girmeyin yoksa huzur vermezler size .
Kaç yıllık evlisiniz

Pazartesi günleri apartmanda silkeleme günümüz. Sabahtan akşama kadar tepemden silkeleme yapılıyor ama bnm alttaki öğleden sonra 2 bile olsa müsaade etmiyor. 2 bebeğim var bazen gecikiyorum silkelemekte bağıra bağıra ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen tutmuş birde gırgır döküyorsun. Dua et bnm alttaki gibi biri değilmiş eltingelir doverdi seni

Hala idolümsünüz çünkü bizim banyolarda bile banyo için ayrı çöp kovası var. şu an pisliğimden utandım
Sizin evinizde su bile içilmez, iğrençsiniz. Banyoda çöp kovası ne demek. Moklu tuvalet kağıtlarımızı camdan fırlatıyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…